Od środy wybieram się na malutki urlop. Wracam 18.08. Wszystkie wysyłki będę realizowal po tym terminie. Pod netem raczej mnie nie będzie.
Thomas Anders-FanClub Polska
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Re: Thomas Anders-FanClub Polska
Witam.
Od środy wybieram się na malutki urlop. Wracam 18.08. Wszystkie wysyłki będę realizowal po tym terminie. Pod netem raczej mnie nie będzie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Malediwy
Dostałem wczoraj bilet fanclubowy. Nie znalazłem na nim jednak żadnej informacji która potwierdzałaby, że upoważnia do zajęcia jakiegokolwiek sektoru. A ponoć miał gwarantować miejsce w jakimś specjalnym sektorze dla fanów...
Spokojem można kamień ugotować...
- Pkmodern
Twój bilet powinien mieć dodane na odwrocie: "FAN". Jeśli tego tam nie ma, w dniu koncertu Patryk to słowo tam umieści.Malediwy pisze:Dostałem wczoraj bilet fanclubowy. Nie znalazłem na nim jednak żadnej informacji która potwierdzałaby, że upoważnia do zajęcia jakiegokolwiek sektoru. A ponoć miał gwarantować miejsce w jakimś specjalnym sektorze dla fanów...
MODERN TALKING FOREVER!!!
- marian123
Mam pytanie dotyczące zamówienia biletów , czy jeśli wypełniłem formularz i przelałem pieniądze to czy dostane jakąś wiadomość potwierdzającą , i w jakim czasie bilety dotrą do mnie ?
- Didi&Thomas
A ja chciałbym zapytać o możliwość zakupu koszulek klubowych przed koncertem Thomasa w Kielcach. Będzię tam nas wielu z formum mt.pl i fajnie by było jakoś się wyróżnić. Czasu jest jeszcze trochę by nawet może opracować wzór takiej koszulki specjalnie na ten koncert ?
Z góry dzięki za info
Pozdrawiam
Z góry dzięki za info
Pozdrawiam
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Mamy już koszulki Fan-Clubowe i zawsze na koncertach jesteśmy widoczni , można je sobie zamówić pod tym adresem mailowym
fan@thomas-anders.pl
fan@thomas-anders.pl
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wysyłka jest realizowana zazwyczaj w piątki, za wyjątkiem ostatniego (33ccd, który zajmuje się tym nie ma po prostu na miejscu). Jeśli więc nie załapałeś się na ostatnią "sesję wychodzącą", możesz oczekiwać biletów mniej więcej za tydzień.marian123 pisze:Mam pytanie dotyczące zamówienia biletów , czy jeśli wypełniłem formularz i przelałem pieniądze to czy dostane jakąś wiadomość potwierdzającą , i w jakim czasie bilety dotrą do mnie ?
Jak piszesz tak cię widzą.
- Malediwy
Jest dodane, tylko nigdzie nie jest napisane, że to upoważnia do czegokolwiek, jak choćby np. właśnie zajęcie bliższych miejsc... Czy mam rozumieć, że jak będę wchodził, to obsługa kontrolująca bilety wpuści mnie tam, gdzie nie wejdą Ci co tej pieczątki mieć nie będą?Pkmodern pisze: Twój bilet powinien mieć dodane na odwrocie: "FAN". Jeśli tego tam nie ma, w dniu koncertu Patryk to słowo tam umieści.
- Pkmodern
Wystarczy poczytać informacje które zamieszczamy a by nie było takich pytań!Malediwy pisze:Jest dodane, tylko nigdzie nie jest napisane, że to upoważnia do czegokolwiek, jak choćby np. właśnie zajęcie bliższych miejsc... Czy mam rozumieć, że jak będę wchodził, to obsługa kontrolująca bilety wpuści mnie tam, gdzie nie wejdą Ci co tej pieczątki mieć nie będą?Pkmodern pisze: Twój bilet powinien mieć dodane na odwrocie: "FAN". Jeśli tego tam nie ma, w dniu koncertu Patryk to słowo tam umieści.
http://www.thomas-anders.pl/akt/?p=6
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Malediwy
Informacje czytałem ale Ty, choć odpowiadasz na mój post, to chyba jednak nie czytałeś tego co pozwoliłem sobie napisać. A już na pewno nie czytałeś ze zrozumieniem...Pkmodern pisze: Wystarczy poczytać informacje które zamieszczamy a by nie było takich pytań!
http://www.thomas-anders.pl/akt/?p=6
Ostatnio zmieniony wt sie 17, 2010 8:44 przez Malediwy, łącznie zmieniany 1 raz.
- 33ccd
- Kontakt:
Witam.
Kolejna partia biletów dziś wysłana. Osoby których przelewy zostału u mnie zaksięgowane dziś do g. 17-tej mogą spodziewac się ich niebawem.
Kolejna partia biletów dziś wysłana. Osoby których przelewy zostału u mnie zaksięgowane dziś do g. 17-tej mogą spodziewac się ich niebawem.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
ttdziewiec
- Członek TAFC Polska
Fun Club działa pełną parą! Pięknie 
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
No cóż zasługa zarządzających.33ccd pisze:Miło mi poinformować, że jetseśmy na pierwszej stronie w wyszukiwarce Google, oraz w Wikipedii pod hasłem Thomas Anders.
Gratuluję!!!
Dobrze, że powstał taki FanClub z prawdziwego zdarzenia. Thomas na pewno będzie zadowolony. A zadowolony artysta to też zadowolony fan
Pozdrawiam M.
- adamanders
- Członek TAFC Polska
Widać że Thomas jest naprawdę szczęśliwy że ma w naszym kraju tak liczny fan club
Nie wiem czy zauważyliście że podczas koncertu powiedział że jesteśmy obecni na widowni.Podczas wywiadu dał jasno do zrozumienia że cieszy się z naszego zaangażowania.Jest spora szansa że zamiast do Rosji i Ukrainy częściej będzie w naszym kraju 
- MiReK
- Członek TAFC Polska
No proszę33ccd pisze:Miło mi poinformować, że jetseśmy na pierwszej stronie w wyszukiwarce Google, oraz w Wikipedii pod hasłem Thomas Anders.
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Dlatego trzeba się starać, żeby zawsze był z fanclubu zadowolony i żeby odczuwał nasze wsparcie 
Pozdrawiam M.