Nagram.Potem się skontaktujemyGasolina91 pisze:Czy będzie ktoś nagrywał sobotni odcinek Dzień Dobry TVN ?
11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!
- Gasolina91
- Paradise
- Kontakt:
oj tam,oj tam,wazne ,że będzie,lepiej późno niż wcale
ja będę nagrywała,już nastawiłam
))
mam jeszcze pytanko gdzie mam szaliczki zamówione odebrac i nie warczcie na mnie jak nie doczytałam,zagladam tu "w biegu"
mam jeszcze pytanko gdzie mam szaliczki zamówione odebrac i nie warczcie na mnie jak nie doczytałam,zagladam tu "w biegu"
"You can win if You want..."
- Emil45677
Zapomniałem napisać że bardzo podobała mi się dzisiejsza promocja koncertu Thomasa w TVS...nie wiem kim jest na forum ten Pan, który tak rzeczowo opowiadał o Thomasie ale jedno trzeba przyznać - wykonał świetną robotę
. Gdybym był osobną postronną która akurat oglądałaby ten program to nie wiem czy bym się nie skusił pojechać na koncert
. Niestety jeżeli chodzi o mnie to kolejny raz nie mam możliwości pojechać na koncert Thomasa - jak nie jest dla mnie za daleko to znowu coś mi wypadnie, albo po prostu nie mam w danym okresie "wolnych pieniędzy"...Mam nadzieję że w końcu uda mi się wybrać na koncert Thomasa, jednocześnie zazdroszczę tym którzy zawitają do Spodka i zobaczą a przede wszystkim usłyszą...ehh
.
PS
Gdyby nawet ktoś nie dysponował nagranym programem "Dzień Dobry TVN" to nic straconego, ponieważ na stronie internetowej http://dziendobry.tvn.pl/ po paru godzinach na pewno pojawi się video z reportażu o Thomasie, zawsze tak jest
Uwaga! jest już zapowiedź jutrzejszego DD TVN:
http://dziendobry.tvn.pl/video/jutro-th ... 35235.html
PS
Gdyby nawet ktoś nie dysponował nagranym programem "Dzień Dobry TVN" to nic straconego, ponieważ na stronie internetowej http://dziendobry.tvn.pl/ po paru godzinach na pewno pojawi się video z reportażu o Thomasie, zawsze tak jest
Uwaga! jest już zapowiedź jutrzejszego DD TVN:
http://dziendobry.tvn.pl/video/jutro-th ... 35235.html
Ostatnio zmieniony pt lut 10, 2012 21:37 przez Emil45677, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ten Pan to Pkmodern i robi na prawdę kawał sporej robotyEmil45677 pisze:Zapomniałem napisać że bardzo podobała mi się dzisiejsza promocja koncertu Thomasa w TVS...nie wiem kim jest na forum ten Pan, który tak rzeczowo opowiadał o Thomasie ale jedno trzeba przyznać - wykonał świetną robotę
- pysia20
- Członek TAFC Polska
Witam ja z siostra też zrobiłyśmy walentynke,a druga zrobiły moje siostrzenice(małe fanki)Pozdrawiam 
You Are Not Alone..!!
-
margo
hej,
naprawde nikt nie wraca samochodem do Warszawy po koncercie i moglby mnie zabrac?/
ktos ma plan jak inaczej mozna wrocic do warszawy po tym koncercie: pociag nie jezdzi, samolot nie lata, pksu nie ma...
Gosia
naprawde nikt nie wraca samochodem do Warszawy po koncercie i moglby mnie zabrac?/
ktos ma plan jak inaczej mozna wrocic do warszawy po tym koncercie: pociag nie jezdzi, samolot nie lata, pksu nie ma...
Gosia
Ostatnio zmieniony sob lut 11, 2012 22:51 przez margo, łącznie zmieniany 2 razy.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Przecież można wrócić następnego dnia do domu - przenocować gdzieś w hotelu a w niedzielę wrócić pociągiem/autobusem czy innym środkiem transportu.margo pisze:hej,
608 876 460
Gosia
Gwoli ścisłości to właśnie sprawdziłem i po koncercie masz przecież pociąg z Katowic do Warszawy:
http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl ... 1&OK#focus
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
-
margo
hej, link nie dziala, ja nie widze zadnego polaczenia poza tym o 18.50 czyli w polowie koncertu,
o której znalazles to polaczenie? z przesiadka i w waw o 4 rano?

- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Post z 02.06.2011
.
Zobacz jak szybko ten czas minął.Jest na forum koleżanka,która jedzie z Warszawy,mogłyście się zgadać.Może jeszcze nie jest za późnoAnn pisze:Szkoda,że Thomas wystąpi ponownie w Polsce dopiero w lutym przyszłego roku,i ze znowu tak daleko od Warszawy
- Fanka MT
Fajnie to ujęłaś, Agnieszko!atlantyda ;o) pisze:Post z 02.06.2011Zobacz jak szybko ten czas minął.Jest na forum koleżanka,która jedzie z Warszawy,mogłyście się zgadać.Może jeszcze nie jest za późnoAnn pisze:Szkoda,że Thomas wystąpi ponownie w Polsce dopiero w lutym przyszłego roku,i ze znowu tak daleko od Warszawy.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Pociąg odjeżdża z Katowic do stacji Warszawa Zachodnia o 01:53 a na miejscu jest o 06:44. Jest to pociąg przewoźnika TLK, bez przesiadek a cena biletu wg. tej strony to 56,00 zł w drugiej klasie i 86,00 zł w klasie pierwszej.margo pisze:hej, link nie dziala, ja nie widze zadnego polaczenia poza tym o 18.50 czyli w polowie koncertu,
Nasza forumowa koleżanka JoannaIzabella też wraca do domu nocnym pociągiem (o 1:53) więc pewnie razem mogłybyście zabrać się taksówką do Katowic. Oto link do tej dyskusji:
viewtopic.php?f=2&t=4619&start=304
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- Tomolo
Witam wszystkich
Ja również wybieram się jutro, a właściwie już dzisiaj!
na koncert, prawie w ostatniej chwili udało mi się zakupić bilecik na sektor FAN no i cieszę się że znowu będę na 3-cim już odlotowym koncercie naszych idoli w kultowym (szkoda że nielatającym;) Spodku (1992 - Blue System, 1998 - Modern Talking, no i 2012 - Thomas Anders!
, jak może ktoś uważny rozpoznał to zdjęcie to właśnie spod Spodka z 98r... )
Po koncercie muszę wracać niestety i na after party nie dam rady, czego bardzo żałuję... ale życzę wszystkim bardzo udanej imprezki!
Idę jeszcze zrobić miejsce w nagrywarce na rano, bo TA w TVN nieczęsto się zdarza!
Ja również wybieram się jutro, a właściwie już dzisiaj!
Po koncercie muszę wracać niestety i na after party nie dam rady, czego bardzo żałuję... ale życzę wszystkim bardzo udanej imprezki!
Idę jeszcze zrobić miejsce w nagrywarce na rano, bo TA w TVN nieczęsto się zdarza!
- weidung
- Członek TAFC Polska
Ekipa z Leszna za godzinę wyrusza do Katowic. Do zobaczyska kochani! Już teraz życzę wszystkim wspaniałej zabawy. 
- maaateusz
No i po wywiadzie tvn'u. Szkoda, że tak krótko.Thomas opowiadał o powodzie rozpadu MT i trochę o życiu prywatnym

- Paradise
- Kontakt:
Fajny wywiadzik,szkoda,że taki krótki ale Thomas sympatyczny bardzo i już się cieszę ,że go dziś zobaczę
Piąty raz,to taki prezent dla mnie bardziej niz walentynkowy a urodzinowy w moje tegoroczne okragłe urodzinki i pewnie w jakiś 27 rok słuchania Thomasa...
może kiedyś doczekam się koncertu na którym uda się zrobić z NIm fotkę,ale czy ktoś będzie chciał promowac koncert Thomasa w moim mieście? ... nie sądzę,pozdrawiam Wszystkich 
"You can win if You want..."