Czyżbyś miała na myśli Feel? Dobrze powiedziane. Dala mnie to efemeryda, żaden utwór mi się nie podoba, nie lubię polskiej muzyki bo to badziewie. A wracając do Bohlena to mógłby pisać dla Medlocka więcej utworów w stylu YCGI a nie takich soulowych jak na CD bo to można posłuchać i jest nieźle nawet, ale to jest trochę nudnawe z czasem. Mógłby coś napisać dla Sheree i Alexa (ale to chyba mało prawdopodobne) I tych wykonawców się trzymać, żadnych experymentów.shizonek pisze:niech się o publikę i listy przebojów martwią młode zespoły, które po sezonie mogą się ludziom znudzić..
Dieter Bohlen dziś
- Peter
Re: Dieter Bohlen dziś
- shizonek
Akurat nie myślałam o konkretnym zespole, ale Feel to dobry przykład.Peter pisze:Czyżbyś miała na myśli Feel? Dobrze powiedziane. Dala mnie to efemeryda, żaden utwór mi się nie podoba, nie lubię polskiej muzyki bo to badziewie.shizonek pisze:niech się o publikę i listy przebojów martwią młode zespoły, które po sezonie mogą się ludziom znudzić..
- Peter
Trzymajmy się jednak tematu. Ja uważam, ze dzisiejsza muzyka Bohlena to wiadomo, że to już nie to, ale coś można dla siebie znaleźć. Ja znalazłem YCGI, Summer love i Be my boyfriend, ale też nie wiem z czego to ściągnąć.
- Daniel
Feel to kolejny nachalnie lasnowany tworek po Ich3, Łzach, Dodzie i Rubiku. Za rok wymysla kolejnego "mistrza" muzycznego
Ja kiedys lubilem DeMono, Lady Pank tez mialo dobre kawalki, Kombi. Ale to co obecnie sie dzieje w polskiej muzyce, to jest dno pokryte 2 metrowym mułem.
- Peter
Świetnie to ująłeś Danielu.Daniel pisze:Ale to co obecnie sie dzieje w polskiej muzyce, to jest dno pokryte 2 metrowym mułem.
- Daniel
Tylko ze niestety muzyka made in USA nie jest nawet w 1% podobna to muzyki Bohlena.Peter pisze:Całe szczzęście, ze muzyka made in USA ma się nieźle.
Moj kolega kiedy byl w Stanach i przyznal sie, ze slucha Modern Talking i Italo Disco - to go zapytano "jeseś gejem ?"
- Peter
To racja, ale ja chętnie sobie posłucham takiej Madonny, Katy Perry czy J. Lo.Daniel pisze:Tylko ze niestety muzyka made in USA nie jest nawet w 1% podobna to muzyki Bohlena.
- Adi
I ja również czasemPeter pisze:ale ja chętnie sobie posłucham takiej Madonny, Katy Perry czy J. Lo.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Żadna z tych pań nie ma jednak związku z Dieterem Bohlen dziś, zatem... 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Daniel
Na JLo to ja zawsze wolalem patrzec, niz sluchac, szczegolnie w klipie If You Had My Love 
A Kate Perry to nawet nie znam.
A Kate Perry to nawet nie znam.
- Peter
Posłuchaj I kissed the girl.Daniel pisze:A Kate Perry to nawet nie znam.
Ale piszmy na temat. Czy wam się coś podoba z dzisuejszych produkcji Dietera?
- Daniel
Odpowiedz jest prosta - raczej sie nie podoba 
Chociaz... podoba mi sie You Can Get It (Modern Mix) - oczywiscie chodzi o chorki !
Nie slyszalem ich od 2003 roku!
Chociaz... podoba mi sie You Can Get It (Modern Mix) - oczywiscie chodzi o chorki !
Nie slyszalem ich od 2003 roku!
- Adi
Cóż. Mnie ogólnie nie za bardzo podoba mi się współpraca z Medlockiem choć bardzo podobają mi się utworki "You can get it", "Summer love" i jeszcze 2 ballady z pierwszej płyty. Teraz nie pamiętam tytułu ale w jednej z nich Bohlen śpiewa razem z Markiem w jednej ze zwrotek. A poza tym czy jeszcze jest jakaś dalsza twórczość Dietera dzisiajPeter pisze:Czy wam się coś podoba z dzisuejszych produkcji Dietera?
- Peter
A mnie się podoba Alexander (2 płyty) + 2piosenki Medlocka i wszystkie kawałki Indiggo. Mam nadzieję, że Bohlen niebawem wymyśli coś ciekawego, choć na pewno będzie się angażował we współpracę z Markiem.
- Skyliner89MT
Cały album Dietera Bohlena pt. "Dieter Der - Hits" uważam za bardzo dobry i piosenka "You Can Get It" wykonana z Markiem Medlockiem bardzo mi się podoba 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Peter
Albumu DTH nie wymieniłem, bo to oczywiste, ze jest jedną z najlepszych produkcji Bohlena po MT.