Really?
Tu masz wyraźnie pokazane jak brzmią refreny Blue System jak śpiewa ten SIBa.
Michael Scholz
- Peter
- Pioetrek
- Kontakt:
Re: Michael Scholz
Może i tak...ale jak słucham np. refrenów The Wind Cries czy Don't Tell me to kojarzy mi się to bardzo z głosem z wrzuconego fragmentu MichaelaPeter pisze:Tu masz wyraźnie pokazane jak brzmią refreny Blue System jak śpiewa ten SIBa.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Peter
A ja jednak czuję wyraźną różnicę między oboma głosami, mi się ostatnia płyta Systemsów podobała ale głos Michaela trafia do mnie z ogromnym oporem co innego głosy Dietera i Rolfa które się niesamowicie uzupełniały. Rolfa głos uwielbiam, ale mam wrażenie że jak nie zaniżał go i nie charczał to naturalnie jego głos brzmiał wręcz fenomenalnie
zwrotki w "Schluss-Aus-Vorbei".
-
jan kowalski
W przypadku Don't Tell me Piotrek masz rację .
- Peter
No i mamy teledysk, ten śpiewający solowo tym razem SIBa się nie pojawił w klipie ale sam teledysk jest śliczny, co z tego skoro podkład jest denny, bo jest grany na cymbałach.
- Peter
Teraz zwróciłem na dwa sposoby śpiewania Scholza "Go Systems Go" to delikatny wokal a np: "If You Go" taki ochrypły, rzekomo w stylu Rolfa. lepiej mu chyba wyszły zwrotki w "Go Systems Go".
- Peter
https://youtu.be/sPYMRabGlJs
Podkład wiadomo do oryginału ma daleko ale da się posłuchać natomiast Michael śpiewa obecnie fatalnie...
Podkład wiadomo do oryginału ma daleko ale da się posłuchać natomiast Michael śpiewa obecnie fatalnie...
- Peter
https://m.youtube.com/@michaelscholz6554/videos
Michael na swym kanale ma ponad 70 nagranych utworów. Są to niedawno nagrane, jego własne interpretacje największych klasyków muzyki. Zabrał się min za Collinsa czy Johna Lennona "Imagine". Zabrakło niestety utworów Queen.moze i kiedyś przyjdzie na nie czas. Ciekaw jestem jakby zabrzmiała jego interpretacja "Bohemian Rhapsody" czy "Show must go on".
Michael Scholz śpiewający "Show must go on", to już trochę spóźnione by jednak było. Taki cover dobrze by pasował w 2007 roku po odejsciu Rolfa.
Michael na swym kanale ma ponad 70 nagranych utworów. Są to niedawno nagrane, jego własne interpretacje największych klasyków muzyki. Zabrał się min za Collinsa czy Johna Lennona "Imagine". Zabrakło niestety utworów Queen.moze i kiedyś przyjdzie na nie czas. Ciekaw jestem jakby zabrzmiała jego interpretacja "Bohemian Rhapsody" czy "Show must go on".
Michael Scholz śpiewający "Show must go on", to już trochę spóźnione by jednak było. Taki cover dobrze by pasował w 2007 roku po odejsciu Rolfa.