Take That
- AdisonMT
Re: Take That
bardzo fajny zespół chociaż piosenki z początku działalności nie za bardzo mi się podobały ale po powrocie zespołu podajże ja się nie mylę w 2005 są bardzo sympatyczne i melodyjne.Ostatnio spodobała mi się piosenka The Flood w której już śpiewa Robbie Williams.Widać teraz w tej piosence duży wpływ Robiego jak i na zespół bo ta piosenka jest bardzo podobna do tych które wykonywał jako solowy artysta.Tutaj link do The Flood z programu x-factor http://www.youtube.com/watch?v=WPXASNCZ ... re=related
AdisonMT
My angel is strong
My angel is strong
- Romantic Warrior
w dniu wczorajszym w ramach BRIT Awards 2011, najważniejszych nagród przemysłu muzycznego w UK, Take That otrzymali statuetkę w kategorii "najlepsza grupa brytyjska" - to było do przewidzenia 
- Peter
Fajnie, że zespół wraca do starych brzmień, nowa piosenka, a właściwie B-side z nowego singla "Kids"
i nowy teledysk:
Śpiewa Mark Owen.
i nowy teledysk:
Śpiewa Mark Owen.
- phantomas
- Kontakt:
Świetne są te kawałki. W pierwszym podoba mi się melodia i interesujące, charakterystyczne chórki pod koniec 
Drugi to świetna odskocznia od cotygodniowej sieczki z UK Top 40. Ciekawe czy ma jakąś szansę na sukces.
Drugi to świetna odskocznia od cotygodniowej sieczki z UK Top 40. Ciekawe czy ma jakąś szansę na sukces.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
Ma dużą szansę, bo to jest świetna piosenka. I jeszcze Robbie Williams w refrenie. Zobaczysz, że to będzie przebój, mi się podoba ciekawy teledysk ze statkiem TT.
- phantomas
- Kontakt:
Niech ktoś teraz powie, że to jest zwykły "słitaśny" boysband pokroju JLS, czy innych klonów Biebera.
- Peter
Słitaśny to on był do "Greatest Hits". Po powrocie postawił na niekomercyjne brzmienie gitarowe, przez co jest już całkiem innym zespołem niż był, ale trudno żeby panowie po czterdziestce śpiewali "Babe" czy "Relight my fire'.
- MODERN JEANNE
Dokładnie
Kiedyś,dawno temu ich za takich właśnie slitasnych uważałam wrzucając do jednego worka z takimi kapelami jak New Kids On The Block czy Bascret Boys.
Celem ich producentów było złamanie jak największej liczby damskich serc -od czego oczywiście zależały ich dochody-wciskając nam niezwykle komercyjna muzykę i przesłodzony wizerunek zespołu,który miał na celu jak najlepsza sprzedaż płyt(no w sumie z MT było trochę podobnie)
Robbie Williams po odejściu pokazał "pazurki" tworząc zupełnie inny rodzaj muzyki i promując swój nowy zbuntowany Image.
I może to on narzucił ten alternatywny styl jaki teraz prezentuje zespól.
Przesłuchałam kiedyś PROGRESS i byłam w niebo wzięta.Nie tylko ciekawym brzmieniem ale tym ze nieraz występowały tam wysokie chórki co zaraz skojarzyło mi się z wiadomo czym.
Moja ulubiona piosenka z tego albumu gdzie właśnie je słychać
Celem ich producentów było złamanie jak największej liczby damskich serc -od czego oczywiście zależały ich dochody-wciskając nam niezwykle komercyjna muzykę i przesłodzony wizerunek zespołu,który miał na celu jak najlepsza sprzedaż płyt(no w sumie z MT było trochę podobnie)
Robbie Williams po odejściu pokazał "pazurki" tworząc zupełnie inny rodzaj muzyki i promując swój nowy zbuntowany Image.
I może to on narzucił ten alternatywny styl jaki teraz prezentuje zespól.
Przesłuchałam kiedyś PROGRESS i byłam w niebo wzięta.Nie tylko ciekawym brzmieniem ale tym ze nieraz występowały tam wysokie chórki co zaraz skojarzyło mi się z wiadomo czym.
Moja ulubiona piosenka z tego albumu gdzie właśnie je słychać
I LOVE DB AND TA!
- phantomas
- Kontakt:
Chyba sobie w końcu kupię tę płytkę, zachęciliście mnie 
Żeby nie było, że oni już nie wykonują "Relight My Fire"
Take That - «Relight My Fire» [At Wembley / The Circus Live] [HD]
Chyba podobało by mi się na tym koncercie
Żeby nie było, że oni już nie wykonują "Relight My Fire"
Take That - «Relight My Fire» [At Wembley / The Circus Live] [HD]
Chyba podobało by mi się na tym koncercie
- Peter
Nowy singiel "Happy now":
Chyba nie najlepszy wybór, zbyt potulny song....
Chyba nie najlepszy wybór, zbyt potulny song....
- Peter
@ Phantomas co to za impreza: red nose's day? na tą okazję wydali "Happy now". I co ma znaczyć nazwa Fake That
- phantomas
- Kontakt:
To po prostu prima aprilis 
- Peter
Co byście chcieli na trzeciego singla? Ja "Affirmation" chociaż Howard troszkę sepleni, albo "SOS". Ta druga to chyba będzie singlem.
- Peter
Chciałbym do dyskusji pociągnąć naszego eksperta od TT ale i innych także, tych co lubią ten zespół. Pytanie jest takie: dlaczego żaden z członków TT nie zrobił takiej kariery jak Robbie Williams? Na czym polegała ta wyjątkowa atrakcyjność Robbiego? Ja spróbuje: Mark Owen, ma przeciętny choć przyjemny wokal, niekiedy przypomina barwą Johna Lennona, ale te jego kompozycje były nijaki i nudnawsze, poza tymi kilkoma piosenkami do których dałem linka, kolejne płyty były coraz słabsze. Z albumów to jedynie "Greenman" mógł być w miarę atrakcyjnym albumem, pozostałe były słabe, dlatego go wyrzucali z dwóch wytwórni. Pod względem barwy to przyjemny, fajny wokal, ale inna sprawa, ze pod wzgledem skali był kiepski,. Dalej Howard i Jason. Howard sepleni, pewnie dlatego tak jak Jason (który o dziwo ma rewelacyjny wokal) niczego nie nagrywał solo. Zostaje Gary. Tego nie rozumiem dlaczego mając potencjał kompozytorski i świetny wokal, nie był dla szerszej publiki atrakcyjny? Chyba po prostu był kontynuacją słodkiego TT co się ludziom przejadło, poza tym, za dużo tam było nudnawszych ballad, a Robbie mając równie ciekawy wokal, miał coś nowego do zaoferowania. On dysponując kontaktem z Guyem Chambersem zrobił pop na wyższym poziomie, z domieszką rocka, co było świeże i było mieszanką wybuchową. 
- Peter
Nowa świetna piosenka "LoveLove"
http://muzyka.interia.pl/teledyski/tele ... ove,302555
Panowie wydają album "Progresed" EP gdzie będą piosenki odrzucone w sesji "Progress".
http://muzyka.interia.pl/teledyski/tele ... ove,302555
Panowie wydają album "Progresed" EP gdzie będą piosenki odrzucone w sesji "Progress".
- MODERN JEANNE
Właśnie odświeżyłam album z komórki, przypadła mi do gustu jakoś ta grupa.
Jedna z ulubionych piosenek
Robbie Wiliamss w 2013 r wydał nowy album którego chyba nie znam. Take That stworzyło bez niego ostatnio całkiem niezły album, ciekawe jak on sobie poradził bez nich
https://en.wikipedia.org/wiki/Swings_Both_Ways
Jedna z ulubionych piosenek
Robbie Wiliamss w 2013 r wydał nowy album którego chyba nie znam. Take That stworzyło bez niego ostatnio całkiem niezły album, ciekawe jak on sobie poradził bez nich
https://en.wikipedia.org/wiki/Swings_Both_Ways
I LOVE DB AND TA!