Modern Talking w mediach
-
Mefistofeles
Re: Modern Talking w mediach
wrzuci ktos to dzis .przydaloby sie jeszcze ywiyw z wroclawia i atlantis czekam na nie juz miesiac 
-
riccardo1989
Czy zamieści Ktoś ten występ na youtube bo nie oglądałem go? 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Była to 19:10 - to tak gwoli ścisłości, pewnie masz ustawiony czas letni na forumatlantyda ;o) pisze:Wczoraj o g.20:10 zamieściłam ten temat
viewtopic.php?f=2&t=2215
Ale admin kazał go kontynuować w "Modern Talking w mediach"
A widząc temat "Thomas w Jaka To Melodia" prędzej zainteresowani zwróciliby uwagę,ale cóż...
Druga sprawa - o godzinie 19:10 było już dawno po programie, więc bez wehikułu czasu pod ręką i tak nikt by tego nie obejrzał
I trzecia sprawa - w temacie który czytasz, pierwsza osoba napisała o występie jeszcze podczas jego trwania - o 18:22
Jak piszesz tak cię widzą.
- angel
Ok widziałam powtórkę
.
Występ Thomasa naprawdę świetny,mimo że wszystko to było z playbacku,ale tak jak wspomniał jkris w którymś z postów każdy artysta w tym programie śpiewał i grał z playbacku.
Wspaniała była publiczność ,która świetnie przyjeła Thomasa sprawiła, że Thomas wyglądał naprawdę na zadowolonego
.
Fajnie,że Thomas zagrał wersje piosenek z 98'r
.
A tak mogę też powiedzieć,że Thomas świetnie wyglądał,zresztą jak zawsze
.
Dodam jeszcze może to,że cieszę się,że Janowski choć raz się zamknął nie komentując muzyki Modern Talking.
Występ Thomasa naprawdę świetny,mimo że wszystko to było z playbacku,ale tak jak wspomniał jkris w którymś z postów każdy artysta w tym programie śpiewał i grał z playbacku.
Wspaniała była publiczność ,która świetnie przyjeła Thomasa sprawiła, że Thomas wyglądał naprawdę na zadowolonego
Fajnie,że Thomas zagrał wersje piosenek z 98'r
A tak mogę też powiedzieć,że Thomas świetnie wyglądał,zresztą jak zawsze
Dodam jeszcze może to,że cieszę się,że Janowski choć raz się zamknął nie komentując muzyki Modern Talking.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Gasolina91
Thomas jak widać dobrze czuję sie w Polsce. Występ jak najbardziej udany mimo playbacku. I coraz bardziej podoba mi się gestykulacja Thomasa....ale Dietera chyba lepsza
Point Of No Return
- Adi
Ja też mam coś takiego, że każdy nowy występ Thomasa wałkuję wieczorem aż do znudzenia.alunia13 pisze:Właśnie oglądam występ Thomasa( dzięki kaiser'owi- dzięki Ci wielkie!!!!![]()
) i niemoge przestac
- you're my heart
No nie ma 2 zwrotki w obydwu piosenkach,ale prawie zawsze nie śpiewają całej piosenki w Jaka To Melodia.

- Gasolina91
- kaiser
tu umieszczam piosenki w całości jakby ktoś nie widział lub chciał jeszcze raz zobaczyć.
http://87.105.213.182/sopot/
mam jeszcze pytanie, chcecie materiał z sylwestra z wrocławia, bo chyba w tunerze jeszcze mam nagrany?
http://87.105.213.182/sopot/
mam jeszcze pytanie, chcecie materiał z sylwestra z wrocławia, bo chyba w tunerze jeszcze mam nagrany?
- Dr Mabuse
Oczywiście Kaiser, ja jestem jak najbardziej zainteresowany - tym bardziej, że widziałem tylko fragmenty (a w mej pamięci pozostały z kolei tylko ich fragmenty
)

-
Mefistofeles
No wiadomo Dietera z gitara nikt nie pobije. Rozne piruety i obroty genialne.Gasolina91 pisze:Thomas jak widać dobrze czuję sie w Polsce. Występ jak najbardziej udany mimo playbacku. I coraz bardziej podoba mi się gestykulacja Thomasa....ale Dietera chyba lepsza
Przykład http://pl.youtube.com/watch?v=3z9QOQmKmuc
- Kuba.K.
Ja u Dietera Kocham, genstyMefistofeles pisze:No wiadomo Dietera z gitara nikt nie pobije. Rozne piruety i obroty genialne.
Pozdrawiam:
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
ArCrack pisze:Była to 19:10 - to tak gwoli ścisłości, pewnie masz ustawiony czas letni na forumatlantyda ;o) pisze:Wczoraj o g.20:10 zamieściłam ten temat
viewtopic.php?f=2&t=2215
Ale admin kazał go kontynuować w "Modern Talking w mediach"
A widząc temat "Thomas w Jaka To Melodia" prędzej zainteresowani zwróciliby uwagę,ale cóż...
Druga sprawa - o godzinie 19:10 było już dawno po programie, więc bez wehikułu czasu pod ręką i tak nikt by tego nie obejrzał
I trzecia sprawa - w temacie który czytasz, pierwsza osoba napisała o występie jeszcze podczas jego trwania - o 18:22
Pewnie tak,mam zły czas ustawiony.
Po drugie chciałam zauważyć,że nie każdy śledzi temat "MT w mediach" a tak jak napisałam wcześniej na temat "Thomas w jaka To melodia"więcej osób zwróciłoby uwagę "co się dzieje o co chodzi",po za tym mieli szansę obejżenia lub nagrania programu na drugi dzień.Więc to bez znaczenia o której godzinie temat zamieściłam.Dla bardziej spostrzegawczych,było bez znaczenia gdzie temat jest bo obejrzeli sobie powtórkę
Dlaczego nie umieścić tematu Thomas w Sopocie czy Thomas we Wrocławiu w temacie "MT w mediach" przecież to to samo
Ale widzę,że Ty tu rządzisz,Twoja strona,Twoje forum,Ty masz ostatnie zdanie
...żeby było jasne,nie zamierzam się kłócić o jeden program z występem Thomasa,którego kilka osób nie zobaczyło
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Przecież właśnie po to ten zamknięty temat został na forum newsowym, żeby zwracał uwagę, nie skasowałem go...
A dyskusja o tym samym w dwóch miejscach pozbawiona jest sensu, o czym jako aktywna forumowiczka zapewne wiesz
A dyskusja o tym samym w dwóch miejscach pozbawiona jest sensu, o czym jako aktywna forumowiczka zapewne wiesz
Jak piszesz tak cię widzą.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Czy ktos z Was nagral to? Moze jakis link albo dajcie na You tube.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Kuba.K.
Ciekawe czy Thomas zdecydował by się na trase koncertową po wszystkich wojewudztwach w Polsce, ale by było fajnie...
Pozdrawiam:
Kuba.K.
Pozdrawiam:
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia