Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: atlantyda ;o) »

viola pisze:Hehe ciekawe kiedy mi to ogromne "jaranie się" przejdzie:D
Mnie to trzymało po koncercie w Nędzy przez chyba miesiąc,budziłam się upocona jak szczur a w głowie wciąż melodia "Why Do You Cry?"-nie wiem dlaczego akurat to-myślałam,że już wariuję,ale przeszło. ;)
teraz znów jestem nakręcona po sobotnim koncercie.
Czy inne zespoły też wywołują u fanów tak mocne emocje czy tylko My tak mamy :?:
Co Thomas ma w sobie takiego,że tak po spotkaniu z nim reagujemy...człowiek nie może się otrząsnąć...ciągle wraca się do jakiś momentów z koncertów do tego co się najbardziej jeszcze zapamiętało.Do chwil,które najbardziej się podobały.
Mnie się bardzo podoba jak Thomas mówi po polsku np "dobrze,dobrze"-kiedy sprowadzał "Marię,Marię" ze sceny :D
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

otóż to, ja też ciągle sobie przypominam niektóre momenty z koncertu.
Mnie osobiscie bardzo sie podobalo, jak Thomas zakonczyl `you're my heart, you're my soul` cudownym "ołłł, ołłłł" mmmm ;)
Tez licze na to, ze spotkam sie z Wami na nastepnym koncercie :D
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
karuus

Re: CZy jest ktos z Kielc :D

Też byłam na koncercie Thomasa ;) a jestem z okolic, mianowicie z Buska- Zdroju .
tomi3074

Post autor: tomi3074 »

A ja jestem z Tarnowa i również byłem na koncercie Thomasa w Kielcach.
Kyz2mso5@webnet24.pl

Post autor: Kyz2mso5@webnet24.pl »

Cześc jestem Klaudia mieszkam w Krakowie jestem fanką od niedawna a dokładnie od dwóch lat.Pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Witaj na forum Klaudia, imię jak żona Thomasa. ;)
Awatar użytkownika
misiek17

Post autor: misiek17 »

Witamy
Awatar użytkownika
karuus

Witamy ;)
Awatar użytkownika
MisterMT
Kontakt:

Post autor: MisterMT »

Ja tez byłem jestem z Sandomierza
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
cinol

Post autor: cinol »

hej witam jestem fanem MT od ładnych lat mam 19lat a piosenki słuchałem już od 10 lat i słucham do dnia dzisiejszego i jestem z bralewnicy woj.-kujawsko pomorskie chcę bardzo z wami porozmawiać na temat MT pozdrawiam fanów
Awatar użytkownika
karuus

witaj cinol :) hmmm.. to juz ladnych pare lat sluchasz MT ;D jestem tylko rok mlodsza i mniej wiecej zaczelam sluchac Thomasa majac 14 lat :P
rowniez pozdrawiam.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Koncert w Kielcach zrobił na wielu ludziach duże wrażenie.Fajnie że wielu fanów wkońcu przyłączyło do nas :D :!:
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Mieszkałam kiedyś w Kielcach(i to dwa razy mając na uwadze moje przeprowadzki)
Kielce to bardzo miłe i przytulne miasto.Chyba w całej Polsce tak przyjaznego miejsca nie znajdziecie :wink:
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
karuus

MODERN JEANNE- jestem przykladem :)
Od długiego czasu słucham MT, jednak dopiero teraz do Was dotarłam :P
Jakoś nie spotkałam się wcześniej z Waszą stronką, a dzięki 11 i 12 wrz (koncerty w Kielcach) dokonałam przełomowego odkrycia :) he he
pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
MisterMT
Kontakt:

Wita MisterMT!!

Post autor: MisterMT »

Witam serdecznie wszystkich fanów ,nowych jak już i tych którzy są już jakiś czas. Z Zespołem Modern Talking związany jestem od samego początku od chwili kiedy usłyszałem You're My Heart w 1984 roku na szkolnej disco i tak już pozostało 26 lat. Mam na imię Piotr i mam już heh 40 lat ale i tak nie czuję się na ten wiek co mam. Jestem osoba niepełnosprawną. od kilku lat stałem się uczestnikiem Warsztatów Terapii zajęciowej i tam to mój instruktor muzyk odkrył ze mam głos i ze jestem w stanie sporo dać z niego. Tam tez po raz pierwszy miałem okazje wykonać dla dużej publiczności to co chciałem tak bardzo kiedyś zaśpiewać. Dwa największe hity duetu YOU'RE MY HEART I CHERI CHERI LADY. bylem tak na początku stremowany ze myślałem ze nie wystąpię ale poszło dostałem brawa na stojąco i tak od tego zaczęła się moja przygoda z wokalistyka. Teraz scena jest dla mnie jak coś niebywałego czuję się na niej jak ryba w wodzie do tej pory wykonałem już kilka z hitów Modern Talking -min China In Her Eyes , Fly to the Moon czy Atlantis is Calling. i zawsze mam dreszcze przy tym. Chciałbym poznać i zaprzyjaźnić się z większa grupa fanów naszego kochanego duetu jaki Fanów samego Thoma Andersa nigdy jakoś nie darzyłem większa sympatia Dietera za co przepraszam tych którzy go uwielbiają. Pozdrawiam wszystkich cieplutko .Piotr
Ostatnio zmieniony wt wrz 21, 2010 21:30 przez MisterMT, łącznie zmieniany 1 raz.
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Re: Wita MisterMT!!

Post autor: Didi&Thomas »

Witaj miło ! Sugeruje jednak przenieść powitanie na post "Przedstawcie się". To zdecydowanie najlepsze miejsca na zapoznanie. Gratuluje Ci pasji, bo jak rozumiem śpiewanie stało się Twoją pasją. Drugą zapewne jest sentyment do Modern Talking. Tak trzymaj 8)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
ODPOWIEDZ