11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki (przed koncertem)
-
margo
Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!
witam,
mam pytanie czy ktos bedzie wybieral sie z Warszawy na ten koncert i posiada jedno miejsce w aucie?/ oraz bedzie wracal po koncercie do Warszawy?
pociagu powrotnego juz niestety nie ma,
prosze o ew info tu lub na margo0099@gazeta.pl
Gosia
mam pytanie czy ktos bedzie wybieral sie z Warszawy na ten koncert i posiada jedno miejsce w aucie?/ oraz bedzie wracal po koncercie do Warszawy?
pociagu powrotnego juz niestety nie ma,
prosze o ew info tu lub na margo0099@gazeta.pl
Gosia
- AT-omka
- Kontakt:
dziś nawet była zapowiedź w Teleekspresie 
- Paradise
- Kontakt:
o lol czemu ja teleekspresu nie ogladałam !!!! 
"You can win if You want..."
- AT-omka
- Kontakt:
nie wiele straciłaś bo tylko była zapowiedź słowna przed działem muzycznym przez Maćka Orłosia
mówił że w sobotę w Spodku wystąpi Thomas i zaśpiewa przeboje z MT ..
mówił że w sobotę w Spodku wystąpi Thomas i zaśpiewa przeboje z MT ..
- michal.czeslaw
Jak poczytasz wcześniejsze posty,to może jeszcze Ci się uda ten program zobaczyćParadise pisze:o lol czemu ja teleekspresu nie ogladałam !!!!
- Rodrigues
Do margo
Witam!
Sprawa wygląda tak... Jesteśmy z Żyrardowa tzn. ja i moja córcia. W sobotę raniutko wyruszamy samochodem do Katowic na koncercik... Niestety powrotu nie mogę Ci zagwarantować zaraz po koncercie, bo nocujemy w hotelu. Jak jesteś zainteresowana wspólną drogą do Katowic to daj znać to omówimy szczegóły...
Pozdrawiam serdecznie
Rodrigues
Witam!
Sprawa wygląda tak... Jesteśmy z Żyrardowa tzn. ja i moja córcia. W sobotę raniutko wyruszamy samochodem do Katowic na koncercik... Niestety powrotu nie mogę Ci zagwarantować zaraz po koncercie, bo nocujemy w hotelu. Jak jesteś zainteresowana wspólną drogą do Katowic to daj znać to omówimy szczegóły...
Pozdrawiam serdecznie
Rodrigues
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Kurcze ja też strasznie żałuje, że nie oglądałam teleexpresu. A co do walentynki to ja też zrobię nie mogłam napisać wcześniej bo miałam nie czynną klawiaturę.
To do zobaczenia w katowickim spodku.
To do zobaczenia w katowickim spodku.
- Skyliner89MT
Szkoda, że promowanie koncertu w Krakowie zostało odwołane... i szansa na autograf czy zdjęcie z Thomasem przepadła...33ccd pisze:Wejscie do Spodka będzie jedno na płytę, poten do sektora Fan gdzie będzie wpuszczać ochrona. Sektor będzie ogrodzony barierkami. Sklepiku fan clubu nie będzie gdyż nie ma na to czasu bo i tak wszyscy polecą pod scenę by zając dobre miejsca. Ewentualnie zapytanie kierować na fan@thomas-anders.pl Bedą sprzedawane płyty CD i DVD ale nie przez Fan Club.
Na spotkanie z Thomasem zostały zaproszone osoby biorące udzial w promocji koncertu, wiec jeśli nie jesteś w Fan Clubie to raczej może nie być takiej możliwości, ale nic nie wiadomo. Może akurat....
Plakaty będą wydawane po koncercie osobą co pokażą 4 bilety i podadzą nazwisko z zamówienia. PO KONCERCIE!!!
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Adrian77
- Kontakt:
Zgadzam się z tobą. Miałem również promować koncert, ale we Wrocławiu. Wkurzyłem się, gdy dowiedziałem się o odwołaniu promocji.Skyliner89MT pisze:Szkoda, że promowanie koncertu w Krakowie zostało odwołane... i szansa na autograf czy zdjęcie z Thomasem przepadła....
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- Emil45677
Informacja z głównej strony o reportażu związanym z Thomasem w "Dzień Dobry TVN" niezmiernie mnie ucieszyła
. Po cichu liczyłem na to że może w sobotę rano Thomas zajrzy do studia TVN na żywo, ale nie ma co wybrzydzać
. Super wiadomość, dawno nie było choćby małego wywiadu albo chociaż wzmianki o Thomasie w większej stacji telewizyjnej w naszym kraju a tu od razu tak popularny program. Mimo wczesnej pory "Dzień Dobry TVN" jest najpopularniejszym programem śniadaniowym w Polsce, oto zeszłoroczne wyniki oglądalności(z października):
http://media2.pl/badania/85529-Sniadani ... rniku.html
Szkoda tylko że nie pomyśleli o tym trochę wcześniej, gdyż być może nakręciło by to jeszcze trochę sprzedaż biletów na koncert...ale ważne że w ogóle Thomas tam będzie, w programie o którym nawet nie marzyłem że może w nim wystąpić
.
http://media2.pl/badania/85529-Sniadani ... rniku.html
Szkoda tylko że nie pomyśleli o tym trochę wcześniej, gdyż być może nakręciło by to jeszcze trochę sprzedaż biletów na koncert...ale ważne że w ogóle Thomas tam będzie, w programie o którym nawet nie marzyłem że może w nim wystąpić
-
uls
Witam, dwa pytania :
Wybiera się ktoś na koncert z Lublina bądź okolic?
I drugie - czy w sobotę na miejscu, będzie mozna kupic bilet i jeśli tak, to jakie bilety są jeszcze do nabycia?
Wybiera się ktoś na koncert z Lublina bądź okolic?
I drugie - czy w sobotę na miejscu, będzie mozna kupic bilet i jeśli tak, to jakie bilety są jeszcze do nabycia?
-
alunia13
Mnie zaraz trafi! 11 lutego odbywa się dosłownie wszystko a człowiek się nie rozdwoi!
Koncert Thomasa mi odpadł, bo jadę z tatą na zwody. W tym samym czasie jest u mnie w mieście koncert Krzysztofa Krawczyka, którym bym nie pogardziła, ale oczywiście mnie nie ma w tym czasie w mieście. A to tego dochodzi, program z udziałem Thomasa... a ja będę w tedy w połowie drogi! Ehhh...
Koncert Thomasa mi odpadł, bo jadę z tatą na zwody. W tym samym czasie jest u mnie w mieście koncert Krzysztofa Krawczyka, którym bym nie pogardziła, ale oczywiście mnie nie ma w tym czasie w mieście. A to tego dochodzi, program z udziałem Thomasa... a ja będę w tedy w połowie drogi! Ehhh...
"You can win, If You want..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Tak kasa będzie otwarta.Będzie można kupić bilety na miejscu.uls pisze:I drugie - czy w sobotę na miejscu, będzie mozna kupic bilet i jeśli tak, to jakie bilety są jeszcze do nabycia?
Mogły chociaż spoty reklamowe lecieć,nie.Emil45677 pisze:Szkoda tylko że nie pomyśleli o tym trochę wcześniej, gdyż być może nakręciło by to jeszcze trochę sprzedaż biletów na koncert...
Dzień Dobry TVN jest o tyle wcześnie,że nawet osoby z Warszawy jeżeli w ostatniej chwili dowiedzą się o koncercie to powinni zdążyć na 18
- Emil45677
Z jednej strony strony mogłyby lecieć ale nie zapominajmy że taki spot w popularnej telewizji TVN kosztuje swoje pieniądze...i to na pewno nie małoatlantyda ;o) pisze:Mogły chociaż spoty reklamowe lecieć,nie.
Dzień Dobry TVN jest o tyle wcześnie,że nawet osoby z Warszawy jeżeli w ostatniej chwili dowiedzą się o koncercie to powinni zdążyć na 18.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Zgadza się,ale lepiej chyba wykupić 15 sekund spotu w TVNie,który oglądają czy też odbierają ludzie w całej Polsce aniżeli na TVS i Katowice Info,są to TV regionalneEmil45677 pisze:Z jednej strony strony mogłyby lecieć ale nie zapominajmy że taki spot w popularnej telewizji TVN kosztuje swoje pieniądze...i to na pewno nie mało
- Gasolina91
Mam takie pytanko. Czy będzie ktoś nagrywał sobotni odcinek Dzień Dobry TVN ? Ja od 8.00 jestem w szkole na zajęciach, zawsze nagraniami zajmował się mój brat ale wyjechał na ferie. A ja niestety nie wiem jak nastawia się nagrywanie aby o danej godzinie się włączyło i nagrało ten program...
Point Of No Return