Modern Talking w mediach
- Gasolina91
Re: Modern Talking w mediach
Nie nie sądze. Ale owszem fajnie by było. Jakby miał koncertowac w Polsce to napewno odwiedził by Warszawe, Poznań i Katowice

Point Of No Return
- Kuba.K.
Ale kiedy miał dwa koncerty w wakacje 2008 roku to niebył w WarszawieGasolina91 pisze:Jakby miał koncertowac w Polsce to napewno odwiedził by Warszawe, Poznań i Katowice
Pozdrawiam:
Kuba.k.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
- you're my heart
- Adi
Oglądając jeszcze raz przy kawie występ Thomasa z "Jakiej to melodii" zauważyłem, że młody perkusista spóźniał się przy przejściach rytmicznych i chyba na koniec jeszcze klepnął ułamek sekundy za późno
(chyba, że to minimalny efekt szybszego dźwięku ale chyba nie).
Swoją drogą ile piosenkarz musi wkładać pasji w wykonanie utworu już po raz 1000-ny w życiu po tytlu latach, aby wykonanie było dla publiczności bardzo przekonujące i równie pełne werwy, jak za pierwszym wykonaniem tego utworu. Thomas nawet wkłada w te wykonania więcej zaangażowania niż kiedyś.
Ps. WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA KAISERA za wrzucenie tego. Obraz i dźwięk na kompie z dźwiękiem przestrzennym mam 5 razy lepszy niż w TV.
No może oddzielne kino domowe dorównuje temu jakością. 
Fajnie mu to wychodziło. No piosenkarz powinien trochę poczarować na scenie dla atrakcyjności występu, zwłaszcza że przy "play-back'u" nie trzeba się martwić za bardzo o jakość głosu.Gasolina91 pisze:I coraz bardziej podoba mi się gestykulacja Thomasa....ale Dietera chyba lepsza
Ps. WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA KAISERA za wrzucenie tego. Obraz i dźwięk na kompie z dźwiękiem przestrzennym mam 5 razy lepszy niż w TV.
- Maro_D
W RTL Radio dziś mówili o D. Bohlenie (po niemiecku co prawda) i w tle poleciały: "You're My Heart", "You Can Win If You Want" oraz "Atlantis Is Calling" 
A ja zapraszam do mojego radia z muzyką lat 80-tych. Jak słuchać - w opisie (podaję tak, bo potem nie wydetuje posta, a gram do 21szej przynajmniej). Z okazji urodzin Dietera po 15-tej audycja z jego piosenkami, a za moment (ok. 12 minut) Modern Talking w wersji maxi
Zapraszam 
A ja zapraszam do mojego radia z muzyką lat 80-tych. Jak słuchać - w opisie (podaję tak, bo potem nie wydetuje posta, a gram do 21szej przynajmniej). Z okazji urodzin Dietera po 15-tej audycja z jego piosenkami, a za moment (ok. 12 minut) Modern Talking w wersji maxi
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Gasolina91
Może w Teleexpresie coś o Dieterze dziś powiedza? Zawsze mówią o muzykach którzy w danym dniu obchodzą urodziny. Ja dziś musze zobaczyć Teleexpres

Point Of No Return
- Maro_D
Jeżeli wiadomości muzyczne poprowadzi Sierocki to można się spodziewać, że napomknie a w tle ujrzymy głowę Dietera z klipu do jego największego przeboju - jak to zawsze miało miejsce. Ale też, żeby nie zaczął mówić o jakiejś nowej gwieździe ze Stanów i jej jakimś nowym singlu.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Adi
Fajnie by było, choć za Dieterem nie przepadam ale doceniam jego wkład w rózwój MT i projektów pokrewnych.Gasolina91 pisze:Może w Teleexpresie coś o Dieterze dziś powiedza?
Teraz w radiu Mara MT leci. Dzięki Maro. Zawsze miło wspomnieć.
Ostatnio zmieniony sob lut 07, 2009 13:28 przez Adi, łącznie zmieniany 1 raz.
- marian123
Panie i Panowie dziś około godziny 14.00 na kanale muzycznym Vh1 music gdzie co sobota przedstawiana jest lisya przebojów Modern Talking pojawił się na tej liście na ósmym miejscu z utworem You're My Heart, You're My Soul wersia 1998r . Coś pięknego
- Maro_D
A u mnie już leci program z muzyką D. Bohlena
Narazie polecieli: Bernhard Brink i Cheyenne a za chwilę Marcel Mardello i reszta. W opisie link do radia (Ipip.cz) 
- tanathos
macie może jakiś link do występu Thomasa w "jakiej to melodii"??
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- Gasolina91
I co oglądał ktoś Teleexpres? Bo mi sie zapomniało... 
Point Of No Return
-
alunia13
Ja oglądałam pół na pół ale niezauważyłam Dietera 
"You can win, If You want..."
- Gasolina91
Hmmm no to chyba jednak nie wspomnieli o nim
To może o Thomasie powiedzą? eh...
To może o Thomasie powiedzą? eh...
Point Of No Return
- Kuba.K.
Szkoda, bo mogli powiedzieć i wielkim człowieku ...Gasolina91 pisze:Hmmm no to chyba jednak nie wspomnieli o nim
Pozdrawiam:
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia