33ccd pisze:Witam.
Zamykamy listę członków na 2016. Czasu było sporo, by się zdecydować.
Osoby, które pozostały wraz z hologramem otrzymają CD Strong / unikatowe wydanie ORIFLAME z I Miss You / które udało mi sie uprosić ,by przywieźli i odkupić od "tych złych ruskich co były na koncercie i krzyczały obelgi do polaków". Wszystko zacznę przesyłać jakoś sukcesywnie w tym miesiącu. Pozostałym co rezygnują dziekuję za bycie z nami. Mam nadzieję, że przyniosło wam to trochę radosci w tym szarym, zagonionym codziennym życiu.
Oj, radość z bycia z Wami jest tak wielką, że odjęła mi ponad 25 lat i poczułam się tak, jakbym znów była na początku fascynacji muzyką MT.
Dziękuję, że jesteście.
Witam.
W końcu znalazłem czas by zamknąc listę na 2016. Tym co zrezygnowali zamykamy dostęp do działu TAFCPL na forum i w multimediach na stronie www.
Jeszcze raz w imieniu Zarządu wielkie dzięki za poświęcony czas i do zobaczenia na kolejnych koncertach.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!! WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA http://www.thomas-anders.pl
Dzięki bardzo cd doszła. Bardzo się cieszę ,że jestem z Wami i tak pozostanie. Dzięki Wielkie, że tak się staracie i dajecie nam niesamowitą radość. Pozdrawiam Kasia
Dokładnie.Patryk zamknął listę osób,które przedłużają na kolejny rok swoje członkostwo,a do FAN KLUBU można się zapisać w każdej chwili. Więc Peter czekamy na Ciebie !