Koncerty - kwestie organizacyjne
- JoannaIzabella
Re: Koncerty - kwestie organizacyjne
Nooooo, brzmi ciekawie...
Na pewno coś nowego! Jak reszta opinii?
- sucharyba
Mi również się podoba
Tylko jak z czasem wykonania?? I czy ktoś wie gdzie można coś takiego zamówić???
All You need Thomas... You are My Alterego 
- lancja
Odnośnie tejze figurki;)
Znalazłem takową firmę
http://www.ko-dag.com/cennik_figurek.html
Wysłałem zapytanie meilem dzisiaj, otrzymałem odpowiedź: co do terminu to cięzko się wyrobić przed 16 lutym, zapytałem również o odzwierciedlenie twarzy,więc musiałaby zrobić coś takiego w całości, (no i czy to ma być obecny Thomas czy jak był młody) Jeśli się spodoba obu stronom to wtedy wpłacamy kase ( wstepnie mowa o 400zł) i figurka jest nasza
Aaaaa, max. wysokość to 15cm, a to moim zdaniem jest wystarczające,zważywszy że jeszcze trzeba jakąś gablotkę na to zrobić i zapakowac:)
Drugi link:
http://modelinowapasja.blogspot.com/sea ... -results=4
Również wysłałem zapytanie - ale jak na razie bez odpowiedzi.
Chyba że ktoś już z Was wyszukał więcej informacji.
Znalazłem takową firmę
http://www.ko-dag.com/cennik_figurek.html
Wysłałem zapytanie meilem dzisiaj, otrzymałem odpowiedź: co do terminu to cięzko się wyrobić przed 16 lutym, zapytałem również o odzwierciedlenie twarzy,więc musiałaby zrobić coś takiego w całości, (no i czy to ma być obecny Thomas czy jak był młody) Jeśli się spodoba obu stronom to wtedy wpłacamy kase ( wstepnie mowa o 400zł) i figurka jest nasza
Aaaaa, max. wysokość to 15cm, a to moim zdaniem jest wystarczające,zważywszy że jeszcze trzeba jakąś gablotkę na to zrobić i zapakowac:)
Drugi link:
http://modelinowapasja.blogspot.com/sea ... -results=4
Również wysłałem zapytanie - ale jak na razie bez odpowiedzi.
Chyba że ktoś już z Was wyszukał więcej informacji.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Ja z Claudią, to obecny, ten z młodości raczej się kojarzy z Norą 
- lancja
No tak;) Ale trzeba zaczekać na opinie większości osób:) no i samego szefa;) co myśli o tym wszystkim. Bo może jeszcze wpadnie ciekawszy pomysł.
Tylko że czasu już nie zostało wiele...
Tylko że czasu już nie zostało wiele...
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Ja uważam ze z Claudią czyli nowy ale to jest moje zdanie niech sie więcej ludzi wypowie to zobaczymy pozdrawiam 
- lancja
Tak, jako obecny Thomas. Tylko opcja samego Thomasa figurki by nie było problemu, jeśli miałby być z Claudią to i wraz z synem. I tu robi się kłopot bo trzeba by 3 figurki, a w tym czasie 3 tygodni nie jest to wykonalne...
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Ja uważam że lepiej by było z wizerunkiem Thomasa takim z czasów pierwszego spotkania z Claudią lub z okresu ich ślubu. To by było na prawdę coś fajnego. Pomysł jest na prawde nie codzienny i dobrze by było gdyby zarząd fanclubu się zgodził go spełnić . Może nawet być nawet bez Aleksandra,sądzę że Thomasowi się spodoba sie tak samo jak będzie tylko on z Claudią 
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- JoannaIzabella
Ja pamiętam, że Szef FC pisał, że już jest jakiś pomysł
Tylko jakoś nie bardzo go ujawnia 
- lancja
Tak, ale chyba był to pomysł z tym tortem i śpiewem. Patryk wyraził zdanie na temat statuetki już wcześniej,a statuetka to cos zupełnie innego...
Zaczekamy na opinie dot. prezentu - figurki
- wtedy można to wręczyć wraz z torcikiem:)) Jak na razie brak mi innych pomysłów, czy wizji na prezent.
Zaczekamy na opinie dot. prezentu - figurki
- JoannaIzabella
Z tym tortem to raczej nie wypali, bo faktycznie - CO miałby później z nim zrobić...? Ale dobry pomysł na "TORT" miała Natalia (sucharyba), jak rozmawiałyśmy o tym na którejś akcji promocyjnej w Łodzi.
Może więc coś w tym stylu -
- rozbrzmiewa Happy Birthday
- wchodzi zaproszony Thomas
- wchodzą osoby: jedna z szampanem, obok np. dwie osoby np. z tymi świecami-wulkanikami (no te iskrzące się, na tort! są też długie, więc nie zgasną tak od razu!)
- wchodzi osoba niosąca prezent ukryty W PUDEŁKU IMITUJĄCYM TORT (!)
- z rzędów przy scenie leci konfetti (tuby! w kaufl.są po 8zł, kupiłam jedną, chcę sprawdzić "zasięg"
)
Może więc coś w tym stylu -
- rozbrzmiewa Happy Birthday
- wchodzi zaproszony Thomas
- wchodzą osoby: jedna z szampanem, obok np. dwie osoby np. z tymi świecami-wulkanikami (no te iskrzące się, na tort! są też długie, więc nie zgasną tak od razu!)
- wchodzi osoba niosąca prezent ukryty W PUDEŁKU IMITUJĄCYM TORT (!)
- z rzędów przy scenie leci konfetti (tuby! w kaufl.są po 8zł, kupiłam jedną, chcę sprawdzić "zasięg"
- lancja
Faktycznie, tort tortem ale co potem. Szkoda że Thomas zawsze ''znika'' po koncercie. Bo można by zaprosić go na 5 minutek na AfterParty, wtenczas Tort miałby sens:)) Wszyscy bylibyśmy zadowoleni:)
Ale te całe Happy Birthday byłoby w trakcie trwania koncertu, i to zajmuje też czasu troszkę. A z tego co pamiętam to był problem na którymś koncercie Thomasa że sobie konwersacje zrobił z jedną z pań z widowni. Bo ludzie przyszli posłuchać muzyki Thomasa a nie na pogaduszki, może teraz nie będzie z tym problemu, ale pomysł fajny:)
Ale te całe Happy Birthday byłoby w trakcie trwania koncertu, i to zajmuje też czasu troszkę. A z tego co pamiętam to był problem na którymś koncercie Thomasa że sobie konwersacje zrobił z jedną z pań z widowni. Bo ludzie przyszli posłuchać muzyki Thomasa a nie na pogaduszki, może teraz nie będzie z tym problemu, ale pomysł fajny:)
- JoannaIzabella
Happy Birthday miałoby chyba być po koncercie, kiedy zwykle dawane są Thomasowi kwiaty, więc w niczym nie zakłócałoby przebiegu koncertu.
A że Thomas jest bardzo kontaktowy i nieraz zagaduje do kogoś - to wszyscy wiedzą, tak się dzieje niemal na każdym koncercie
A że Thomas jest bardzo kontaktowy i nieraz zagaduje do kogoś - to wszyscy wiedzą, tak się dzieje niemal na każdym koncercie
- dieErdbeere91
Tort i śpiewanie Happy Bday to chyba najlepszy pomysł i do tego jeszcze te świece czy konfetti. Prawdę mówiąc jest to najbardziej realna propozycja.. Figurka Thomasa i Claudi ok, ale to spory wydatek..
Jeżeli już fanclub zdecyduje się na odśpiewanie happy bday i tort i konfetti, mam nadzieje że ktoś z was uwieczni ten moment na video - by osoby które nie pojechały na koncert również mogły to zobaczyć.
Jeżeli już fanclub zdecyduje się na odśpiewanie happy bday i tort i konfetti, mam nadzieje że ktoś z was uwieczni ten moment na video - by osoby które nie pojechały na koncert również mogły to zobaczyć.
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
Zgoda, ale tort ma być te pudełko- imitacja tortu (2 posty wyżej opis)- a do środka trzeba ''jakiś prezencik włożyć''. Dokładnie zgadzam się że to spory wydatek, ale przecież nas nie ma 2,3 osoby tylko liczymy sporą grupę ludzi z forum, fanclubu..., przecież ma to być prezent od nas wszystkich:)
- sucharyba
Zgadzam się !! Jak się wszyscy zrzucimy to dużo nie wyjdzie
Tylko na litość boską
Zarządzie daj nam znać czy już cos macie czy może nasz pomysł jest brany pod uwagę ?? Bo tak trochę zawieszeni jesteśmy a czasu coraz mniej
Pozdrawiam z tego miejsca Zarząd 
All You need Thomas... You are My Alterego