Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
luzak564

Re: Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Post autor: luzak564 »

mam pytanko czy może ktoś z was wie dokładnie gdzie Thomas ma wystąpić?chodzi mi o ulice,plac czy coś takiego,w sumie Bełchatów to sporawe miasto a kompletnie go nie znam chociaż mieszkam blisko :oops: ,chciałbym się tam wybrać razem z żoną-na koncert oczywiście :lol:
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

Publiczne Gimnazjum Nr 3 w Bełchatowie ul. Edwardów godz. 20.30 – 21.35 .
luzak564

dzięki marian123,może trafie,rozumiem że koncert zaczyna się o 20.30?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Na jednej z poprzednich stron jest plan koncertów w Bełchatowie, możesz zobaczyć czy opłaca Ci się jechać tylko na Thomasa czy też może będziesz chciał zobaczyć jeszcze jakiś występ.
Jak piszesz tak cię widzą.
luzak564

ja do Bełchatowa mam ze 30 km.wiec jest bardzo blisko a obiecałem żonie że pojedziemy zobaczyć i posłuchać Thomasa,za innymi artystami nie przepadam więc nie mam potrzeby jechać dużo wcześniej i się męczyc słuchajac ich PRZEBOJOW :lol: a wiec na 100 procent jestem w Belchatowie.
Truskaw

Post autor: Truskaw »

Takie pytanie z innej beczki, wiecie moze ile kosztuje taki wystep Thomasa? :D
Swoja droga chetnie bym pojechal, byc moze zawitam tam :D
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Wstęp darmowy...jak zresztą na każdy koncert Thomasa w Polsce(poza Sopotem)...
Obrazek
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Witam, kto się wybiera na koncert z Krakowa ? jest ktoś kto jedzie samochodem ?
Pytam bo chętnie doczepiłabym się do jakiejś grupki , jadę swoim autem ale w grupie raźniej :D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Witam z bełchatowskiego parku :) Na wstępie - słowa uznania dla władz miasta za pomysł stworzenia tu bezpłatnego hotspota.

Koncert Thomasa w Bełchatowie to nie to samo co koncerty Madonny na Bemowie, więc żadna znacząca stacja telewizyjna czy radiowa raczej nie zrobi materiału na ten temat. Zastąpi ich więc nieco mniej znaczący serwis ModernTalking.pl ;) Wróciłem właśnie z miejsca gdzie jutro wystąpi Thomas, za parę godzin wstawię nieco fotek tak, żeby Ci którzy jutro przyjadą wiedzieli mniej więcej czego się spodziewać.
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Miło było by zobaczyć chociaż fragment tego koncertu nagrany choćby ręczną kamerą. Oczywiście o ile będzie to możliwe. Ja mam nadzieję wybrać się na kocnert zamknięty - liczyłem bardzo na Kraków, ale w tym roku chyba nie ma co liczyć na drugie odwiedziny Polski przez Thomasa :(
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Witam zatem wszystkich z gorącego Bełchatowa. Temperatura do spacerów nie zachęca, ale i tak centrum miasta jest dziwnie opustoszałe - prawdopodobnie kto chciał z domu wyjść, udał się na Dni Energetyka. Ma to swoje dobre strony, obiad na mieście można zjeść bez tłoku, kolejek, będąc jedynym gościem w restauracji :)
Pierwszą rzeczą, która rzuciła się w oczy po przyjeździe do Bełchatowa, jest nazwa jednego z tutejszych rond. Otóż jest to Rondo... Andersa. Prawda, chodzi tu o kogoś zupełnie innego niż Thomas Anders, ale tak czy tak ciekawy akcent na początek :)
Obrazek
Idąc kilkaset metrów od owego ronda w kierunku południowym dotrzemy do ulicy Edwardów. Tu skręcamy w prawo i słyszymy już pierwszych artystów występujących dziś na scenie.
Po lewej stronie mijamy budynek Gimnazjum nr 3 - od niedzieli jedynego, które będzie się mogło poszczycić obecnością byłej gwiazdy Modern Talking na swoim terenie ;)
Obrazek
Ochroniarzy zabezpieczających teren nie jest zbyt wielu, tym niemniej powinni oni skutecznie wybić z głowy pomysł dojazdu samochodem pod samo miejsce koncertu. I doprawdy nie warto tu kombinować, miejsce parkingowe w bliższej lub dalszej okolicy każdy powinien znaleźć.
Obrazek
Sam plac, na którym ustawiona jest scena nie prezentuje się specjalnie okazale. Ot, zwyczajne asfaltowe boisko, jakich przy polskich szkołach mnóstwo. Nie zawracano sobie nawet głowy demontażem bramki ;)
Obrazek
Impreza ma charakter rodzinnego festynu, zatem jeśli przyjedziecie z dziećmi, nie powinny się one nudzić. Są karuzele, rozdawane jest mnóstwo balonów, na miejscu można także coś zjeść. Zdjęcia były robione około godziny 16, zatem ci, którzy chcieli by stanąć jutro pod samą sceną powinni się pospieszyć. Teren boiska nie jest ogromny i może się okazać że występ Thomasa przyjdzie oglądać z dość słabego punktu. Cieszy natomiast fakt ustawienia sceny po wschodniej stronie placu – nisko znajdujące się słońce nie powinno nikomu przeszkodzić w zrobieniu udanych fotek.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Super naprawdę. Szkoda ze mnie tam nie będzie :(
Prosimy o dużo fajnych fotek Thomasa :mrgreen:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

ArCrack pisze: ... Zastąpi ich więc nieco mniej znaczący serwis ModernTalking.pl ;)
No nie powiedziałbym, że mniej znaczący, skoro najrzetelniejszy :) Super relacja (to buduje klimat). Więcej takich ;-)
Obrazek
MJay
Użytkownik nieaktywny

Post autor: MJay »

Ajajaj...nie wiedziałem że to wygląda aż tak tragicznie...
Gofry,lody,budy z piwem a w śród nich Thomas...

No ale trudno,jadę.
W Bełchatowie będę koło 18,więc mam pytania do Arka :
Czy ciężko trafić z dworca,na festyn?
I czy ciężko będzie dopchać się pod scenę?
I czy masz może fotkę z innego ujęcia,tak żeby było widać "ogrom" imprezy??

Do zobaczenia jutro! :)

P.S Aaaa i zapomniałem o najważniejszym : Czy przed wejściem na imprezę są jakieś bramki z kontrolą,która uniemożliwi mi wniesienie sprzętu?
Bo biorę lustrzankę cyfrową i kamerę cyfrową (materiał z koncertu od razu wrzucę na forum ;)[oczywiście za zgodą admina])
Screw you guys, I'm going home!
Awatar użytkownika
voyteck73

Post autor: voyteck73 »

Wygląda na to,że nasz idol ima się już każdej chałtury.Budujące to nie jest.
Świat powstał z chaosu... ale nie całego, sporo jeszcze zostało.
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Ja też jadę z mężem.
Pozdrawiam rut
ODPOWIEDZ