Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: JoannaIzabella »

Nooooo, brzmi ciekawie... :D Na pewno coś nowego! Jak reszta opinii?
Awatar użytkownika
sucharyba

Post autor: sucharyba »

Mi również się podoba :) Tylko jak z czasem wykonania?? I czy ktoś wie gdzie można coś takiego zamówić???
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
Awatar użytkownika
lancja

Post autor: lancja »

Odnośnie tejze figurki;)
Znalazłem takową firmę
http://www.ko-dag.com/cennik_figurek.html
Wysłałem zapytanie meilem dzisiaj, otrzymałem odpowiedź: co do terminu to cięzko się wyrobić przed 16 lutym, zapytałem również o odzwierciedlenie twarzy,więc musiałaby zrobić coś takiego w całości, (no i czy to ma być obecny Thomas czy jak był młody) Jeśli się spodoba obu stronom to wtedy wpłacamy kase ( wstepnie mowa o 400zł) i figurka jest nasza :)
Aaaaa, max. wysokość to 15cm, a to moim zdaniem jest wystarczające,zważywszy że jeszcze trzeba jakąś gablotkę na to zrobić i zapakowac:)

Drugi link:
http://modelinowapasja.blogspot.com/sea ... -results=4
Również wysłałem zapytanie - ale jak na razie bez odpowiedzi.

Chyba że ktoś już z Was wyszukał więcej informacji.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Ja z Claudią, to obecny, ten z młodości raczej się kojarzy z Norą :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
lancja

No tak;) Ale trzeba zaczekać na opinie większości osób:) no i samego szefa;) co myśli o tym wszystkim. Bo może jeszcze wpadnie ciekawszy pomysł.
Tylko że czasu już nie zostało wiele...
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Ja uważam ze z Claudią czyli nowy ale to jest moje zdanie niech sie więcej ludzi wypowie to zobaczymy pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
lancja

Tak, jako obecny Thomas. Tylko opcja samego Thomasa figurki by nie było problemu, jeśli miałby być z Claudią to i wraz z synem. I tu robi się kłopot bo trzeba by 3 figurki, a w tym czasie 3 tygodni nie jest to wykonalne...
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Ja uważam że lepiej by było z wizerunkiem Thomasa takim z czasów pierwszego spotkania z Claudią lub z okresu ich ślubu. To by było na prawdę coś fajnego. Pomysł jest na prawde nie codzienny i dobrze by było gdyby zarząd fanclubu się zgodził go spełnić . Może nawet być nawet bez Aleksandra,sądzę że Thomasowi się spodoba sie tak samo jak będzie tylko on z Claudią :)
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Ja pamiętam, że Szef FC pisał, że już jest jakiś pomysł ;) Tylko jakoś nie bardzo go ujawnia ;)
Awatar użytkownika
lancja

Tak, ale chyba był to pomysł z tym tortem i śpiewem. Patryk wyraził zdanie na temat statuetki już wcześniej,a statuetka to cos zupełnie innego...
Zaczekamy na opinie dot. prezentu - figurki :) - wtedy można to wręczyć wraz z torcikiem:)) Jak na razie brak mi innych pomysłów, czy wizji na prezent.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Z tym tortem to raczej nie wypali, bo faktycznie - CO miałby później z nim zrobić...? Ale dobry pomysł na "TORT" miała Natalia (sucharyba), jak rozmawiałyśmy o tym na którejś akcji promocyjnej w Łodzi.

Może więc coś w tym stylu -

- rozbrzmiewa Happy Birthday
- wchodzi zaproszony Thomas
- wchodzą osoby: jedna z szampanem, obok np. dwie osoby np. z tymi świecami-wulkanikami (no te iskrzące się, na tort! są też długie, więc nie zgasną tak od razu!)
- wchodzi osoba niosąca prezent ukryty W PUDEŁKU IMITUJĄCYM TORT (!)
- z rzędów przy scenie leci konfetti (tuby! w kaufl.są po 8zł, kupiłam jedną, chcę sprawdzić "zasięg" ;) )
Awatar użytkownika
lancja

Faktycznie, tort tortem ale co potem. Szkoda że Thomas zawsze ''znika'' po koncercie. Bo można by zaprosić go na 5 minutek na AfterParty, wtenczas Tort miałby sens:)) Wszyscy bylibyśmy zadowoleni:)

Ale te całe Happy Birthday byłoby w trakcie trwania koncertu, i to zajmuje też czasu troszkę. A z tego co pamiętam to był problem na którymś koncercie Thomasa że sobie konwersacje zrobił z jedną z pań z widowni. Bo ludzie przyszli posłuchać muzyki Thomasa a nie na pogaduszki, może teraz nie będzie z tym problemu, ale pomysł fajny:)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Happy Birthday miałoby chyba być po koncercie, kiedy zwykle dawane są Thomasowi kwiaty, więc w niczym nie zakłócałoby przebiegu koncertu.
A że Thomas jest bardzo kontaktowy i nieraz zagaduje do kogoś - to wszyscy wiedzą, tak się dzieje niemal na każdym koncercie :)
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Tort i śpiewanie Happy Bday to chyba najlepszy pomysł i do tego jeszcze te świece czy konfetti. Prawdę mówiąc jest to najbardziej realna propozycja.. Figurka Thomasa i Claudi ok, ale to spory wydatek..

Jeżeli już fanclub zdecyduje się na odśpiewanie happy bday i tort i konfetti, mam nadzieje że ktoś z was uwieczni ten moment na video - by osoby które nie pojechały na koncert również mogły to zobaczyć. :)
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

lancja

Zgoda, ale tort ma być te pudełko- imitacja tortu (2 posty wyżej opis)- a do środka trzeba ''jakiś prezencik włożyć''. Dokładnie zgadzam się że to spory wydatek, ale przecież nas nie ma 2,3 osoby tylko liczymy sporą grupę ludzi z forum, fanclubu..., przecież ma to być prezent od nas wszystkich:)
Awatar użytkownika
sucharyba

Post autor: sucharyba »

Zgadzam się !! Jak się wszyscy zrzucimy to dużo nie wyjdzie :D Tylko na litość boską ;) Zarządzie daj nam znać czy już cos macie czy może nasz pomysł jest brany pod uwagę ?? Bo tak trochę zawieszeni jesteśmy a czasu coraz mniej :) Pozdrawiam z tego miejsca Zarząd ;)
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
ODPOWIEDZ