Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Joanna91

Re: Przedstawcie się :)

Post autor: Joanna91 »

Wow, ile nowych osób, super ;) Również witam wszystkich i życzę miłych dyskusji :P
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
micho44

Post autor: micho44 »

Witam.Mam na imię Michał,mam 14 lat i mieszkam w Chełmie.Muzyką Dietera interesuje się od wczesnego dzieciństwa.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Witamy Cię micho44.

Jesteś 594 osobą zarejestrowaną na naszym Forum :)
Skąd wiem?Proste,ale dopiero teraz na to wpadłam.Wystarczy wejść na stronie głównej Forum zakładka "użytkownicy" i każdy się dowie ,którym w kolejności był zarejestrowanym użytkownikiem :)
Ja byłam 59-ta :)

Szok tylu ludzi zarejestrowanych a zaledwie garstka bierze udział w dyskusjach.
Awatar użytkownika
AdisonMT

Post autor: AdisonMT »

Witaj Michale.
Zauważyłem ostatnio że coraz to młodsi interesują się muzyką Dietera i Thomasa.Tak po za tym to w Chełmie mam rodzinę :D taki mały zbieg okoliczności
AdisonMT

My angel is strong
roman1012

Post autor: roman1012 »

hej wszystkim:) jestem Rafał i mam 17 lat modern talking słucham od 3 lat:) jestem wielkim fanem Dietera Bohlena:)
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Witaj Rafale :mrgreen:
mamy nadzieję że bedziesz tu częstym gościem.
Point Of No Return
leja4

Post autor: leja4 »

Witam jestem Ania. Mam prawie 16 lat. Modern Talking słucham odkąd pamiętam. Interesuję się fotografią, psami i muzyką. Przeważnie słuham rocka ;]
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

Witaj Aniu
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Witam wszystkich, ale się nad zbiera coraz więcej, świetnie :D

Właśnie, Atlantyda ma rację. Masa ludzi się tu pojawia i rejestruje a tylko mała część bierze udział w dyskusjach, wielka szkoda. Nie wstydzić się, tylko pisać! :lol:

Słuszne spostrzeżenie AdisonMT :D Sama jestem ta z 'coraz młodszych fanów' :lol:
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Nie wstydzić się, tylko pisać!
Większość rejestruje się aby poczytać forum.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jasmine

Ja przed zarejestrowaniem czytałam posty, później uznałam że chętnie się włączę do różnych dyskusji i się zarejestrowałam. Ale jak inni tak robią, to niech tak będzie :)
Maniak

witam

Post autor: Maniak »

Witam...
Po wczorajszym koncercie w Nędzy znalazłem to forum,dzieki reklamom na koszulkach
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
mabuse89

Post autor: mabuse89 »

Witaj ManiakuMT! :D
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Awatar użytkownika
Jasmine

Witaj ^^
sumidanu

Let it be

Post autor: sumidanu »

Moja przygoda z Modern Talking zaczęła się w 1986r, kiedy miałam lat... 10 w porywach na 11, :D ale to nie przeszkadzało mi intensywnie wsłuchiwać się i z równą siłą zachwycać nieziemskimi (wtedy dla mnie) brzmieniami "Cheri Cheri Lady", "You`re my heart, you're my soul" itp. Razem z równolatką-kuzynką uruchamiałyśmy - pod groźbą ścięcia głowy - ówczesną świętość technologiczną: radiomegnetofon "Kasprzak" podczas, kiedy nasze ciocie wychodziły na swoje pierwsze randki - a my z racji młodego wieku jeszcze zostawałyśmy smutno w domu :( . Święty "Kasprzak" nie został przez nas unicestwiony, ale za to wymiętoliłyśmy oryginalny plakat Modern Talking (na którym Thomas jeszcze był bez naszyjnika "Nora"). Co tu dużo mówić: zakochane byłyśmy w Thomasie po uszy...
Dziś wiem, że to Dieter Bohlen był główną nutą i głównym mózgiem tamtych klimatów i to jemu zawdzięczamy sens utworów - a który pozostawał raczej w cieniu wokalisty (co jest też jak wiadomo jednym z aspektów konfliktu pomiędzy artystami); ale wtedy, w tak ubogo rozwiniętym przepływie informacji - liczył się tylko obraz, jaki media nam przekazywały, a i to było daleko poniżej poziomu jaki miały np. media niemieckie.
Obecnie - dalej lubię tego faceta i z niesłabnącą sympatią darzę jego tembr głosu.
Po latach 90-tych tamte klimaty odeszły z dwóch powodów: że nastały nowe trendy muzyczne, lepiej i dynamiczniej napędzane w mediach i też z tego powodu, że jakoś nie trafił we mnie do końca nowy image zespołu z rapującym gościem, ale powiem Wam - mile odniosłam się do samego powrotu sławnego Modern Talking, bo uznałam, że coś trwa, coś nie przeminęło!
Tak że wybrałam się na koncert Thomasa i jestem tutaj doceniając istnienie Fan Clubu i jednocześnie składając niejako hołd tamtym czasom!
Viva la musica!
Awatar użytkownika
Jasmine

Witaj :D Też jestem zakochana w Thomasie, nawet teraz mi się podoba, choć trochę mniej niż długowłosy :p
ODPOWIEDZ