Się dołączam!!!!!!!!!!!sucharyba pisze:Zgadzam się !! Jak się wszyscy zrzucimy to dużo nie wyjdzieTylko na litość boską
Zarządzie daj nam znać czy już cos macie czy może nasz pomysł jest brany pod uwagę ?? Bo tak trochę zawieszeni jesteśmy a czasu coraz mniej
Pozdrawiam z tego miejsca Zarząd
Koncerty - kwestie organizacyjne
- JoannaIzabella
Re: Koncerty - kwestie organizacyjne
- aragorn
- Członek TAFC Polska
......witajcie, jakie są tematy do omówienia odnośnie prezentu,jak by ktoś mógł nakreślić w skrócie? 
That's the only thing i really know.......
- JoannaIzabella
No cóż, pomysłów było kilka, od książki kucharskiej, przez patelnię/garnek z grawerem, poprzez statuetkę aż do figurek Thomasa i Claudii w gablotce.
Zarząd ma pomysł, ale od jakiegoś czasu milczy
i trzyma nas w niepewności, a tu czas ucieka.......
Zarząd ma pomysł, ale od jakiegoś czasu milczy
- aragorn
- Członek TAFC Polska
.........hej no i jeszcze Ja wróciłem kufel z godłem i kapelusz góralski z Cepelii(Twoje fotki),tak sobie myślałem że w przyszłości można zorganizować wielką flagę,coś w rodzaju proporca z napisem "Thomas jesteś najlepszy-dziękujemy"(w angielskiej wersji)ten projekt jest do waszej oceny.A wracając do prezentu to trzeba działać czas biegnie,pokażmy że nie tylko myślmy ale i działamy
jak tam z tym parkowaniem pod knajpą?
YMHYMS
- siara1971
- Członek TAFC Polska
podejmijcie w końcu decyzję i dajcie znać
- kicia
Ja tak pomyślałam, że jeśli kombinujecie w ten deseń - tzn. coś z Cepelii, czyli typowo polskie, to może coś z kryształu właśnie - to szlachetne szkło i w sumie typowo polskie. Tylko pozostaje kwestia co by to miało być - ja bym była za kompletem kryształowych kielichów do wina, a z tego co wiem, to nasz Thomasek lubi winko do obiadu. Co o tym myślicie ? 
I will love you forever, Thomas.
- aragorn
- Członek TAFC Polska
..........ja jestem na tak,i do tego ten kapelusz góralski
.Zorientować się ile to by kosztowało i Kasa dla osoby która ma najbliżej do tych prezentów i temat załatwiony ,trzeba to załatwić do końca tego miesiąca, 
- kicia
No właśnie, może mu kupimy komplet kryształów do obiadu, tylko pomyślmy, co by to miało być i jak to zapakować. No i oczywiście koszty i jak się rozliczymy. Może na konto Fan Klubu będziemy wpłacać. No niech wreszcie Zarząd podejmie decyzję 
I will love you forever, Thomas.
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Dżizas, czytam i nie wierzę
Jakie praktyczne prezenty! Te kryształy...heheh...zaraz dojdziemy do skarpetek - w końcu też praktyczne
Nie, no, nie idźmy może w taką powagę, co? Przecież to nie ma być prezent dla wujka pod choinkę ;-p
Myślę, że coś zabawnego (typu patelnia z grawerem) lub coś mającego z założenia wartość wyłącznie pamiątkową (typu kapelusz góralski - choć nie do końca się z tym zgadzam, bo cała Polska to jednak nie tylko góry) byłoby bardziej na miejscu
Nie, no, nie idźmy może w taką powagę, co? Przecież to nie ma być prezent dla wujka pod choinkę ;-p
Myślę, że coś zabawnego (typu patelnia z grawerem) lub coś mającego z założenia wartość wyłącznie pamiątkową (typu kapelusz góralski - choć nie do końca się z tym zgadzam, bo cała Polska to jednak nie tylko góry) byłoby bardziej na miejscu
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Dla mnie pomysł świetny, jestem chętny do pomocy. Pytanie tylko co na to zarząd bo faktycznie jest sytuacja niepewna, czy już coś macie swojego czy nie..
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
A może skromy tort, kwiaty i potwierdzenie wpłaty na jakiś dom dziecka?. Może worek maskotek dla takich maluchów????.
Tomek ma wszystko na co mu przyjdzie ochota. Pamiętajcie że w swoim domu to jest Bernd-em i grawerów czy obrazów wieszac nie będzie. Kilkukrotnie mi mówił że nie lubi się oglądać na zdjęciach.
Tomek ma wszystko na co mu przyjdzie ochota. Pamiętajcie że w swoim domu to jest Bernd-em i grawerów czy obrazów wieszac nie będzie. Kilkukrotnie mi mówił że nie lubi się oglądać na zdjęciach.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- aragorn
- Członek TAFC Polska
..........faktycznie ma w domu wiele ,wiele rzeczy,według mnie najważniejszy jest gest i pamięć ,jego piosenki są słodkie i przecież aktywnie uczestniczy w pomocy dla dzieci z rejonu Koblentz więc nie ma co kombinować ,,,,tort i wpłata dla dzieci i bukiet białych róż standardowo,,,,,

- JoannaIzabella
Czyli jednak tort, zamiast lampki szampana...? Trudniej będzie z konsumpcją
Co z Happy Birthday na koniec? Z PŁYTY, nie śpiewanego.
Może coś w tym stylu -
- rozbrzmiewa Happy Birthday
- wchodzi zaproszony Thomas
- wchodzą osoby: jedna z szampanem, obok np. dwie osoby np. z tymi świecami-wulkanikami (no te iskrzące się, na tort! są też długie, więc nie zgasną tak od razu!)
- wchodzi osoba niosąca prezent ukryty W PUDEŁKU IMITUJĄCYM TORT (!)
- z rzędów przy scenie leci konfetti
Może coś w tym stylu -
- rozbrzmiewa Happy Birthday
- wchodzi zaproszony Thomas
- wchodzą osoby: jedna z szampanem, obok np. dwie osoby np. z tymi świecami-wulkanikami (no te iskrzące się, na tort! są też długie, więc nie zgasną tak od razu!)
- wchodzi osoba niosąca prezent ukryty W PUDEŁKU IMITUJĄCYM TORT (!)
- z rzędów przy scenie leci konfetti
- aragorn
- Członek TAFC Polska
no niezłe,niezłe
to chyba wymaga próby generalnej,choreografia
fajna,rozumiem że dyskusja odnosi się do Łodzi a Bydgoszcz?
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
To co piszecie nie jest takie proste do zorganizowania. Wiecie ze Thomas bardzo szybko ucieka ze sceny i od razu leci do auta, a Wy chcecie by na nia wszedł ponownie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- sebciu1974
- Kontakt:
A czemu ucieka. Może raz by został. Jak byłem na koncercie Perfectu to Grzegorz Markowski wyszedł po koncercie i rozdawał autografy. A co Thomas nie może? Czego się boi? a może trzeba mu zapłacić extra? Dziwni ci artyści czasami są jak się tak pomyśli głębiej, przecież mają kasę dzięki nam (klientom) a klienta trzeba szanować.