Przedstawcie się :)
- ZEUS
Re: Przedstawcie się :)
Witam, mam na imię Piotr i muzyka MT towarzyszy mi od samego początku.
Tak naprawdę to na forum jestem z wami od ok. 3 lat . Pozdrawiam wszystkich fanów MT i TA.
Pozdrawiam
- Peter
Witam imiennika, tylko wiesz nie rzucaj piorunami za często. 
- ZEUS
Myślę że nie będę miał do tego powodów,ale nie powiem niektórym osobom by się to przydało. 
Pozdrawiam
- Jasmine
- AT-omka
- Kontakt:
Hej ! Witam wszystkich , znajomych i nie znajomych
jestem fanką Thomasa i MT chyba od samego ich poczatku , bardzo się cieszę , że mogę być na tym forum,pozdrawiam wszystkich serdecznie !!! 
- Peter
witaj na forum. 
- AT-omka
- Kontakt:
dziekuję , mam zamiar być czestym gościem ,w miarę możliwości 
- Joanna91
Witaj 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- fredka
- Członek TAFC Polska
Reaktywacja
Witam.
Od dziś jestem nowym użytkownikiem forum. Moja pasja Thomasem Andersem i Modern Talking zaczęła się już w połowie lat 80-tych. Miałam kilkanaście lat. Mam wspaniałego brata, który zabrał mnie na koncert MT we Wrocławiu w 1987r. Cały czas w pamięci mam Thomasa z tamtych lat. Dziekuję mu za wspaniałe lata nastoletnie jakie przeżyłam dzięku jego muzyce i jego głosowi. Po dziś dzień, gdy słyszę jego głos, przeszywają mnie dreszcze i łzy ciekną mi po twarzy. Pewnie nie wszyscy to zrozumieją, ale jestem niepoprawną romantyczką i mam sentyment do TA i MT i do wspaniałych przeżyć jakie miałam w latach młodzieńczych. Jestem mężatką - dodam szczęśliwą (mój mąż ma - o ironia losu - również długie włosy hihihi - mam słabość do długowłosych mężczyzn) i postanowiłam zrealizować marzenia młodości. Jestem tu ze względu na podziw dla Thomasa i chcę podziałać również w Fun-Clubie na rzecz promowania jego osoby.
Pozdrawiam wszystkich i miło mi przywitać się ze wszystkimi użytkownikami niniejszego forum.
Od dziś jestem nowym użytkownikiem forum. Moja pasja Thomasem Andersem i Modern Talking zaczęła się już w połowie lat 80-tych. Miałam kilkanaście lat. Mam wspaniałego brata, który zabrał mnie na koncert MT we Wrocławiu w 1987r. Cały czas w pamięci mam Thomasa z tamtych lat. Dziekuję mu za wspaniałe lata nastoletnie jakie przeżyłam dzięku jego muzyce i jego głosowi. Po dziś dzień, gdy słyszę jego głos, przeszywają mnie dreszcze i łzy ciekną mi po twarzy. Pewnie nie wszyscy to zrozumieją, ale jestem niepoprawną romantyczką i mam sentyment do TA i MT i do wspaniałych przeżyć jakie miałam w latach młodzieńczych. Jestem mężatką - dodam szczęśliwą (mój mąż ma - o ironia losu - również długie włosy hihihi - mam słabość do długowłosych mężczyzn) i postanowiłam zrealizować marzenia młodości. Jestem tu ze względu na podziw dla Thomasa i chcę podziałać również w Fun-Clubie na rzecz promowania jego osoby.
Pozdrawiam wszystkich i miło mi przywitać się ze wszystkimi użytkownikami niniejszego forum.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
- Gasolina91
- IndependentGirl
- malgorzata
- Członek TAFC Polska
WITAJCIE!
Pozdrawiam wszystkich fanów Thomasa Andersa!
- MAŁGORZATA
- Joanna91
Re: WITAJCIE!
Witaj 
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- fredka
- Członek TAFC Polska
Witam i pozdrawiam!!!!
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
-
mac742
- Członek TAFC Polska
Witam wszystkich 
Mam na imię Maciej,jestem z małego miasteczka Paczków na opolszczyźnie. Jestem fanem Modern Talking od samego początku,tzn od lat 80- jednak chyba z większym ukierunkowaniem na działalnośc i twórczośc Thomasa Andersa
Mam na imię Maciej,jestem z małego miasteczka Paczków na opolszczyźnie. Jestem fanem Modern Talking od samego początku,tzn od lat 80- jednak chyba z większym ukierunkowaniem na działalnośc i twórczośc Thomasa Andersa
- użytkownik #1463
Witaj Macieju w naszym gronie