Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: 33ccd »

No!!! Jest myśl. Dziś o tym nawet z organizatorem rozmawiałem.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
sucharyba

Post autor: sucharyba »

Jaka myśl??? Jakiś pomysł??? Ja siedzę i myślę i to naprawdę niezła sztuka znaleźć coś oryginalnego... :D
A i jeszcze tak się zastanawiam nad tym tortem, jak to miało by później wyglądać?? Thomas miałby go jeść?? Czy jak ??
Ostatnio zmieniony śr gru 19, 2012 0:39 przez sucharyba, łącznie zmieniany 1 raz.
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
Awatar użytkownika
sucharyba

Po całej nocy.. myślę że jakaś wypasiona książka kucharska o kuchni polskiej ( a w niej przecież też mogą być podpisy Fanklubowiczów ;) była by świetnym przydatnym prezentem w życiu. Gdyby tylko znaleźć coś w przekładzie językowym. Myślę że mamy się czym poszczycić jeśli chodzi o kulinaria a Thomas uwielbia gotować więc czego chcieć więcej??? Z tym tortem to mysle ze przesada, czy nie można czegoś innego wykombinować?? Może nie musi to być tradycyjny tort... A co myślicie o szampanie?? Thom lubi szampana chyba co?? W sumie sam go sygnuje swoim nazwiskiem. Buziaki

http://www.amazon.com/Polish-Heritage-C ... oland+food

http://www.amazon.com/Poland-Food-Cooki ... oland+food

http://www.amazon.com/Cooking-Polish-Ea ... oland+food

Znalazłam coś takiego ;)
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Myślę, że nie ma co powtarzać się z prezentem - podczas International Fanday 2011 Thomas dostał naprawdę pięknie wydaną "Encyclopedia of Polish Cuisine":

Obrazek

Poza tym ma w swojej bibliotece, o ile dobrze pamiętam, około 130 czy 150 książek kucharskich.
No ale to jak uważacie...
Awatar użytkownika
sucharyba

Agata pisze:Myślę, że nie ma co powtarzać się z prezentem - podczas International Fanday 2011 Thomas dostał naprawdę pięknie wydaną "Encyclopedia of Polish Cuisine":

Obrazek

Poza tym ma w swojej bibliotece, o ile dobrze pamiętam, około 130 czy 150 książek kucharskich.
No ale to jak uważacie...

A widzisz tego akurat nie wiedziałam.. ;)
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Według mnie koncepcja z szampanem jest dobra. Proponuje żeby cała "uroczystość" wyglądała w ten sposób aby podczas przerwy między piosenkami np przed you're my heart.. na scenę wszedł główny zarząd fan clubu z butelką szampana i złożył przez mikrofon specjalne życzenia dla Thomasa a następnie cała publika zaśpiewała by Happy Birthday :)
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
sucharyba

Koncerty - kwestie organizacyjne

Myślę że ta opcja była by mniej kłopotliwa, bo jak sobie wyobrażacie ten tort?? Kto będzie go jadł?? Kiedy?? Stąd moja sugestia dotycząca innej formy podania tortu ;)
Co do tego prezentu to z tego co widzę to jest encyklopedia jedzenia a typowa książka kucharska się różni.
A czy Ty Patryk coś uszczkniesz nam z pomysłu o którym wspomniałeś?? Coś organizator zasugerował może?? Jesteśmy ciekawi:) Buziaki ;)
Emily

Post autor: Emily »

czesc wszystkim, przeczytalam cale 38 stron tego watku i chcialabym dolaczyc do tematu :) Mnie osobiscie bardzo podoba sie pomysl z szalikami, natomiast co do prezentu to obstawialabym jakis dobry trunek na ktory na pewno sie skusi wraz ze swoja zoną :) Jednoczesnie sadze podobnie jak jedna z osob ze w domu Thomas zapewne chce byc po prostu Bernd'em wiec wszelkie upominki moga zostac gdzies na strychu lub rzucone w kąt bo przypuszczam ze takich rzeczy ma od dostatkiem a nawet i wiecej ;) ale to takie moje przemyslenie :)
I love music - Modern Talking
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Thomas jak dostanie tort to go nie spróbuje ,a jeżeli nawet to jak miało by to wyglądać on będzie się częstował a reszta będzie patrzeć...Mimo wszystko jakby taki tort dostał na scenie to pewnie i tak były by gwizdy i jakieś głupie okrzyki od potencjalnych widzów.Szampan jakiś duży to może by się z chęcią napił.... przy śpiewaniu gardełko suche...Książka kucharska jak ma ich wiele to po co...
A może jakiś obraz by Thomasowi się spodobał taki w pięknej ramie i namalowany przez jakiegoś malarza kupiony np. w DESSIE tylko taki obraz pewnie jest bardzo drogi...albo płytę z muzyką CHOPINA ot taka pamiątka...prawdziwa POLSKA.
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
kicia

Post autor: kicia »

Ten pomysł z muzyką Chopina nie jest taki głupi... ja też uważam, że najlepszym prezentem dla naszego Thomaska byłoby coś naprawdę polskiego, co by mu się kojarzyło z naszym krajem :) i nie mam tu na myśli " polish vodka " :wink:

I will love you forever, Thomas.
Emily

co do wina to czytałam kiedyś że lubi białe wytrawne, można by w ten deseń
Emily

kicia pisze:Ten pomysł z muzyką Chopina nie jest taki głupi... ja też uważam, że najlepszym prezentem dla naszego Thomaska byłoby coś naprawdę polskiego, co by mu się kojarzyło z naszym krajem :) i nie mam tu na myśli " polish vodka " :wink:
a mamy jakąs muzykę filmową - polską? wiem że takową też lubi...
Awatar użytkownika
kicia

Post autor: kicia »

A jest jakieś typowo polskie wino ? :?: a może śliwowica ? :wink: :D
No ale to nie wino :D

I will love you forever, Thomas.
Emily

kicia pisze:A jest jakieś typowo polskie wino ? :?: a może śliwowica ? :wink: :D
No ale to nie wino :D
śliwowica na pewno jest polskim przydomkiem :) ale wino...hmm, chyba nie mamy takiego albo ja jeszcze nie pilam :p
Awatar użytkownika
lancja

Post autor: lancja »

Tak sobie czytam i rozmyślam nad tym prezentem dla Thomasa... Wpadł mi taki dosyć ekstrawagancki pomysł, a mianowicie coś w rodzaju 15-20cm figurki Thomasa z żoną i synem w małej gablotce szklanej i jakieś tam do tego tło itp;). Do tego można by napisać od ThomasAndersFanClubPolska. Z pewnością byłby czymś takim mile zaskoczony :)) a i miejsce w domu na taką rzecz by się znalazło...
Ale to takie moje myślenie, bo cieżko określić co kto by chciał dostać na 50 rocznicę urodzin.
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

ja uwarzam że to jest dobry pomysł a jeszcz tą figurke zrobić troche humorystycznie myśle ze ok poczekamy za oceną innych pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ