Bo gdyby tego nie podpisali to sprawa by się latami ciągnęła a tego Thomas by nie mógł znieść tej wojny z nią.
Chociaż z drugiej strony powinniśmy być jemu wdzięczni.
Też tak myśle poki czuje siano to nie popości a WIEMY CO LICZYŁO SIE TYLKO DLA NORY pozdrawiamMonia82 pisze:Ja mam dziwne wrażenie, że to babsko jeszcze nie jedną wojnę z błahego powodu wywoła, byle wyciągnąć kasę od byłego, w pełni szczęśliwego eks-męża (na całe szczęście)...
Thomas powiedział w którymś wywiadzie, że chętnie by wydał książkę w każdym języku. Ale wszystko zależy od wydawców, jakie jest zapotrzebowanie na książkę w danym kraju. Ja najbardziej chciałabym, żeby została wydana w języku polskimAT-omka pisze:Zadziwiające że żadan z byłych Dietera nie podała go do sądu
a może ?
ja bym chętnie nabyła książkę w wersji anglojezycznej![]()
może by tak zasugerować TA by pomyślał o tłumaczeniach na inne języki ?
choć pewnie finansowo to mu się nie będzie za bardzo opłacać![]()
Witam.Meg pisze:Ja niestety nie znam języka niemieckiego. Czekam na polską wersję choć nie ukrywam, że tłumaczenie na pewno nie będzie dosłowne i fajnie by było rozumieć niemiecką wersję,
Linki do niektórych przetłumaczonych rozdziałów :Meg pisze:Ooo! Dziękuję za podpowiedź! To zabieram się za szukanie przetłumaczonych rozdziałów!