betiq_ pisze:Witam wszystkich!!! dzisiaj dostałam prezent na moje urodziny i jest to dvd ze wszystkimi teledyskami Modern Talking.Nie wiem czy ktoś z Was wie ile szczęścia mi to przyniosło i jest tylko dla mnie,mogę oglądać ciągle, ciągle i ciągle.Te wasze wszystkie spory i pretensje są dla mnie śmieszne dlatego idę sobie zobaczyć jak wyglądał Thomas i jak cudownie robiono wtedy teledyski.Pozdrawiam wszystkich nawet tych,którzy nie mają pojęcia jakim szczęściem jest oglądanie dzisiaj Thomasa na żywo.

Przede wszystkim - najpiękniejsze życzenia urodzinowe, niech spełniają się marzenia!!! A Twoje ostatnie zdanie to mistrzostwo świata: brawo!!!
Tez pamiętam, z jakim napięciem czekałam np. na Przeboje Dwójki, "aż" 10-minutowy programik muzyczny, gdzie można było zobaczyć jakiś teledysk... pamiętam któryś Sylwester - w latach 90tych, kiedy własnie dawali prawie same teledyski MT

pamiętam, jak wtedy ze starszą córką byłyśmy niemal z nosami w ekranie i co pojawił się Thomas - my głośne AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! i buch, łapy na ekran! To było u mojej mamy i znosiła to chyba tylko dlatego, że i jej oko błyszczało na Jego widok ;p
A teraz...nagle...oto można widzieć na żywo... tak blisko...! To po prostu niemal niewiarygodne....

Za każdym razem samą siebie muszę przekonywać, że TAK, TO PRAWDA

To On.
To prawdziwe spełnienie marzenia, o którym przez tyle lat myślało się, że jest absolutnie nieosiągalne... Ba! człowiek nawet chyba nie śmiał marzyć, żeby spotkać Go, widzieć na żywo...
Ech, cudowne chwile - oby ich było jak najwięcej! Mam nadzieję, że impresariatowi i potencjalnym organizatorom w różnych miastach "pałera" nie zabraknie i będziemy spotykać się jeszcze na wielu, wielu koncertach Thomasa!