Na pomorzu gra lokalne radio "Radio Północ"( mozna tez go słuchać w internecie). Codziennie po godzinie 20 sa pozdrowienia. Mozna je przesyłac smsem(koszt smsa 1,22zł). do pozdrowień mozna też dołączyć muzyczne dedykacje, dwa razy zamówiłem Modern Talking. Pierwszy raz zagrali sexy Sexy Lover( Vocal Version) drugi raz: You're My Heart, You're My Soul'98(rap version). Polecam radio.
Dzisiaj w Radiu Piekary słyszałem YMHYMS w wykonaniu Thomasa w wersji z płyty Songs Forever, zresztą w tej rozgłośni Modern Talking jest bardzo popularny,dosyć często leci With A Little Love, słyszałem też Summer In December, Cinderella Girl, Cheri Cheri Lady, Don't Make Me Blue, Sexy Sexy Lover, a także numery innych wykonawców, które wyszły spod pióra Bohlena (Blue System, C.C.Catch, Alexander, Chris Norman, John Christian, Engelbert, Bonnie Tyler).
Radio Zet mnie zadziwia. MT leci praktycznie codziennie, choć (na razie ?) tylko 2 kawalki, na zmianę - Brother Louie '86 i YMHYMS '98. Przed kilkoma minutami leciało to drugie . Zadedykowałem ten kawałek sąsiadom .
A ja polecam radio italo 4you. Mozna go słuchać na www.italo4you.net . W sobotę o godzinie 21:00 leci lista Top20. W ostatnia sobote zespół Modern Talking znalazł sie na 1 miejscu, w pierwszej dziesiatce były tez Blue System i Ryan Simons, zteszta sami zobaczcie www.italo4you.net. Mozna juz oddawac głosy na kolejne notowanie, głosujcie na utwory Bohlena, oraz na pozostałych.