Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: Monia82 »

Wiesz, miejsca na fladze pewnie dużo nie będzie, więc ciężko powiedzieć, ale pewnie więcej, niż jakby gdzieś poza "areną" było. Strefa fan przecież przy scenie jest ;)
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
FAN90

Post autor: FAN90 »

Hmm.....zgadzam się z tym "wyścigiem" do miejsc pod sceną :) Jeśli już chcemy tą flagę to może w innej formie.....proponuję zrobić coś w kształcie obrazu. A mianowicie, tłem niech będzie flaga Polski, niech będzie ona taka pomarszczona, co da efekt falowania, a na niej niech będą zdjęcia - miniaturki z koncertów w naszym kraju. Zdjęcia z publicznością, z fan clubem, a jest wiele takich na stronie. Niech to będą charakterystyczne zdjęcia. A może nawet charakterystyczne cechy naszych koncertów (białe róże).
To nie musi być obraz. Może być to antyrama.
Co o tym myślicie? :)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Nie to, żebym broniła swojego pomysłu, ale mam wrażenie, że cenniejsze/ważniejsze dla Thomasa (i nie tylko myślę jego, tak ogólnie) byłyby życzenia napisane osobiście przez fanów, chociaż można by przy okazji jakoś wkomponować (nie wiem, nadrukować może) zdjęcia fanów. Albo to i to.
Obrazek
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Dobre :!: :!: :!: Tylko kto to zrobi? :?: :?: :?:
FAN90

Monia82 pisze:Nie to, żebym broniła swojego pomysłu, ale mam wrażenie, że cenniejsze/ważniejsze dla Thomasa (i nie tylko myślę jego, tak ogólnie) byłyby życzenia napisane osobiście przez fanów, chociaż można by przy okazji jakoś wkomponować (nie wiem, nadrukować może) zdjęcia fanów. Albo to i to.
Absolutnie nie krytykuje Twojego pomysłu :) Przeciwnie, jest fajny i trafiony, tylko kwestia organizacji będzie ciężka to ogarnięcia. Ktoś przypadkowy napisze coś nie stosownego i "po ptakach", albo wszyscy się rzucą by zdobyć najlepsze miejsca.
To może niech na tej fladze, będą napisane życzenia od fanów przez jedną osobę w różnych miejscach, a wokół tego te zdjęcia. Fajnie jakby to było za szybką. Umieścić też można tam białą różę przyczepioną do flagi, rzecz jasna sztuczną różę :)
Można to połączyć wszystko we fajny sposób :)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Monia82 i FAN90,podobają mi się wasze pomysły :) Fajnie by było,gdyby udało się je zrealizować :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Albo dwie róże: białą i czerwoną.
Spokojnie, nie twierdzę że krytykujesz :wink: Jeszcze inaczej. Można by zrobić tak, że życzenia napisałoby kilka zaufanych osób z TAFC, po angielsku/niemiecku, tak w imieniu nas wszystkich. Flaga za szybką jakoś mi nie pasuje, no jakoś tak nie wiem... Można by tą flagę z życzeniami, plus zdjęcia z różami za szybką... Trzeba pomyśleć...
Obrazek
FAN90

Monia82 pisze:Można by zrobić tak, że życzenia napisałoby kilka zaufanych osób z TAFC, po angielsku/niemiecku, tak w imieniu nas wszystkich.
Dokładnie o tym pomyślałem :)
Zarząd Fan Clubu powinien się wypowiedzieć co tym myśli. Czy jest to realne do wykonania:
Prezent: Flaga z życzeniami + zdjęcia i róże
Fan Action: wspólne zaśpiewanie YMHYMS lub/i rozwinięcie materiału z WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Według mnie oba pomysły są dobry ale bardziej przemawia do mnie ten pomysł z podpisami, nie sądzę aby na koncert przychodziły jakieś osoby które będą miały w zamiarze zaszkodzić i napisać na fladze jakieś głupoty. To nie koncert jakiegoś pseudo hiphopowego artysty tylko muzyka na poziomie:)
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Moim zdaniem shoker191 ma racje grupa fan klub są to ludzie na poziomie a za gości każdy bierze odpowiedzialniść myśle ze flaga polska jest super pomysłem pozdrawiam
FAN90

Na koncert przychodzi na pewno ponad 1000 osób. Zawsze znajdzie się ktoś "dowcipny". Bywały różne incydenty, tak jak podobno w Katowicach. Ktoś musiałby cały czas stać przy tej fladze. A co za tym idzie ktoś by musiał też poświęcić przeżywanie koncertu. Zgadzam się z tym co napisała Monia82, czyli, że najlepiej jakby życzenia napisało kilka zaufanych osób z Fan Clubu w imieniu wszystkich fanów.
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

FAN90 pisze:Na koncert przychodzi na pewno ponad 1000 osób. Zawsze znajdzie się ktoś "dowcipny". Bywały różne incydenty, tak jak podobno w Katowicach. Ktoś musiałby cały czas stać przy tej fladze. A co za tym idzie ktoś by musiał też poświęcić przeżywanie koncertu. Zgadzam się z tym co napisała Monia82, czyli, że najlepiej jakby życzenia napisało kilka zaufanych osób z Fan Clubu w imieniu wszystkich fanów.
Flaga była by w sektorze fan a tam nie ma 1000 ludzi ale jak chcecie inaczej nie ma sprawy jak bedzie potrzebna jakaś pomoc chetnie pomogę :D
FAN90

No to chyba, że w sektorze Fan :) Zarząd podejmie decyzję co i jak i czy w ogóle :)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

FAN90 pisze: Zawsze znajdzie się ktoś "dowcipny". Bywały różne incydenty, tak jak podobno w Katowicach. Ktoś musiałby cały czas stać przy tej fladze.
A co było w Katowicach?
Jako pomysłodawczyni, jeśli ten pomysł przejdzie mogę pełnić wartę przy fladze.
Obrazek
FAN90

Skutkiem wydarzeń z Katowic jest to, że do sektora FAN VIP moją dostęp osoby z Fan Clubu, zalogowane tutaj i na top80.pl. Przyznam szczerze, że osobiście nie widziałem tych incydentów, ale podobno w sektorze FAN pojawiły się osoby pod wpływem alkoholu i kompletnie nie umiejące się zachować. Tak przynajmniej pisano i relacjonowano.
Mam nadzieję, że pomysł przejdzie :)
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Bardzo podoba mi się ten pomysł z flagą - ciekawy, myślę że to zaskoczy Thomasa. :D
Szkoda tylko że nie będę mogła uczestniczyć w którymś z tych trzech koncertów jakie są zaplanowane na 2013r... ;/
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong