Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
karuus

Re: Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend

Post autor: karuus »

Moi drodzy,
wszystko się wyjaśniło.. studniówka wypada mi tydzień przed FCP, także mogę być i tu i tu.. :)
Teraz tylko pozostaje kwestia, czy będzie opcja się pod kogoś "podpiąć", gdyż raczej nie będę miała z kim jechać.. Wśród moich znajomych nie ma zagorzałych fanów Thomasa, co skutkuje brakiem towarzysza podróży, he he.. A nigdy nie byłam na FCP, w niem także, więc przydałoby się wsparcie.
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Czy jest ktoś kto nie jedzie na Party i nie był jeszcze ani razu?
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
karuus

Nie byłam i naraze mój wyjazd jest jeszcze jedną wielką niewiadomą :P
Sama nie pojadę, a nie wiem czy ktoś mnie przygarnie..
a dlaczego pytasz, Ann.?
Awatar użytkownika
ewel...

Post autor: ewel... »

Chciałabym stać się członkiem Fan-Clubu i wysłałam nawet zgłoszenie 27.09 na adres: fan@thomas-anders.pl i do tej pory nie uzyskałam odpowiedzi zwrotnej :? a jestem bardzo zainteresowana wyjazdem na koncerty TA w:
* 05.02.2011Koblencja / International Fanday 2011 (Niemcy)
* 06.02.2011 Nürburgring (Niemcy)

Czy mógłby mi ktoś z członków FC udzielić informacji dotyczących zarówno członkostwa jak i udziału w takiej imprezie. I co najważniejsze czy jest możliwość pojechania większą grupą już obeznaną w takich imprezach, ponieważ mam problem z językiem niemieckim.

:)
" So much, my tears remember,... "

.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ann pisze:Czy jest ktoś kto nie jedzie na Party i nie był jeszcze ani razu?
Ja ni byłam jeszcze a strasznie bym chciala ale obawiam się że i tym razem nie wypali...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ann pisze:Czy jest ktoś kto nie jedzie na Party i nie był jeszcze ani razu?
ja jeszcze nigdy nie byłam FanClub Party i raczej nie pojadę w najbliższym czasie.Raz -koszta,dwa-za bardzo nie miałby mnie kto tam zawieźć <bezradny>
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

ewel... pisze:Chciałabym stać się członkiem Fan-Clubu i wysłałam nawet zgłoszenie 27.09 na adres: fan@thomas-anders.pl i do tej pory nie uzyskałam odpowiedzi zwrotnej :? a jestem bardzo zainteresowana wyjazdem na koncerty TA w:
* 05.02.2011Koblencja / International Fanday 2011 (Niemcy)
* 06.02.2011 Nürburgring (Niemcy)

Czy mógłby mi ktoś z członków FC udzielić informacji dotyczących zarówno członkostwa jak i udziału w takiej imprezie. I co najważniejsze czy jest możliwość pojechania większą grupą już obeznaną w takich imprezach, ponieważ mam problem z językiem niemieckim.

:)
Odpowiedz na Twoje zgłoszenie dostaniesz wkrótce,na razie Patryk nie jest osiągalny pod internetem...
wiec prosimy o trochę cierpliwości, bo oprócz fan-clubu mamy jeszcze życie prywatne,zawodowe, no i czasem problemy z internetem :wink:
Jeśli chodzi o wyjazd na FCP do Koblenz,my jako fan-club w miarę możliwości będziemy się starali pomóc przy znalezieniu hoteli, co do wyjazdu większa grupą nie wierze w powodzenie takiego przedsięwzięcia, lokalizacyjne jesteśmy bardzo porozrzucani po całej Polsce, ciężko byłoby się zgrać gdyż jednemu pasuje wyjazd z Warszawy innemu z Katowic itd...
Wynajęcie autobusu czy busa to spore koszty w granicach kilku tysięcy, trzeba w tym liczyć benzynę, hotel dla kierowcy itd,a nie sądzę by zorganizowała się aż tak mocna grupa kilkudziesięciu osób by była w stanie pokryć takie koszty. Na dzień dzisiejszy jadą prawie wszyscy a jak przyjdzie co do czego to połowa zrezygnuje.Bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy za te parę miesięcy i czy każdy będzie mógł pojechać!!!!
Awatar użytkownika
ewel...

Post autor: ewel... »

skorpionek1975 pisze: Odpowiedz na Twoje zgłoszenie dostaniesz wkrótce,na razie Patryk nie jest osiągalny pod internetem...
wiec prosimy o trochę cierpliwości, bo oprócz fan-clubu mamy jeszcze życie prywatne,zawodowe, no i czasem problemy z internetem :wink:
Masz rację nie jestem cierpliwa (w tym momencie :)), a rozumiem wszystko, tylko tak mnie wzięło po koncercie MT w Kielcach, że moje życie prywatne i zawodowe sprowadza się momentami (zupełnie bez kontroli) do pytania "czy zobaczę jeszcze MT z Thomasem Andersem na czele, na żywo " :D
Co do reszty ... będę kombinować ;)

Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
" So much, my tears remember,... "

.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
Awatar użytkownika
izabela

Post autor: izabela »

Ann ja też jeszcze nie byłam a chciałabym bardzo , tylko nie mam jak dojechać , chyba że ktoś by pojechał z okolic Rybnika i wie co i jak ,no i oczywiście gdzie się zaczepić na nocleg. Wiem że jest tam niepowtarzalna atmosfera bo znajome mi mówiły a i namawiały mnie na to wydarzenie , więc trzeba wszystko robić żeby pojechać . :D
Awatar użytkownika
karuus

dokładnie tak. u mnie nawet jeśli chozi o kasę to nie jest tak źle,koszty hotelu, biletów itp jestem w stanie pokryć, jednak nie mam czym dojechać i to na chwilę obecną stanowi mój mega problem. jeżeli mowa o wynajęciu busa to dosyć droga inwestycja i myslę, że nie wypali, także nie mam pojęcia jak się tam dostać.
tym bardziej, że nie zapowiada się, żebym kogokolwiek namówiła, by ze mną pojechał :(
Awatar użytkownika
izabela

Post autor: izabela »

Karuus u mnie jest dokładnie to samo. Moja druga połowa na pewno ze mną nie pojedzie , i tak namówiłam na wyjazd do Kielc , ale był bardzo , bardzo zadowolony, i do tego miał Thomaska na wyciągnięcie ręki , bo staliśmy pod sceną :D
Awatar użytkownika
karuus

Też stałam pod sceną :) extra.!
izabelo, no to jesteśmy dwie. musimy sobie jakoś dać radę.
no nie mam raczej pomysłu jak tam dotrzec, yy.. zupełnie nie mam pomysłu, jak tam dotrzeć.
w moim przypadku jest to samo, byłam ze znajomymi na koncertach w Kielcach, ae nie są tak zagorzałymi fanami, żeby jechać na FCP, a mi na tym bardzo zależy.
Hmmm.. może jednak uda nam się coś zorganizować.
Pozdrawam.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Dla osób, którym nie uda się zorganizować wyjazdu większą grupą, dobrym rozwiązaniem są autobusy rejsowe. Koszt biletu w obie strony waha się w okolicach 350 zł, w zależności od miasta z którego jedziemy i jego odległości od Koblencji. Jeśli wszsystko dobrze pójdzie, w 2011 pojadę większą grupą, ale w poprzednich latach wyjazd autokarem bardzo dobrze się sprawdził, mogę polecić.
Awatar użytkownika
karuus

yhym, dzięki za info, Agata. Wiesz, dla mnie nie byłoby problemem jechać takim autobusem, tylko żeby jechać z kimś, głównie o to mi chodzi. Bo tak samem to nei za bardzo, tym bardziej, że jestem laikiem w temacie FCP.
Hmmm.. A gdzie mogę się zorientować gdzie, skąd, za ile te autobusy.? jakaś stronka, czy coś.?
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Dziewczyny, przyłączam się do Was. Ja też nigdy nie byłam na FCP ani w Niemczech. Nie znam żadnych fanów z mojej okolicy, z którymi mogłabym jechać, także jakby co to jesteśmy już trzy ;)
Jeszcze raz to napiszę - jakby ktoś jechał przez Wrocław, to proszę o info :) pozdrawiam.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Oho, to ja też się podłączę, nie mam z kim ani czym jechać, po za tym mama mnie pewnie nie puści i w ogóle :lol: Jak zapiszę się wreszcie do FC Thomasa i dostanę identyfikator, oraz uzbieram kasę to może kiedyś się wybiorę. Tylko proszę, jeśli mieszka ktoś w pobliżu Warszawy i jedzie na FC Party to niech się odezwie, uzgodnię z nim gdzie i o której jedziemy i pojedziemy razem, będzie weselej :D
ODPOWIEDZ