ewel... pisze:Chciałabym stać się członkiem Fan-Clubu i wysłałam nawet zgłoszenie 27.09 na adres:
fan@thomas-anders.pl i do tej pory nie uzyskałam odpowiedzi zwrotnej

a jestem bardzo zainteresowana wyjazdem na koncerty TA w:
* 05.02.2011Koblencja / International Fanday 2011 (Niemcy)
* 06.02.2011 Nürburgring (Niemcy)
Czy mógłby mi ktoś z członków FC udzielić informacji dotyczących zarówno członkostwa jak i udziału w takiej imprezie. I co najważniejsze czy jest możliwość pojechania większą grupą już obeznaną w takich imprezach, ponieważ mam problem z językiem niemieckim.

Odpowiedz na Twoje zgłoszenie dostaniesz wkrótce,na razie Patryk nie jest osiągalny pod internetem...
wiec prosimy o trochę cierpliwości, bo oprócz fan-clubu mamy jeszcze życie prywatne,zawodowe, no i czasem problemy z internetem
Jeśli chodzi o wyjazd na FCP do Koblenz,my jako fan-club w miarę możliwości będziemy się starali pomóc przy znalezieniu hoteli, co do wyjazdu większa grupą nie wierze w powodzenie takiego przedsięwzięcia, lokalizacyjne jesteśmy bardzo porozrzucani po całej Polsce, ciężko byłoby się zgrać gdyż jednemu pasuje wyjazd z Warszawy innemu z Katowic itd...
Wynajęcie autobusu czy busa to spore koszty w granicach kilku tysięcy, trzeba w tym liczyć benzynę, hotel dla kierowcy itd,a nie sądzę by zorganizowała się aż tak mocna grupa kilkudziesięciu osób by była w stanie pokryć takie koszty. Na dzień dzisiejszy jadą prawie wszyscy a jak przyjdzie co do czego to połowa zrezygnuje.Bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy za te parę miesięcy i czy każdy będzie mógł pojechać!!!!