Thomas Anders-FanClub Polska

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: Thomas Anders-FanClub Polska

Post autor: 33ccd »

Witam.

Od środy wybieram się na malutki urlop. Wracam 18.08. Wszystkie wysyłki będę realizowal po tym terminie. Pod netem raczej mnie nie będzie. :)
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Dostałem wczoraj bilet fanclubowy. Nie znalazłem na nim jednak żadnej informacji która potwierdzałaby, że upoważnia do zajęcia jakiegokolwiek sektoru. A ponoć miał gwarantować miejsce w jakimś specjalnym sektorze dla fanów...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Pkmodern

Post autor: Pkmodern »

Malediwy pisze:Dostałem wczoraj bilet fanclubowy. Nie znalazłem na nim jednak żadnej informacji która potwierdzałaby, że upoważnia do zajęcia jakiegokolwiek sektoru. A ponoć miał gwarantować miejsce w jakimś specjalnym sektorze dla fanów...
Twój bilet powinien mieć dodane na odwrocie: "FAN". Jeśli tego tam nie ma, w dniu koncertu Patryk to słowo tam umieści.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

Mam pytanie dotyczące zamówienia biletów , czy jeśli wypełniłem formularz i przelałem pieniądze to czy dostane jakąś wiadomość potwierdzającą , i w jakim czasie bilety dotrą do mnie ?
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

A ja chciałbym zapytać o możliwość zakupu koszulek klubowych przed koncertem Thomasa w Kielcach. Będzię tam nas wielu z formum mt.pl i fajnie by było jakoś się wyróżnić. Czasu jest jeszcze trochę by nawet może opracować wzór takiej koszulki specjalnie na ten koncert ?
Z góry dzięki za info
Pozdrawiam
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Mamy już koszulki Fan-Clubowe i zawsze na koncertach jesteśmy widoczni , można je sobie zamówić pod tym adresem mailowym
fan@thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

marian123 pisze:Mam pytanie dotyczące zamówienia biletów , czy jeśli wypełniłem formularz i przelałem pieniądze to czy dostane jakąś wiadomość potwierdzającą , i w jakim czasie bilety dotrą do mnie ?
Wysyłka jest realizowana zazwyczaj w piątki, za wyjątkiem ostatniego (33ccd, który zajmuje się tym nie ma po prostu na miejscu). Jeśli więc nie załapałeś się na ostatnią "sesję wychodzącą", możesz oczekiwać biletów mniej więcej za tydzień.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Malediwy

Pkmodern pisze: Twój bilet powinien mieć dodane na odwrocie: "FAN". Jeśli tego tam nie ma, w dniu koncertu Patryk to słowo tam umieści.
Jest dodane, tylko nigdzie nie jest napisane, że to upoważnia do czegokolwiek, jak choćby np. właśnie zajęcie bliższych miejsc... Czy mam rozumieć, że jak będę wchodził, to obsługa kontrolująca bilety wpuści mnie tam, gdzie nie wejdą Ci co tej pieczątki mieć nie będą?
Awatar użytkownika
Pkmodern

Post autor: Pkmodern »

Malediwy pisze:
Pkmodern pisze: Twój bilet powinien mieć dodane na odwrocie: "FAN". Jeśli tego tam nie ma, w dniu koncertu Patryk to słowo tam umieści.
Jest dodane, tylko nigdzie nie jest napisane, że to upoważnia do czegokolwiek, jak choćby np. właśnie zajęcie bliższych miejsc... Czy mam rozumieć, że jak będę wchodził, to obsługa kontrolująca bilety wpuści mnie tam, gdzie nie wejdą Ci co tej pieczątki mieć nie będą?
Wystarczy poczytać informacje które zamieszczamy a by nie było takich pytań!

http://www.thomas-anders.pl/akt/?p=6
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Malediwy

Pkmodern pisze: Wystarczy poczytać informacje które zamieszczamy a by nie było takich pytań!
http://www.thomas-anders.pl/akt/?p=6
Informacje czytałem ale Ty, choć odpowiadasz na mój post, to chyba jednak nie czytałeś tego co pozwoliłem sobie napisać. A już na pewno nie czytałeś ze zrozumieniem...
Ostatnio zmieniony wt sie 17, 2010 8:44 przez Malediwy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witam.
Kolejna partia biletów dziś wysłana. Osoby których przelewy zostału u mnie zaksięgowane dziś do g. 17-tej mogą spodziewac się ich niebawem.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
ttdziewiec
Członek TAFC Polska

Post autor: ttdziewiec »

Fun Club działa pełną parą! Pięknie :D
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

33ccd pisze:Miło mi poinformować, że jetseśmy na pierwszej stronie w wyszukiwarce Google, oraz w Wikipedii pod hasłem Thomas Anders.
No cóż zasługa zarządzających. :)
Gratuluję!!!
Dobrze, że powstał taki FanClub z prawdziwego zdarzenia. Thomas na pewno będzie zadowolony. A zadowolony artysta to też zadowolony fan ;)
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
adamanders
Członek TAFC Polska

Post autor: adamanders »

Widać że Thomas jest naprawdę szczęśliwy że ma w naszym kraju tak liczny fan club :lol: :lol: Nie wiem czy zauważyliście że podczas koncertu powiedział że jesteśmy obecni na widowni.Podczas wywiadu dał jasno do zrozumienia że cieszy się z naszego zaangażowania.Jest spora szansa że zamiast do Rosji i Ukrainy częściej będzie w naszym kraju :D
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

33ccd pisze:Miło mi poinformować, że jetseśmy na pierwszej stronie w wyszukiwarce Google, oraz w Wikipedii pod hasłem Thomas Anders.
No proszę :D Ładnie,to cieszy
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Dlatego trzeba się starać, żeby zawsze był z fanclubu zadowolony i żeby odczuwał nasze wsparcie :)
Pozdrawiam M.
ODPOWIEDZ