Thomas Anders-FanClub Polska

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Re: Thomas Anders-FanClub Polska

Post autor: aleksandra227 »

Ja tak samo serdecznie Wam mój kochany i szanowny Fan - Clubie :D

Że mogłam spotkać wielu wspaniałych ludzi,za możliwość zdjęć z Thomasem oraz za wspaniałe koncerty,które są u nas :!: :)

To jest naprawdę godne szacunku za taką sprawę za utworzenie takiej grupy to jest wielki wyczyn.
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Oczywiście, że było warto :) Świetna atmosfera na koncertach i możliwość poznania wielu wspaniałych ludzi :) Dziękuję Wam z całego serca :)
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Thomas Anders Fan Club Polska informuje, że został uruchomiony NEWSLETTER na stronie głównej serwisu www. Dzięki temu osoby, które zapiszą się na otrzymywanie wiadomości będą na bieżąco otrzymywać najnowsze, niekiedy ważne informacje dotyczące Thomasa i TAFCPL.

Osoby posiadające ważne identyfikatory TAFCPL dodatkowo w zgłoszeniu wpisują jego numer.

http://thomas-anders.com.pl/akt/
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

Witajcie,,jeszcze długo w naszej pamięci będzie występ Thomasa w Sopocie 2014r.Pogoda była bajeczna i cała atmosfera nie do pobicia.Zawsze to co prezentuje nasz idol będzie dla nas niezapomnianym przeżyciem.W związku z tym występem wpadłem na pomysł oprawienia naszego wspólnego zdjęcia które zrobiliśmy w scenerii Plaży Piratów razem z naszymi przyjaciółmi.Myślę że ten pomysł umocni fan-club,i być może stanie się cykliczny po każdym koncercie,a także spowoduje chęć przyłączenia się do naszej "Thomasowej rodzinki"innych osób które świetnie bawią się przy muzyce Thomasa Andersa.Jeżeli będzie taka możliwość to ten skromny upominek ,pamiątkę chciałbym przekazać Thomasowi od Siebie i całego TAFCPL.
Obrazek
That's the only thing i really know.......
Husku
Członek TAFC Polska

Thomas Anders-FanClub Polska

Post autor: Husku »

Nie, tylko nie to... Znowu mam deja vu...

Wysłane z iPod touch za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Robienie sobie takich zdjęć, cyklicznie co koncert, oprawianie w ramki, ot tak na pamiątkę-jestem na TAK.
Wręczanie po raz kolejny tego Thomasowi, gdzie on takich rzeczy dostawał i dostaje mnóstwo i najpewniej jak już nie raz przy okazji rzucania takimi pomysłami było pisane, wyrzuci/nie zabierze ze sobą- jestem na NIE.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Jestem tego samego zdania co Monia 82.Zresztą wypowiadałam się już w tej kwestii. Może by tak zarządowi TAFCPL dać taki prezent,niech sobie w biurze powiesi :P ,bo też czemu nie :?:
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Co Was to obchodzi co człowiek chce mu wręczyć?

Może mu nawet sprezentować worek ziemniaków i kij Wam do tego.
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Sussudio pisze:Co Was to obchodzi co człowiek chce mu wręczyć?

Nie pamiętasz tej zadymy, która była na forum w zeszłym roku po Częstochowie? Po 2764873647 stronach plucia jadem klu było następujące:
Możesz, owszem, wręczać co sobie chcesz, jeśli wcześniej zdejmiesz identyfikator i wypiszesz się z FC. W przeciwnym razie zostaniesz na forum rzucony lwom na pożarcie.
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Naddel pisze:Nie pamiętasz tej zadymy, która była na forum w zeszłym roku po Częstochowie? Po 2764873647 stronach plucia jadem klu było następujące:
Możesz, owszem, wręczać co sobie chcesz, jeśli wcześniej zdejmiesz identyfikator i wypiszesz się z FC. W przeciwnym razie zostaniesz na forum rzucony lwom na pożarcie.
Supeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!Nie mam identyfikatora,ani nie przynależę,mogę więc robić co chcę.Tylko,że mój instynkt samozachowawczy mówi mi nie rób z siebie błazna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

michal.czeslaw pisze:
Naddel pisze:Nie pamiętasz tej zadymy, która była na forum w zeszłym roku po Częstochowie? Po 2764873647 stronach plucia jadem klu było następujące:
Supeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!Nie mam identyfikatora,ani nie przynależę,mogę więc robić co chcę.Tylko,że mój instynkt samozachowawczy mówi mi nie rób z siebie błazna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Ale ładowanie się na scenę po każdym koncercie z kwiatami i innymi pierdołami to świetna akcja, prawda?
Co to w ogóle za pomysł żeby dawać facetowi kwiaty?!

To od ruskich przyszło, oni chodzą na koncerty z kwiatami - nigdzie indziej na świecie tego się nie robi.
Wieś tańczy i śpiewa...
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Naddel pisze:
Sussudio pisze:Co Was to obchodzi co człowiek chce mu wręczyć?

Nie pamiętasz tej zadymy, która była na forum w zeszłym roku po Częstochowie? Po 2764873647 stronach plucia jadem klu było następujące:
Widzę że nie zrozumiałaś tamtego info - szkoda Neddel!

Sussudio - w dawaniu samych kwiatów nie widzę nic złego, jeśli szanujesz jakiegokolwiek artystę za to co robi. DB też je dostaje - nie wiedziałeś???
Za dawaniem innych prezentów nie przepadam. Wyjątek to ostatni koncert przed Bożym Narodzeniem, który to nawiązuje do Świąt, a sam upominek to drobiazg a nie samowar i po kilka goździków jak u ruskich!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Husku
Członek TAFC Polska

Dziękuję.
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

michal.czeslaw pisze:
No ale że jak? Przecież tak to jest na koncertach, nie? Mnóstwo ludzi wyczekuje z misiami, kwiotkami i innymi pierdółkami, i potem próbują to wręczać. Nie wiem, co im mówi ich instynkt, ale coś najwyraźniej ich do tego pcha. Nie są nigdzie zrzeszeni, a więc trudno, nikt im nie zabroni, niech robią, co chcą. Przecież o to chodziło w tamtych kłótniach, prawda? Że będąc w FC nie wypada, bo mamy stanowić całość. A niezrzeszeni - nie nasz problem, niech sobie wręczają, co im wyobraźnia podsunie.
Nie wiem o co się towarzystwo teraz spina. Moja uwaga miała być przestrogą, gdyż Susstudio najwyraźniej nie w temacie :shock:
A chyba pamiętamy, że po Częstochowie to nie była kulturalna rozmowa wychowawcza, dlatego też wybaczcie, ale sformułowanie "...W przeciwnym razie zostaniesz na forum POUCZONY" jakoś nie pasowało mi do kontekstu. Dziękuję za uwagę.
Husku
Członek TAFC Polska

Naddel, to nie do końca tak, że wszyscy niezrzeszeni mogą robić co im się podoba i jeśli chcesz coś dać Thomasowi, to najlepiej wypisz się z fanclubu. Chodzi też o to, żebyśmy jako fanclub nie pozwalali (to już raczej zarząd) na takie wybryki fanatyzmu, typu rzucanie się na band ze wszystkim co było w domu. Zauważ, że misie przynoszone na koncert są nawet podawane T. na scenę, więc nie ma z tym problemu, ot taki miły gest sympatii. Ludzie chcą, żeby artysta chociaż dotknął ich prezentu. Ale pewnie zdają sobie sprawę z tego, że ten miś i tak skończy w koszu. Liczy się natomiast dla nich te niepowtarzalne uczucie: "Thomas Anders miał mojego misia w ręce! Patrzcie, mam to na zdjęciu!" To jak najbardziej normalne, endorfiny, ja po swoim pierwszym koncercie i wizycie na scenie powiedziałam na przykład, że już nigdy nie umyję ręki. :P
Dlaczego więc krytykujemy tak aragorna? Otóż dlatego, że zrobił on prezent w naszym imieniu i mi na przykład się on nie podoba i nie chciałabym, żeby Thomas dostał od nas wszystkich coś tak... Z całym szacunkiem aragorn - badziewnego. Nie chodzi już nawet o zdjęcie, ale o wykonanie. Spójrzmy na nasze poprzednie prezenty, na przykład na "kolaż" weidunga. Niebo a ziemia. Powinniśmy reprezentować jakiś poziom, bardzo zależy nam na tym, żeby nie być postrzegani jak Rosjanie, takie przynajmniej odnoszę wrażenie. Jeśli aragorn chce dać Thomasowi taki prezent, to na pewno nie w taki sposób, jak wcześniej wspomnieni fani misie, tylko oficjalnie. I to właśnie mi się nie podoba. Nie zrozumcie mnie źle, to super, że ktoś ma inicjatywę, postarał się... Ja też miałam pomysł, mówiłam, że go wstawię już dawno, ale niestety nie wyszło. Nie możemy robić czegoś takiego, że dajemy naszemu idolowi, którego powinniśmy darzyć szacunkiem coś dlatego, że żal nam aby czyjaś praca się zmarnowała. Bo wtedy skończymy dając mu wełniane skarpetki, bo... Ktoś zrobił. Naprawdę nie jest łatwo - nawet tak przez ekran komputera powiedzieć, że sorry, ale to się nie nadaje, ale musimy być obiektywni.
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Husku pisze:Naddel, to nie do końca tak, że wszyscy niezrzeszeni mogą robić co im się podoba i jeśli chcesz coś dać Thomasowi, to najlepiej wypisz się z fanclubu. Chodzi też o to, żebyśmy jako fanclub nie pozwalali (to już raczej zarząd) na takie wybryki fanatyzmu, typu rzucanie się na band ze wszystkim co było w domu. Zauważ, że misie przynoszone na koncert są nawet podawane T. na scenę, więc nie ma z tym problemu, ot taki miły gest sympatii. Ludzie chcą, żeby artysta chociaż dotknął ich prezentu. Ale pewnie zdają sobie sprawę z tego, że ten miś i tak skończy w koszu. Liczy się natomiast dla nich te niepowtarzalne uczucie: "Thomas Anders miał mojego misia w ręce! Patrzcie, mam to na zdjęciu!" To jak najbardziej normalne, endorfiny, ja po swoim pierwszym koncercie i wizycie na scenie powiedziałam na przykład, że już nigdy nie umyję ręki. :P
Dlaczego więc krytykujemy tak aragorna? Otóż dlatego, że zrobił on prezent w naszym imieniu i mi na przykład się on nie podoba i nie chciałabym, żeby Thomas dostał od nas wszystkich coś tak... Z całym szacunkiem aragorn - badziewnego. Nie chodzi już nawet o zdjęcie, ale o wykonanie. Spójrzmy na nasze poprzednie prezenty, na przykład na "kolaż" weidunga. Niebo a ziemia. Powinniśmy reprezentować jakiś poziom, bardzo zależy nam na tym, żeby nie być postrzegani jak Rosjanie, takie przynajmniej odnoszę wrażenie. Jeśli aragorn chce dać Thomasowi taki prezent, to na pewno nie w taki sposób, jak wcześniej wspomnieni fani misie, tylko oficjalnie. I to właśnie mi się nie podoba. Nie zrozumcie mnie źle, to super, że ktoś ma inicjatywę, postarał się... Ja też miałam pomysł, mówiłam, że go wstawię już dawno, ale niestety nie wyszło. Nie możemy robić czegoś takiego, że dajemy naszemu idolowi, którego powinniśmy darzyć szacunkiem coś dlatego, że żal nam aby czyjaś praca się zmarnowała. Bo wtedy skończymy dając mu wełniane skarpetki, bo... Ktoś zrobił. Naprawdę nie jest łatwo - nawet tak przez ekran komputera powiedzieć, że sorry, ale to się nie nadaje, ale musimy być obiektywni.
Dobrze, Husku, przecież to jest jasne :-) Po prostu FC nie ma wpływu na to, co wyczyniają inni ludzie. Susstudio napisał, że może sobie nawet wręczyć worek kartofli - bo widocznie nie wiedział, czym to się może skończyć tu, na forum. Więc, żeby nie wałkować od nowa, stwierdziłam, co stwierdziłam: będąc w FC nie kombinuje się na własną rękę, bo to grozi ostrą zadymą. I tyle. Nie odnosiłam się w ogóle do samej kwestii propozycji podarunku Aragorna, a jedynie do wypowiedzi Susstudio, bo najwidoczniej samo Twoje stwierdzenie: "chyba mam deja vu" nic mu nie mówiło... Cieszę się, że się rozumiemy :-p
ODPOWIEDZ