art_system pisze: Czy wiadomo ile biletów sie sprzedało?
Też chciałbym znać chociażby przybliżoną liczbę, ale wygląda na to, że na tym forum to temat tabu
Jeżeli wierzyć portalom internetowym to na dzień dzisiejszy wychodzi 8 000 sprzedanych biletów. Może ktoś to łaskawie zweryfikuje, jeżeli zna dokładniejszą liczbę. Przy okazji Spodek ma 10 400 miejsc.
art_system pisze: Czy wiadomo ile biletów sie sprzedało?
Też chciałbym znać chociażby przybliżoną liczbę, ale wygląda na to, że na tym forum to temat tabu
Jeżeli wierzyć portalom internetowym to na dzień dzisiejszy wychodzi 8 000 sprzedanych biletów. Może ktoś to łaskawie zweryfikuje, jeżeli zna dokładniejszą liczbę. Przy okazji Spodek ma 10 400 miejsc.
Dlaczego od razu temat tabu? Boże Święty, co niektórzy lubią tutaj robić problemy z niczego. Osobiście nie wiem, ile biletów się sprzedało, ale nawet jeżeli to 8000 na 10 400 miejsc to i tak tragedii nie ma.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
10400 miejsc to liczba miejsc wkoło jak są zawody sportowe i wszystkie strony, trybuny wolne. Na koncertach jest inaczej bo nikt nie siedzi za sceną. Przy koncertach max to 8000 / przepisy - na 60cm2 znajdować się może jedna osoba / Sprzedanych jest sporo biletów. Ponad 5000 z tego co się wiem, ale nie potwierdzam oficialnie bo mogę nie wiedzieć o całej sprzedaży. To taka ilośc jak w Kadzielni, więc jest rewelacyjnie jak na gwiazdę lat 80-tych.
Ostatnio zmieniony ndz lut 05, 2012 21:04 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!! WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA http://www.thomas-anders.pl
Ciesze sie z dobrej sprzedazy biletow. Wydaje mi sie ze bedzie przepiekny show. Juz sie doczekac nie umie. W srode dopolodnia wyjerzdzam autobusem w kierunku Zabrza, W czwartek rano bende na mieejscu.Jazda ma trwac jakies 20 godzin.
Przy okazji.Dziś byłam w Spodku.Szatnie są płatne !-2 zł od każdej zostawionej rzeczy. Czyli za kurtkę płaci się osobno,za plecak osobno,za reklamówkę osobno ,jakiś inny bagaż itd... Ponad to jeżeli weźmie się z wieszaka np.plecak i ponownie odda do szatni -opłata dodatkową złotówkę.
atlantyda ;o) pisze:Przy okazji.Dziś byłam w Spodku.Szatnie są płatne !-2 zł od każdej zostawionej rzeczy. Czyli za kurtkę płaci się osobno,za plecak osobno,za reklamówkę osobno ,jakiś inny bagaż itd... Ponad to jeżeli weźmie się z wieszaka np.plecak i ponownie odda do szatni -opłata dodatkową złotówkę.
Ale wymyślili
Ponawiam swoje pytanie odnośnie wnoszenia aparatów. Czy ten zakaz się tyczy wszystkich, czy tylko aparatów profesjonalnych? Zwykłą cyfrówkę można zabrać, czy nie?
Witam,myślę ,że jak większość z Was już nie mogę się doczekać tego koncertu.Pewnie będzie to jedyny mój koncert w tym roku ponieważ wybieram się na olimpiadę do Londynu i to pochłonie moje oszczędności.Ja do Katowic mam jakieś 2-2,5 godziny jazdy, ale wszystkim którzy mają do pokonania większe odległości życzę szerokiej drogi i do zobaczenia w spodku.
Fanka MT pisze:Ponawiam swoje pytanie odnośnie wnoszenia aparatów. Czy ten zakaz się tyczy wszystkich, czy tylko aparatów profesjonalnych? Zwykłą cyfrówkę można zabrać, czy nie?
Nikt nie będzie się czepiał aparatów telefonicznych i compaktów, ale aparaty typu: SLRhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Lustrzanka ... biektywowa
LUSTRZANKI ze zmiennymi i stałymi obiektywami i WSZYSTKIE kamery ODPADAJĄ.
I wiadome by nie używać LAMP BŁYSKOWYCH.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!! WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA http://www.thomas-anders.pl
Pamiętajcie, żeby przypominać wszystkim o zabraniu białych szalików!!!! Bo jednak nie wszyscy zamówili, a żeby grupa szalikowców była widoczna w 500-osobowej strefie FAN, to musi nas być naprawdę DUŻO! Tylko wtedy da to jakiś efekt, bo np.100 osób z szalikami, i to jeszcze rozproszonych po sektorze - tego Thomas nie zauważy... Informujcie i przypominajcie - niech każdy weźmie ze sobą jakiś szalik!!!
No ma się rozumieć! Moja już jest wyprana i czeka na sobotę
Do betiq_
Wielkie dzięki za bilety, właśnie je odebrałem, jestem podekscytowany. To będą moje najlepsze Wlentynki:) Żonka też się cieszy chociaż to nie jej muzyka będzie razem ze mną w Spodku - zupełny obłęd:)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
O której godzinie rozpocznie się koncert Thomasa? Na plakatach jest napisane, że o 18:00, ale czy to jest oficjalna godzina rozpoczęcia koncertu T.A., czy jeszcze będzie przed tym jakiś support?
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Joanna91 pisze:O której godzinie rozpocznie się koncert Thomasa? Na plakatach jest napisane, że o 18:00, ale czy to jest oficjalna godzina rozpoczęcia koncertu T.A., czy jeszcze będzie przed tym jakiś support?
Rafał z Solaris Management powiedział że Thomas wyjdzie na scenę około 18.15.
Joanna91 pisze:O której godzinie rozpocznie się koncert Thomasa? Na plakatach jest napisane, że o 18:00, ale czy to jest oficjalna godzina rozpoczęcia koncertu T.A
Na dzień dzisiejszy koncert rozpoczyna się o g.18:00 .Może być z poślizgiem (czasami tak bywa na koncertach z różnych przyczyn) ,ale na pewno nie dużym . Nic nie wskazuje na to aby godzina miała ulec zmianie,a już na pewno nie należy się martwić,że rozpocznie się wcześniej .