Koncerty - kwestie organizacyjne
- Paradise
- Kontakt:
Re: Koncerty - kwestie organizacyjne
ojoj ale tu zawrzało,muszę nadrobić lekturę,a akcje FAN są bomba 
"You can win if You want..."
-
fan nr 1
proponuję aby na koncercie walentynkowym wręczyć dla Thomasa Andersa koszyk z lizakami czerwonymi na patyczkach ale tych długich ,przypominającymi serca.będzie to fajnie wyglądało i zapewne jego synek będzie się cieszył a i sam TA będzie zdziwiony.
-
joanna123
- Członek TAFC Polska
Nie głupi pomysł z tymi lizakami zgłaszam swój udział PAMIĘTAJCIE O JUTRZEJSZEJ TRANSMISJI!!!!!

-
fan nr 1
kosza z lizakami nie dostał pewnie od nikogo na świecie,będzie to oryginalne .tylko że muszą to być lizaki serca,czerwone , na długich patyczkach.wszystkie takie same. no i koszyk musi być innego koloru niż lizaki. zobaczycie będzie fajny efektowny prezent i na pewno wyląduje u jego synka w pokoju.aha w koszyku mały bilecik z pozdrowieniami dla Thomasa Andersa. dzień koncertu walentynki.w inny dzień nie miało to by tyle czaru.piszcie co o tym myślicie.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
1 marca 2013 roku Thomas skończy 50 lat,warto tez o tym pomyśleć
.
W zeszłym roku dostał od Fan Clubu Tort w Spodku,po koncercie walentynkowym
W zeszłym roku dostał od Fan Clubu Tort w Spodku,po koncercie walentynkowym
-
FAN90
A co powiecie na taki pomysł......Thomas zawsze na bis śpiewa YMHYMS, ale przed tym schodzi ze sceny. I może wtedy zamiast wołać Thomas Thomas, CAŁY Fan Club i WSZYSTKIE osoby zgromadzone w sektorze FAN zaczęły by śpiewać refren YMHYMS, na pewno reszta publiki by się dołączyła i myślę, że to by było najlepsze zaproszenie Thomasa z powrotem na scenę
myślę, że to mogłoby wzruszyć Thomasa, tak jak owacja w Krakowie
była to wyjątkowa chwila 
Co myślicie o tym? Nic nie kosztuje a na pewno piękny gest publiczności, wyraz szacunku i chęć pewnego rodzaju komunikacji z artystą
Co myślicie o tym? Nic nie kosztuje a na pewno piękny gest publiczności, wyraz szacunku i chęć pewnego rodzaju komunikacji z artystą
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Ha! Myśl jest dobra, ale przy takiej ilości ludzi to nie sądzę, żeby to wyszło...jak jedna strona będzie przy "...soul" to druga będzie akurat przy "...go"FAN90 pisze:A co powiecie na taki pomysł......Thomas zawsze na bis śpiewa YMHYMS, ale przed tym schodzi ze sceny. I może wtedy zamiast wołać Thomas Thomas, CAŁY Fan Club i WSZYSTKIE osoby zgromadzone w sektorze FAN zaczęły by śpiewać refren YMHYMS, na pewno reszta publiki by się dołączyła i myślę, że to by było najlepsze zaproszenie Thomasa z powrotem na scenęmyślę, że to mogłoby wzruszyć Thomasa, tak jak owacja w Krakowie
była to wyjątkowa chwila
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
O którym koncercie Walentynkowym mówicie? Łódź czy Bydgoszcz?
-
FAN90
HeheNaddel pisze:Ha! Myśl jest dobra, ale przy takiej ilości ludzi to nie sądzę, żeby to wyszło...jak jedna strona będzie przy "...soul" to druga będzie akurat przy "...go"
- JoannaIzabella
FAN90 pisze:HeheNaddel pisze:Ha! Myśl jest dobra, ale przy takiej ilości ludzi to nie sądzę, żeby to wyszło...jak jedna strona będzie przy "...soul" to druga będzie akurat przy "...go"Ale w sumie można by zaryzykować, jak jedni zaczną to drudzy się dołączą, za pierwszym razem może być nierówno, ale przy drugim powtórzeniu refrenu myślę, że się wyrówna
Podoba mi się ten pomysł ;p Tylko sektor Fan MUSIAŁBY naprawdę śmiało zacząć, żeby rozbujać resztę tłumu! No i ciekawa jestem, jak wyjdzie tekst poza osławionym "jo ma ha, jo ma so"
- domi88
- Członek TAFC Polska
Mi również się pomysł podoba, może umówmy się tak, że przed koncertem każdy się nauczy lub na jakiejś karteczce sobie zapisze refren- na tekstowo pl jest np treść i spróbujemy
Ale pomysł jest fajny ogólnie 
-
FAN90
Sektor nie "bez kozery" nazywa się sektorem FAN, a więc znajdują się w nim osoby (przynajmniej powinny tam być), które żyją ta muzyką i większość tekstów znają na pamięć, przynajmniej refreny
No i cały Fan Club też tam jest
Także myślę, że nie powinno być problemu z żywą reakcją. Piosenka jest śpiewana na końcu, więc publika jest już rozruszana i bardziej śmielsza
Jak zaczniemy my, czyli sektor FAN reszta się dołączy, bo nieraz bywało tak, że tyły bardziej emocjonująco reagowały na wszystko co się dzieje na scenie. Dla Thomasa myślę, że byłaby to wzruszająca chwila i nie wątpię, że dla nas też, jakby cała hala zanuciła YMHYMS 
Od czegoś trzeba zacząć, więc proszę
:
"You're my heart, you're my soul
I keep it shining everywhere I go
You're my heart, you're my soul
I'll be holding you forever, stay with you together"
Od czegoś trzeba zacząć, więc proszę
"You're my heart, you're my soul
I keep it shining everywhere I go
You're my heart, you're my soul
I'll be holding you forever, stay with you together"
- JoannaIzabella
BRAWO!
Ja jestem przekonana w 100%! ZRÓBMY TO!!!!
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Ja również jestem za, moim zdaniem to bardzo oryginalny pomysł . Ale po głowie chodzi mi jeszcze coś takiego, mianowicie dać Thomasowi w prezencie jakiś taki prezent typowo związany z Polską. Może to będzie głupie ale myślałem o jakimś stroju regionalnym lub coś w tym rodzaju. Zdaję sobie sprawę że raczej nie będzie tego nosił na co dzień ale zawsze to będzie miła i fajna pamiątka, bo chyba jeszcze takiego prezentu nie dostał ?
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Domi myślę,że akurat refren You're My Heart... każdy dobrze zna,a jak nie to jest czas się nauczyćdomi88 pisze:Mi również się pomysł podoba, może umówmy się tak, że przed koncertem każdy się nauczy lub na jakiejś karteczce sobie zapisze refren- na tekstowo pl jest np treść i spróbujemyAle pomysł jest fajny ogólnie
-
FAN90
To w takich razie nie pozostaje nic innego jak zrealizowanie pomysłu na najbliższym koncercie