Thomas Anders w Kielcach
- Joanna91
Re: Thomas Anders w Kielcach
Wybiera się ktoś na koncert do Kielc z opolszczyzny? Jeśli tak i byłoby miejsce w samochodzie to chętnie bym się przyłączyła i oczywiście dołożyła do paliwa. Jeżeli byłaby taka możliwość proszę pisać w pw 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witajcie. W związku ze sporym zainteresowaniem biletami i ich rezerwacją informuję wszystkich co wysłali zgłoszenie a zwlekają z wpłatą:
NA WPŁATĘ CZEKAMY 7 DNI OD MOMENTU WYSŁANIA TWOJEGO ZGŁOSZENIA. PO TYM TERMINIE REZERWACJA
JEST ANULOWANA A BILET WRACA PONOWNIE DO SPRZEDAŻY.
NA WPŁATĘ CZEKAMY 7 DNI OD MOMENTU WYSŁANIA TWOJEGO ZGŁOSZENIA. PO TYM TERMINIE REZERWACJA
JEST ANULOWANA A BILET WRACA PONOWNIE DO SPRZEDAŻY.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- IndependentGirl
A ja niestety nie będę mogła przyjechać do Kielc
Przed chwilą dostałam zaproszenie na wesele, które odbędzie się właśnie 11 września 

-
Ramzes
Witam Serdecznie Własnie Wysłałem Rezerwacje Na Bilety Prosze Mi Powiedzieć Jak Mam Zapłacić Za Te Bileciki i Ile Będą Szły Chodzi O Te Bilety Za 45 zł???
- skoti2003
- Członek TAFC Polska
Witam
mam pytanko czy ktos moze wybiera sie na koncert do Kielc z okolic Zielonej Gory lub Gorzowa i ma wolne miejsce,
kontakt skotarczyk@op.pl
Pozdrawiam
mam pytanko czy ktos moze wybiera sie na koncert do Kielc z okolic Zielonej Gory lub Gorzowa i ma wolne miejsce,
kontakt skotarczyk@op.pl
Pozdrawiam
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dostaniesz maila zwrotnego z numerem konta gdzie wpłacić pieniążki i co napisać w tytule przelewu-to ważne.Ramzes pisze:Witam Serdecznie Własnie Wysłałem Rezerwacje Na Bilety Prosze Mi Powiedzieć Jak Mam Zapłacić Za Te Bileciki i Ile Będą Szły Chodzi O Te Bilety Za 45 zł???
-
Ramzes
Dziękuje Serderczenie Czekam Więc na Emaila
- Didi&Thomas
Witam,
Ponieważ również wybieram się do Kielc na koncert 11-go września mam takie małe techniczne pytanko do osób które były już w Polsce na koncertach Thomasa (np. w Bełchatowie albo we Wrześni):
Czy można w czasie koncertu korzystać z kamer i aparatów. Dysponuje kamerką rejestrującą zapis w wysokiej rodzielczości HD i chciałbym sobie taką pamiątkę (oczywiście tylko na własny użytek) w dobrej jakości stworzyć, ale nie wiem czy np. w czasie koncertu nie obowiązuje zakaz filmowania.
I jeszcze pytanie do kogoś z okolic Kielc - zarezerwowałem sobie nocleg w "Citi-hotel" przy ul. Paderewskiego - jak daleko stamtąd jest do Amfiteatru ?
Z góry dzięki za info
Pozdrawiam
Ponieważ również wybieram się do Kielc na koncert 11-go września mam takie małe techniczne pytanko do osób które były już w Polsce na koncertach Thomasa (np. w Bełchatowie albo we Wrześni):
Czy można w czasie koncertu korzystać z kamer i aparatów. Dysponuje kamerką rejestrującą zapis w wysokiej rodzielczości HD i chciałbym sobie taką pamiątkę (oczywiście tylko na własny użytek) w dobrej jakości stworzyć, ale nie wiem czy np. w czasie koncertu nie obowiązuje zakaz filmowania.
I jeszcze pytanie do kogoś z okolic Kielc - zarezerwowałem sobie nocleg w "Citi-hotel" przy ul. Paderewskiego - jak daleko stamtąd jest do Amfiteatru ?
Z góry dzięki za info
Pozdrawiam
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
- 33ccd
- Kontakt:
Na wszystkich koncertach organizowanych w naszym kraju menager Thomasa obarcza sporymi karami organizatorów za video rejestrację koncertu bez jego zgody. Prawdopodobnie będą sprawdzane osoby wchodzące na koncert a napewno do specialnych sektorów jak VIP i FAN. Dla swojego spokoju daruj sobie tą kamerę HD, bo jak Ci ją wezmą do depozytu to gdzie potem będziesz tego szukał. Aparat spoko ale bez flesha. We Wrześni Thomas nawet się tym troszkę poirytował i wypowiedział pomiędzy piosenkami.
Ostatnio zmieniony wt lip 27, 2010 10:46 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
andrzej1988
Czyli co takiego powiedział????? Żeby nie robić zdjęć??
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- 33ccd
- Kontakt:
By nie walić flashami do niego przez cały czas.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Didi&Thomas
Wielkie dzięki za wszystkie przydatne info. Arek - mapka na pewno mi się przyda 
"Don`t let me down, take my hand
- Paradise
- Kontakt:
Witam wszystkich,dawno mnie tu nie było,zaglądałam ale nie uczestniczyłam w dyskusjach,zawsze ten czas...czas...nadrobiłam zaległości,oczywiście na koncert do Kielc się wybieram,proszę tylko o odpowiedź,czy dobrze zrozumiałam,bilety nazwę je "fanowe" po 45zl mogę kupic 3 czy 4 dla mnie i familijki mojej,tak? Czy jesli kupię w moim mieście w empiku to nie dostanę się do sektora "fanowego"? Jak szacujecie o której nalepiej juz tam dotrzeć ,ja mam kawałek drogi
) Pozdrawiam serdecznie
)
"You can win if You want..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Po 1 musisz należeć do Thomas Anders Fan Club Polska-tylko wtedy możesz zakupić bilet ze zniżką na koncert Thomasa.Paradise pisze:Witam wszystkich,dawno mnie tu nie było,zaglądałam ale nie uczestniczyłam w dyskusjach,zawsze ten czas...czas...nadrobiłam zaległości,oczywiście na koncert do Kielc się wybieram,proszę tylko o odpowiedź,czy dobrze zrozumiałam,bilety nazwę je "fanowe" po 45zl mogę kupic 3 czy 4 dla mnie i familijki mojej,tak? Czy jesli kupię w moim mieście w empiku to nie dostanę się do sektora "fanowego"? Jak szacujecie o której nalepiej juz tam dotrzeć ,ja mam kawałek drogi) Pozdrawiam serdecznie
)
Napisz do 33ccd na PW-On poda Ci szczegóły ponieważ to Patryk prowadzi Fan Club.Zrób to jak najszybciej.
- Paradise
- Kontakt: