Dieter Bohlen dziś

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Re: Dieter Bohlen dziś

Post autor: Peter »

shizonek pisze:niech się o publikę i listy przebojów martwią młode zespoły, które po sezonie mogą się ludziom znudzić..
Czyżbyś miała na myśli Feel? Dobrze powiedziane. Dala mnie to efemeryda, żaden utwór mi się nie podoba, nie lubię polskiej muzyki bo to badziewie. A wracając do Bohlena to mógłby pisać dla Medlocka więcej utworów w stylu YCGI a nie takich soulowych jak na CD bo to można posłuchać i jest nieźle nawet, ale to jest trochę nudnawe z czasem. Mógłby coś napisać dla Sheree i Alexa (ale to chyba mało prawdopodobne) I tych wykonawców się trzymać, żadnych experymentów.
Awatar użytkownika
shizonek

Post autor: shizonek »

Peter pisze:
shizonek pisze:niech się o publikę i listy przebojów martwią młode zespoły, które po sezonie mogą się ludziom znudzić..
Czyżbyś miała na myśli Feel? Dobrze powiedziane. Dala mnie to efemeryda, żaden utwór mi się nie podoba, nie lubię polskiej muzyki bo to badziewie.
Akurat nie myślałam o konkretnym zespole, ale Feel to dobry przykład. :lol: Polskiej muzyki też nie lubię, za wyjątkiem Myslovitz. Nie podoba mi się amatorszczyzna naszych wykonawców - nawet robiąc przeciętnej urody muzę, można to robić na jakimś poziomie, u nas co 'gwiazda' to słoma z butów wychodzi, a nosa zadziera jakby Europę zawojowała! :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Trzymajmy się jednak tematu. Ja uważam, ze dzisiejsza muzyka Bohlena to wiadomo, że to już nie to, ale coś można dla siebie znaleźć. Ja znalazłem YCGI, Summer love i Be my boyfriend, ale też nie wiem z czego to ściągnąć.
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Feel to kolejny nachalnie lasnowany tworek po Ich3, Łzach, Dodzie i Rubiku. Za rok wymysla kolejnego "mistrza" muzycznego :D Ja kiedys lubilem DeMono, Lady Pank tez mialo dobre kawalki, Kombi. Ale to co obecnie sie dzieje w polskiej muzyce, to jest dno pokryte 2 metrowym mułem.
Awatar użytkownika
Peter

Daniel pisze:Ale to co obecnie sie dzieje w polskiej muzyce, to jest dno pokryte 2 metrowym mułem.
Świetnie to ująłeś Danielu. :wink: W polskiej muzyce teraz nie ma kompletnie czego słuchać. Tu ceni się tandetę i badziewie :arrow: Czesław śpiewa. Całe szczzęście, ze muzyka made in USA ma się nieźle.
Awatar użytkownika
Daniel

Peter pisze:Całe szczzęście, ze muzyka made in USA ma się nieźle.
Tylko ze niestety muzyka made in USA nie jest nawet w 1% podobna to muzyki Bohlena.
Moj kolega kiedy byl w Stanach i przyznal sie, ze slucha Modern Talking i Italo Disco - to go zapytano "jeseś gejem ?" :)
Awatar użytkownika
Peter

Daniel pisze:Tylko ze niestety muzyka made in USA nie jest nawet w 1% podobna to muzyki Bohlena.
To racja, ale ja chętnie sobie posłucham takiej Madonny, Katy Perry czy J. Lo.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Peter pisze:ale ja chętnie sobie posłucham takiej Madonny, Katy Perry czy J. Lo.
I ja również czasem :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Żadna z tych pań nie ma jednak związku z Dieterem Bohlen dziś, zatem... :>
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Daniel

Na JLo to ja zawsze wolalem patrzec, niz sluchac, szczegolnie w klipie If You Had My Love ;)
A Kate Perry to nawet nie znam.
Awatar użytkownika
Peter

Daniel pisze:A Kate Perry to nawet nie znam.
Posłuchaj I kissed the girl.
Ale piszmy na temat. Czy wam się coś podoba z dzisuejszych produkcji Dietera?
Awatar użytkownika
Daniel

Odpowiedz jest prosta - raczej sie nie podoba :)
Chociaz... podoba mi sie You Can Get It (Modern Mix) - oczywiscie chodzi o chorki !
Nie slyszalem ich od 2003 roku!
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Peter pisze:Czy wam się coś podoba z dzisuejszych produkcji Dietera?
Cóż. Mnie ogólnie nie za bardzo podoba mi się współpraca z Medlockiem choć bardzo podobają mi się utworki "You can get it", "Summer love" i jeszcze 2 ballady z pierwszej płyty. Teraz nie pamiętam tytułu ale w jednej z nich Bohlen śpiewa razem z Markiem w jednej ze zwrotek. A poza tym czy jeszcze jest jakaś dalsza twórczość Dietera dzisiaj :?: :roll: (nie licząc "Dieter - der Film" a z tego albumu to jeszcze należy oczywiście wyróżnić "Gasoline")
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

A mnie się podoba Alexander (2 płyty) + 2piosenki Medlocka i wszystkie kawałki Indiggo. Mam nadzieję, że Bohlen niebawem wymyśli coś ciekawego, choć na pewno będzie się angażował we współpracę z Markiem.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Cały album Dietera Bohlena pt. "Dieter Der - Hits" uważam za bardzo dobry i piosenka "You Can Get It" wykonana z Markiem Medlockiem bardzo mi się podoba :D

Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Peter

Albumu DTH nie wymieniłem, bo to oczywiste, ze jest jedną z najlepszych produkcji Bohlena po MT.
ODPOWIEDZ