Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Mefistofeles

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Mefistofeles »

wrzuci ktos to dzis .przydaloby sie jeszcze ywiyw z wroclawia i atlantis czekam na nie juz miesiac :(
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Czy zamieści Ktoś ten występ na youtube bo nie oglądałem go? :(
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

atlantyda ;o) pisze:Wczoraj o g.20:10 zamieściłam ten temat
viewtopic.php?f=2&t=2215

Ale admin kazał go kontynuować w "Modern Talking w mediach" <bezradny>
A widząc temat "Thomas w Jaka To Melodia" prędzej zainteresowani zwróciliby uwagę,ale cóż...
Była to 19:10 - to tak gwoli ścisłości, pewnie masz ustawiony czas letni na forum ;)
Druga sprawa - o godzinie 19:10 było już dawno po programie, więc bez wehikułu czasu pod ręką i tak nikt by tego nie obejrzał :P
I trzecia sprawa - w temacie który czytasz, pierwsza osoba napisała o występie jeszcze podczas jego trwania - o 18:22 ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Ok widziałam powtórkę 8) .
Występ Thomasa naprawdę świetny,mimo że wszystko to było z playbacku,ale tak jak wspomniał jkris w którymś z postów każdy artysta w tym programie śpiewał i grał z playbacku.
Wspaniała była publiczność ,która świetnie przyjeła Thomasa sprawiła, że Thomas wyglądał naprawdę na zadowolonego :) .
Fajnie,że Thomas zagrał wersje piosenek z 98'r 8) .
A tak mogę też powiedzieć,że Thomas świetnie wyglądał,zresztą jak zawsze :) .
Dodam jeszcze może to,że cieszę się,że Janowski choć raz się zamknął nie komentując muzyki Modern Talking.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Thomas jak widać dobrze czuję sie w Polsce. Występ jak najbardziej udany mimo playbacku. I coraz bardziej podoba mi się gestykulacja Thomasa....ale Dietera chyba lepsza
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

alunia13 pisze:Właśnie oglądam występ Thomasa( dzięki kaiser'owi- dzięki Ci wielkie!!!! :D :D ) i niemoge przestac :D
Ja też mam coś takiego, że każdy nowy występ Thomasa wałkuję wieczorem aż do znudzenia. :wink: Ale zauważyłem, że obie piosenki obcięte były o drugą zwrotkę. Szkoda <bezradny> No i te chórki w tym wykonaniu z "playback'u" były znacznie lepsze aniżeli te np. z Wrocławia. :)
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

No nie ma 2 zwrotki w obydwu piosenkach,ale prawie zawsze nie śpiewają całej piosenki w Jaka To Melodia.
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Szkoda im czasu antenowego chyba
Point Of No Return
Awatar użytkownika
kaiser

Post autor: kaiser »

tu umieszczam piosenki w całości jakby ktoś nie widział lub chciał jeszcze raz zobaczyć.
http://87.105.213.182/sopot/

mam jeszcze pytanie, chcecie materiał z sylwestra z wrocławia, bo chyba w tunerze jeszcze mam nagrany?
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Oczywiście Kaiser, ja jestem jak najbardziej zainteresowany - tym bardziej, że widziałem tylko fragmenty (a w mej pamięci pozostały z kolei tylko ich fragmenty ;))
Obrazek
Mefistofeles

Post autor: Mefistofeles »

Gasolina91 pisze:Thomas jak widać dobrze czuję sie w Polsce. Występ jak najbardziej udany mimo playbacku. I coraz bardziej podoba mi się gestykulacja Thomasa....ale Dietera chyba lepsza
No wiadomo Dietera z gitara nikt nie pobije. Rozne piruety i obroty genialne.
Przykład http://pl.youtube.com/watch?v=3z9QOQmKmuc
Awatar użytkownika
Kuba.K.

Post autor: Kuba.K. »

Mefistofeles pisze:No wiadomo Dietera z gitara nikt nie pobije. Rozne piruety i obroty genialne.
Ja u Dietera Kocham, gensty :!: Przykład genstów jakie u niego podziwiam oraz kocham znajdziemy na teledyskach od You're my Heart, You're my Soul do In 100 Years. Przykładem także są występy w telewizji bądź koncerty

Pozdrawiam:
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

ArCrack pisze:
atlantyda ;o) pisze:Wczoraj o g.20:10 zamieściłam ten temat
viewtopic.php?f=2&t=2215

Ale admin kazał go kontynuować w "Modern Talking w mediach" <bezradny>
A widząc temat "Thomas w Jaka To Melodia" prędzej zainteresowani zwróciliby uwagę,ale cóż...
Była to 19:10 - to tak gwoli ścisłości, pewnie masz ustawiony czas letni na forum ;)
Druga sprawa - o godzinie 19:10 było już dawno po programie, więc bez wehikułu czasu pod ręką i tak nikt by tego nie obejrzał :P
I trzecia sprawa - w temacie który czytasz, pierwsza osoba napisała o występie jeszcze podczas jego trwania - o 18:22 ;)

Pewnie tak,mam zły czas ustawiony.
Po drugie chciałam zauważyć,że nie każdy śledzi temat "MT w mediach" a tak jak napisałam wcześniej na temat "Thomas w jaka To melodia"więcej osób zwróciłoby uwagę "co się dzieje o co chodzi",po za tym mieli szansę obejżenia lub nagrania programu na drugi dzień.Więc to bez znaczenia o której godzinie temat zamieściłam.Dla bardziej spostrzegawczych,było bez znaczenia gdzie temat jest bo obejrzeli sobie powtórkę :D

Dlaczego nie umieścić tematu Thomas w Sopocie czy Thomas we Wrocławiu w temacie "MT w mediach" przecież to to samo :> Thomas w TV to Thomas w mediach,nie?

Ale widzę,że Ty tu rządzisz,Twoja strona,Twoje forum,Ty masz ostatnie zdanie :wink:
<bezradny>

...żeby było jasne,nie zamierzam się kłócić o jeden program z występem Thomasa,którego kilka osób nie zobaczyło :mrgreen:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Przecież właśnie po to ten zamknięty temat został na forum newsowym, żeby zwracał uwagę, nie skasowałem go... :>
A dyskusja o tym samym w dwóch miejscach pozbawiona jest sensu, o czym jako aktywna forumowiczka zapewne wiesz ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Czy ktos z Was nagral to? Moze jakis link albo dajcie na You tube.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Kuba.K.

Post autor: Kuba.K. »

Ciekawe czy Thomas zdecydował by się na trase koncertową po wszystkich wojewudztwach w Polsce, ale by było fajnie... :wink:

Pozdrawiam:
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
ODPOWIEDZ