MODERN JEANNE pisze:Z jego zon to chyba najbardziej lubiłam Erice i Estefanie do Cariny nie mogę się do końca przekonać bo wydaje mi się że jest za młoda i może lecieć tylko na kasę choć tego oczywiście nie wiem.
Witam.
Gwoli ścisłości Dieter miał jak do tej pory dwie żony: Ericę Sauerland oraz Veronę Feldbusch. Z wszystkimi innymi kobietami żył w związkach nieformalnych.
atlantyda ;o) pisze:Carina jest w wieku Marca Bohlena....hmmmm....mógłby byś jej teściem,żeby nie powiedzieć,że ojcem,no ale cóż....Miłość nie wybiera...
Ja to zawsze marzyłam aby któreś z dzieci Dietera poszło w jego ślady.Mogło by z tego wyjść coś ciekawego...Gdyby się tak postarało jak DB przy MT moglibyśmy mieć wreszcie prawdziwego idola
Przyjrzyj się uważnie, czy tak wygląda noworodek? Noworodka nie trzyma się w ten sposób i nie ma on takich długich nóg To może być jakieś stare zdjęcie poprzedniego dziecka
Strasznie trudno się doszukać czegokolwiek o jego dzieciach.Ma ich tyle że aż dziw bierze że żadne do tej pory nie poszło w jego ślady.Przecież to niezwykle dochodowy interes tóry jednak Dieter określił jako bagno.Moze dlatego.
Foty zamazane