Ja jako dzwonek mam refren z Jet Airliner z wersji instrumental. Jako alternatywę zrobiłem też fagment wstępu wokalnego do Dr Mabuse, ref. Kaptain Louie - Volker Rosin chyba , wątek melodyczny z instrumentala do Romeo & Juliet ale nie zostały wykorzystane dotychczas, myślałem też o fragmetach z extended Magic Symphony ale nie wyszło nic co by mi odpowiadało. Czyli ja polecam Jet Airliner - raczej instrumetal
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
a to mój fonik ja tam se jak zwykle sama robię dzwonki i w ten sposób mogę mieć dzwonek z jakiej piosenki chcę z jakiej wersji chcę i jakiej długości chcę. naprawdę nie jest trudne zrobienie dzwonka. I chyba zaraz se don`t worry dzwona zrobię.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Ja prawie na każdą osobę mam ustawiony inny dzwonek. Oczywiście wszystkie dzwonki to utwory MT i Thomasa. Teraz to nawet po dzwonku rozpoznaję kto do mnie dzwoni
A w mojej Noki E51 wrzuciłem jako dzwonek Big Boys Dont Cry od początku i każdy w pracy się zastanawia co to za fajna nutka, ciekawy bit. Zawsze mówią,że to nowość i ,że niemożliwe jest, że tago nie znają:) a z innej beczki to ustawiam też jako sms oddech Vadera wymawiającego słowa Yes my master:) robi wrażenie. Ogólnie sam robię dzwoni. Mam pytanie czy istnieje instrumentalna wersja Big Boys Dont Cry mam wielki sentyment do tego nagrania i tego albumu? Potrząc na zdjęcia powyżej zauważyłem buty Thomasa nie było by nic dziwnego ale ja w roku 87 miałem takie same lub bardzo podobne hmm:)były bardzo wygodne.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Na dzwonek mam piosenkę Sorry Little Sarah Mam motorolę k1 i do tego kartę 2 gb Mam dużo tapet;p a piosenek Dietera z 150 Kiedyś miałam LG B2100 z kabelkiem i program do robienia dzwonków do tej komórki Zrobiłam dzwonek Sorry Little Sarah i moja młodsza siostra do dziś ma ten dzwonek ustawiony Pozdrawiam
Miałam problem w zdecydowaniu jaki dzwonek sobie ustawic, ale postawiłam na refren piosenki Talk To me z albumu Backstreet Dreams BS. Fajnie usłyszec Please talk to me...jak ktoś do mnie dzwoni , a Wy jaki macie?