30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Husku
Członek TAFC Polska

Re: 30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Post autor: Husku »

Tak, ja jestem tego samego zdania, co Sara...
To było świetne!
Chciałabym usłyszeć to jeszcze raz, bo tak mi się spodobało... On tak fajnie lekko zniekształcał to "Zielona Lona Gora". Niestety na youtube nie ma jeszcze filmiku...
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie.

Dostałem od organizatora z ZG plakaty. Jeśli są osoby chętne na nie, to mogę zabrać je do Koblencji tym co jadą. Wtedy proszę o info na Priva z potwierdzeniem.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Husku pisze:To chyba jak na razie wielka tajemnica...
Ile bym dała, żeby w Polsce...
Pamiętacie Wrocław? :D
OOOOOOOOOOOOOOOOOO TAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKK ............. ;p Myślmy o tym wszyscy intensywnie - a nuż coś z tego wyjdzie! :D
Husku
Członek TAFC Polska

Dokładnie.
A mam pytanie, byliście może wtedy we Wrocławiu jakąś większą grupą?
Ja poprzestałam na siedzeniu przed telewizorem :lol: .
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

33ccd pisze:Porponuję TAMAT UWAŻAĆ ZA ZAMKNIĘTY!!!
Zgadzam się! Nie ma sensu czegokolwiek ciągnąć, skoro główny obiekt naszych rozmów się nie odzywa. Słusznie tak jak sara_cieszko i 33ccd wspomnieli - zachowanie Ani było dla mnie ogromnym szokiem! Bardzo się cieszyłam, kiedy weszła na scenę i z taką odwagą się na niej bawiła (to zresztą chyba wszystkim się podobało), gdyby nie wyrwała Thomasowi tego mikrofonu z pewnością byłoby po całej sprawie. Rzeczywiście - z punktu widzenia Andersa wyglądało to nieciekawie. Tego typu zachowanie jest pewnego rodzajem brakiem szacunku do artysty (choć dam głowę urwać, że I-love-M-T nie miała tego na celu). W gruncie rzeczy to bardzo sympatyczna dziewczyna i niezwykle serdeczna. Jednakże, czasami jak widać - za duża spontaniczność jest niewskazana.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

Ciiiiiii.... sza........
Proszę, skończmy już ten temat, dobrze?
Kochani, nie ma innych?
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Husku pisze:A mam pytanie, byliście może wtedy we Wrocławiu jakąś większą grupą?
Ja poprzestałam na siedzeniu przed telewizorem :lol: .
A my akurat jechałyśmy do Gdyni, nie wiedziałyśmy wcześniej, że Thomas będzie we Wrocławiu.... Ale już never ever again!!! Teraz chocby miał w Ustrzykach Dolnych wystaąpić - pojadę!!! :D
weidung pisze:Ciiiiiii.... sza........
Proszę, skończmy już ten temat, dobrze?
Kochani, nie ma innych?

Nio... próbuję od ładnych kilku postów... ;)
Husku pisze:Niestety na youtube nie ma jeszcze filmiku...
Ba! sa tylko trzy.... Cały czas czekam na choćby fragment z Give me peace on Earth..... :)

A to.... to było piękne :) tak by the way....
http://www.youtube.com/watch?v=V_PLETDn ... re=related
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

A ja Wam powiem, że mam ogromną nadzieję, że ktoś nagrał "Sexy Lover" w zielonogórskim wykonaniu. ;) Przyznam, że jestem strasznie ciekawa, jak to wyglądało ;) -choć to chyba nie na ten zmysł powinno działać- a więc jak to brzmiało ;)
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

A wiecie co...? tak na chwilę poruszyliśmy temat Sylwestra..to z kolei skojarzyło mi się z Koncertem Noworocznym z Wiednia i z moim niespełnialnym-ale słodkim-marzeniem: zatańczyć z Thomasem walca.... Młodzież pewnie prychnie - pfy, jakiś walc! kto to teraz tańczy..! Ale ten walc jest taki pełen "pazura", namiętności... ;) I chociaż to nie ten wątek, ale podam linka, jakby ktoś chciał posłuchać...
Ohhh, gdyby tak znowu sylwestrowy koncert w Polsce....!

http://www.youtube.com/watch?v=cvlD-N8Uq6I
Husku
Członek TAFC Polska

JoannaIzabella pisze:Husku napisał(a):Niestety na youtube nie ma jeszcze filmiku...Ba! sa tylko trzy.... Cały czas czekam na choćby fragment z Give me peace on Earth..... A to.... to było piękne tak by the way....http://www.youtube.com/watch?v=V_PLETDn ... re=related
Wiem, ale czekam na ten z "Sexy Sexy Lover"! 8)
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

Na początek NAJ, najserdeczniejsze życzenia dla Beaty. Ja także czekam na więcej filmików z koncertu. :lol:
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Witajcie.
Zapraszam na stronkę. Dddaliśmy dwie ciekawe fotki. Po jednej w Start i Aktualności przy konkursie.
Ostatnio zmieniony pn gru 06, 2010 0:59 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Co do Sylwestra 2008/09 we Wrocławiu, to mnie na nim nie było, ponieważ w ostatniej chwili moja kuzynka, u której wtedy byłam stwierdziła, że jednak nie opłaca się jechać ponad 40 km, bo zimno, bo dużo ludzi i takie tam... :? :roll: a że ja wtedy jeszcze nie byłam fanką MT ani Thomasa i nawet nie wiedziałam, że ktoś taki będzie występować, to nie protestowałam i zostaliśmy na domówce... Teraz kiedy pomyślę, że byłam o włos od wyjazdu na koncert sylwestrowy, na którym występował Thomas, to trochę żałuję no ale było, minęło... może kiedyś znów zorganizują podobnego Sylwestra na wrocławskim rynku.
Ja czekam na filmy albo chociaż na zdjęcia z koncertu w Zielonej Górze, bo póki co, zbyt wiele tego nie ma, sama nie wniosłam aparatu (wolałam nie ryzykować :P) a teraż żałuję ;)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

33ccd pisze:Witajcie.
Zapraszam na stronkę. Dddaliśmy dwie ciekawe fotki. Pojednej w Start i Aktualności przy konkursie.
Dziękuję za gratulacje i za ten konkurs :)
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Witajcie.
Pare zdań od mojej osoby.
Chciałem podziękować menagerowi Thomasa za kolejny koncert i możliwość zrealizowania naszych klubowych piorytetów.
Dziękuję też bardzo właścicielom Agencji DLACZEGO NIE za zorganizowanie sektora FAN, oraz za obniżoną cenę biletów.

Chciałem podziękować wszystkim co dołożyli się do prezentu a są to soby co nawet nie były na tym koncercie :
daro
Atlantyda
kikid351
jedyna

Wpłaciły też osoby spoza Fan Clubu co były na koncercie:

Katarzyna D.
Adrian N.
Agnieszka R.
Anna O.
Robert S.

oraz wszystkim pozostałym klubowiczom:

ArCrack
pkmodern
Magdalena_92
adamanders
xewela89x
edmund1974
NIGHT AUDITOR
rut
ttdziewiec96
fredka
Fanka MT
weidung
sara_cieszko
Joanna91
ZEUS
betiq_
JoannaJzabella
Moi Anne
KarinaMaria
beti3771
ewel…
agnieszka1977
GRENDEL
maksia21
Skoti2003
Husku
33ccd

Jeśli kogoś pominołem to proszę o info na Priva.
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Niestety koszty nie zwróciły się wszystkie. Zainwestowałem w Fan Club 190zł :wink: . Jak sobie pewnie zdajecie sprawę kwiaty w zimie sporo kosztują, a znalezli się tacy co byli wielce oburzeni że 6 zł to za wiele za Holenderską różę białą klasy pierwszej o długości 60 cm z dołączonym światełkiem z Kauflandu i balonami. Ciekawe ile u nich w kwiaciarni taka kosztuje. Odwracali się i udawali że ich tam nie ma. Oczywiscie jak były potem rozdawane za darmo / bo co miałem z nimi zrobić? wywalić? / to pierwsi ręce wyciągali. Jest to dla mnie nauczka na przyszłośc że chyba nie ma co się tak angażować w tego typu akcje. Ja wiem że mniej było ludzi w naszym sektorze, ale każdy kto zamówil bilet dostał informację o tej akcji z prosbą o dołożenie się. Liczyłem że jeśli wyprosiłem u organizatora sektor Fan przy samej scenie i że bilety były tańsze o 10zł to nie będzie to problemem. Nie wiem być może za możliwość przebywania w sektorach FAN na przyszłość będzie doliczana niewielka kwota na kwiaty i inne gadżety, a jeśli koncerty będą darmowe to będzie wiązało się to z uiszczeniem takiej niewielkiej wpłaty na konto Fan Clubu i otrzymaniem wejściówki do sektora.
To co pozostało po tym koncercie pewnie rozprowadzimy na kolejnej imprezie.
Ostatnio zmieniony pn gru 06, 2010 15:18 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
ZEUS

Post autor: ZEUS »

Witajcie i pozwólcie że się wtrącę według mnie każdy kto CHCE być członkiem FAN- CLUBU powinien wobec tego mieć zobowiązania. :!: Powinna być ustalona jakaś symboliczna kwota oprócz tej rocznej...którą należało by wpłacić raz na pół roku lub raz na kwartał na konto i to w przyszłości by zaoszczędziło kłopotu (zbiórka na kwiaty i prezent).Jak już wyżej napisano są korzyści sektor fan, plakaty, zdjęcia z Thomasem ,autografy i co to jeszcze mało ... Jak ktoś będzie chciał się dołożyć do prezentu ,a nie jest członkiem Fan - Clubu to oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie ... ale wszystko kosztuje , a za darmo to nawet pies nie szczeka. :wink:
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ