Thomas Anders w Kielcach
- Joanna91
Re: Thomas Anders w Kielcach
Bardzo fajny wywiad
Thomas jak zwykle jest świetny 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- adamanders
- Członek TAFC Polska
THOMAS ANDERS, THOMAS ANDERS,THOMAS ANDERS..... cóz dla nas znaczą te dwa słowa
czytając wasze komentarze zastanawiam się co tu jeszcze dopisać.Byłem już na kilku koncertach Thomasa i trzeba to wyraznie podkreślić że te kieleckie były najlepsze ze wszystkich.Na pewno złożyło się na to kilka rzeczy jak miejsce,akustyka,wreszcie porządne nagłośnienie no i przede wszystkim fani. Thomas kiedyś w jednym z wywiadów podkreślił że to właśnie ludzie czynią koncert wyjątkowym a nie miejsce a teraz to wszystko tak fajnie się zgrało .Widać było jak się świetnie bawił w naszym towarzystwie!!! Dał się ponieść tej wspaniałej atmosferze o czym przekonały się te seniority które zaprosił na scenę a z jedną nawet zatańczył co jeszcze nie miało miejsca !!gratulacje Madzia
. Chciałbym podziękować tym wszystkim fanom którzy byli przy scenie, za odpowiednie zachowanie że nie było żadnych prób wejścia na scenę itp. jednak polak potrafi i to jak!!!! Zresztą nawet ochrona była pod wrażeniem i mogli czuć się chłopcy zupełnie niepotrzebni a nawet też dobrze się bawili -sam widziałem.Szkoda że się już skończyło teraz powrót do szarej rzeczywistości....a może nie tak szarej
Wielkie podziękowania dla Solarisu że znowu mogliśmy gościć naszego kochanego Thomaska
dla Piotra ( za gościnę też ) Patryka,Anety ,Arka .Madzi .Renaty,Kingi,Gosi i innych członków TAFCPL za wspólne zaangażowanie,bawić się w waszym towarzystwie -bezcenne
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Super wywiad!! I tutaj ukłon w stronę Solaris Music. DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO!!!
Adaś dzięki za gratulacje i również za super zabawę. Jestem najszczęśliwszą dziewczyną pod słońcem. Jeszcze nie ochłonęłam.
A co do nastolatek to uważam, że jest to kwestia rodziców. Ja interesuję się Thomasem i MT dzięki rodzicom. Dzięki nim wychowałam się na tej muzyce. Niepotrzebne mi jakieś Dody, Mandaryny itp.
Dlatego wielkie podziękowania dla rodziców. To Wasza zasługa
Pozdrawiam
Adaś dzięki za gratulacje i również za super zabawę. Jestem najszczęśliwszą dziewczyną pod słońcem. Jeszcze nie ochłonęłam.
A co do nastolatek to uważam, że jest to kwestia rodziców. Ja interesuję się Thomasem i MT dzięki rodzicom. Dzięki nim wychowałam się na tej muzyce. Niepotrzebne mi jakieś Dody, Mandaryny itp.
Pozdrawiam
Pozdrawiam M.
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Witam,myślę że fenomen Thomasa polega na tym,że jest bardzo czynny zawodowo.Ileż już było wykonawców jednego sezonu.Coś tam zaśpiewali,a za pół roku nikt już o nich nie pamiętał.Większości z nich kasa uderzała do głowy,wóda,narkotyki i kończył karierę.A nasz Thomasek komponuje,koncertuje i z jaką siłą przyciąga na swoje koncerty.Przykładem są młode dziewczyny jak Magdalena _92 czy fanka_MT,które swoją determinacją pociągają innych.Pozdrawiam je gorąco.
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Dziękuję. Dla mnie ( i dla Fanki MT pewnie też ) to jest zaszczyt być fanką Thomasa. Artysta z klasą, pradziwy Gentleman of music!!! Jest jeden jedyny!!! 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam M.
- Beti3771
Magdalena_92 pisze:A co do nastolatek to uważam, że jest to kwestia rodziców. Ja interesuję się Thomasem i MT dzięki rodzicom. Dzięki nim wychowałam się na tej muzyce. Niepotrzebne mi jakieś Dody, Mandaryny itp.
Magdalena i tu przyznaję ci rację to wyłącznie zasługa rodziców wiem to na swoim przykładzie ja jestem fanką z lat 80 i mam trójkę nastoletnich synów którzy wraz zemną z przyjemnością słuchają Thomasa i MT.
Muszę też dodać że to zależy od gustu człowieka bo nie każdemu wpada w ucho ten typ muzyki.
Moim zdaniem ludzie którzy nie lubią muzyki lat 80 w ogóle nie znają się na dobrej muzyce.
Wywiad z Thomasem był wspaniały dzięki takim wywiadom możemy się wiele dowiedzieć o naszym idolu.
Podziękowania dla Solaris Music za udostępnienie tego wywiadu.
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Magda powiedz,czy już ochłonęłaś po tańcu z Thomasem?
- Beti3771
Myślę że Magda długo nie zapomni tego tańca
.
To było pewnie niesamowite uczucie zatańczyć z Thomasem.
Ja bym chyba się nie odważyła Magda wielkie gratulacje za odwagę.
To było pewnie niesamowite uczucie zatańczyć z Thomasem.
Ja bym chyba się nie odważyła Magda wielkie gratulacje za odwagę.
-
ttdziewiec
- Członek TAFC Polska
Dzięki Ci Magdaleno!!!!
Wzruszyłam się Twoimi słowami!:) Ja z kolei jestem dumna ze swoich dzieci, bo nie dają się ponieść jakimś modnym trendom np. na narkotyki itp. tylko krzystają z życia mądrze i według własnych upodobań!
O gustach nie ma co dyskutować, każdy ma prawo do własnego. Chyba najważniejsze jest to, żeby niczyich gustów nie wyśmiewać! I żyć zgodnie z własnymi !!!
A Thomasa trudno nie kochać - przecież to chodząca klasa!!!:)
Pozdrawiam wszystkich FANÓW:)
Kocham Cię Mario-Magdaleno:)
Renata
Wzruszyłam się Twoimi słowami!:) Ja z kolei jestem dumna ze swoich dzieci, bo nie dają się ponieść jakimś modnym trendom np. na narkotyki itp. tylko krzystają z życia mądrze i według własnych upodobań!
O gustach nie ma co dyskutować, każdy ma prawo do własnego. Chyba najważniejsze jest to, żeby niczyich gustów nie wyśmiewać! I żyć zgodnie z własnymi !!!
A Thomasa trudno nie kochać - przecież to chodząca klasa!!!:)
Pozdrawiam wszystkich FANÓW:)
Kocham Cię Mario-Magdaleno:)
Renata
- Joanna91
Beti3771 pisze:Magdalena_92 pisze:A co do nastolatek to uważam, że jest to kwestia rodziców. Ja interesuję się Thomasem i MT dzięki rodzicom. Dzięki nim wychowałam się na tej muzyce. Niepotrzebne mi jakieś Dody, Mandaryny itp.
Magdalena i tu przyznaję ci rację to wyłącznie zasługa rodziców wiem to na swoim przykładzie ja jestem fanką z lat 80 i mam trójkę nastoletnich synów którzy wraz zemną z przyjemnością słuchają Thomasa i MT.
A ja tak do końca się z tym nie zgodzę. Mnie nikt z rodziny nie przekonywał do słuchania MT, zostałam fanką tego zespołu tylko dzięki sobie, a gdybym miała opierać się na opinii rodziców, to nie jeździłabym na koncerty Thomasa, bo nie raz słyszałam: "byłaś na koncercie w Nędzy, starczy Ci", generalnie teksty, że oszalałam itp. co nie jest miłe. Ze strony bliskich mi osób usłyszałam kilka przykrych słów na temat mojego zainteresowania MT i Thomasem ale nie zraziło mnie to, wręcz przeciwnie. A muzyki współczesnej też słucham, np. Dodę i jej twórczość ostatnimi czasy bardzo polubiłam i wcale jedno nie wyklucza drugiego, bo MT i tak będzie dla mnie zawsze numerem jeden!
-
ttdziewiec
- Członek TAFC Polska
Droga Joanna91
Dlatego ja uważam, że najważniejsze jest szanować gusty i upodobania innych ludzi i absolutnie nigdy nie negować i nie wyśmiewać się!!!!!!!!!!!!!! Każdy ma prawo do własnych zainteresowań.. To czyni każdego z nas interesującym:):)
I tak trzymaj Joanno:)*
Pozdrawiam
Renata
Dlatego ja uważam, że najważniejsze jest szanować gusty i upodobania innych ludzi i absolutnie nigdy nie negować i nie wyśmiewać się!!!!!!!!!!!!!! Każdy ma prawo do własnych zainteresowań.. To czyni każdego z nas interesującym:):)
Pozdrawiam
Renata
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
No to teraz czas na mnie!!!!
Emocje nadal mnie trzymają, większość, a raczej prawie wszystko została tu pięknie przez was opisana.
Więc mnie zostały już tylko podziękowania
SERDECZNIE CHCĘ PODZIĘKOWAĆ, Zarządowi Fan-Clubu Patrykowi, Piotrkowi i Arkowi za wspaniała organizacje , przygotowania i poświecenie jaki wkładają w tak doskonała funkcjonalność Fan-Clubu (Thomas może być z WAS dumny)
Patryk, dziękuje za wsparcie za doskonała organizacje za pomysły i czas (mnóstwo czasu) który poświęcasz sprawom Fan-Clubu.
Arkowi, Piotrkowi, Patrykowi za przygotowanie i profesjonalne przeprowadzenie wywiadu!
Rafałowi z Solaris Music za zorganizowanie wywiadu, za sprowadzenie Thomasa do Polski że kolejny raz mogliśmy się cieszyć
wspaniałym koncertem.''DZIĘKUJE RAFAŁ''
Wielkie całusy
i podziękowania dla Organizatorów Pawła z DECO-ARTMEDIA i Grzegorza z VENUS-PŁYTKI Gdyby nie podpisany przez nich kontrakt nie było by tego wspaniałego koncertu w tak bajecznym miejscu jakim jest Amfiteatr Kadzielnia.
Mam nadzieje ze inni też podpiszą się pod moimi podziękowaniami!!!!!
Wspaniałym dziewczynom z którymi nie tylko mogłam dzielić te niezwykłe chwile ale również przy sprawach zwiazanych z organizacją gadżetów koncertowych.Kindze, Reni, Annie i Marii Magdalenie.
A także Małgosi,Darii, Sarze i Ewelinie
Adasiowi który nas dzielnie wspierał
Oraz wszystkim fanom z Fan-Clubu i z Forum którzy stanęli na wysokości zadania, bez których nasze przygotowania nie odniosły by takiego niesamowitego wrażenia i efektu.DZIĘKUJE
Jeszcze krótka informacja,dla osób kopiujących zdjęcia!!!!
Przypominamy że zdjęcia pobierane z naszych stron są prawnie chronione każde z nich musi mieć umieszczone czytelne dane dotyczące właściciela i autora zdjęć .
W przeciwnym razie będą pociągnięte do odpowiedzialności z mocy prawa.To samo dotyczy zdjęć wykadrowanych.
Emocje nadal mnie trzymają, większość, a raczej prawie wszystko została tu pięknie przez was opisana.
Więc mnie zostały już tylko podziękowania
SERDECZNIE CHCĘ PODZIĘKOWAĆ, Zarządowi Fan-Clubu Patrykowi, Piotrkowi i Arkowi za wspaniała organizacje , przygotowania i poświecenie jaki wkładają w tak doskonała funkcjonalność Fan-Clubu (Thomas może być z WAS dumny)
Patryk, dziękuje za wsparcie za doskonała organizacje za pomysły i czas (mnóstwo czasu) który poświęcasz sprawom Fan-Clubu.
Arkowi, Piotrkowi, Patrykowi za przygotowanie i profesjonalne przeprowadzenie wywiadu!
Rafałowi z Solaris Music za zorganizowanie wywiadu, za sprowadzenie Thomasa do Polski że kolejny raz mogliśmy się cieszyć
wspaniałym koncertem.''DZIĘKUJE RAFAŁ''
Wielkie całusy
Mam nadzieje ze inni też podpiszą się pod moimi podziękowaniami!!!!!
Wspaniałym dziewczynom z którymi nie tylko mogłam dzielić te niezwykłe chwile ale również przy sprawach zwiazanych z organizacją gadżetów koncertowych.Kindze, Reni, Annie i Marii Magdalenie.
A także Małgosi,Darii, Sarze i Ewelinie
Adasiowi który nas dzielnie wspierał
Oraz wszystkim fanom z Fan-Clubu i z Forum którzy stanęli na wysokości zadania, bez których nasze przygotowania nie odniosły by takiego niesamowitego wrażenia i efektu.DZIĘKUJE
Jeszcze krótka informacja,dla osób kopiujących zdjęcia!!!!
Przypominamy że zdjęcia pobierane z naszych stron są prawnie chronione każde z nich musi mieć umieszczone czytelne dane dotyczące właściciela i autora zdjęć .
W przeciwnym razie będą pociągnięte do odpowiedzialności z mocy prawa.To samo dotyczy zdjęć wykadrowanych.
- Paradise
- Kontakt:
ja również dziękuję tym wszystkim wymienionym powyżej,skoro to dzięki nim był tak fajnie zorganizowany koncert
A co do gustów,o to nigdy nie należy się spierać:))
"You can win if You want..."
- Joanna91
Zgadzam się z Panią. Cieszę się, że fani, którzy mają już swoje dzieci, przekazują im wiedzę o MT i zapoznają je z ich twórczością. Ja również poznałam wiele rożnych piosenek z lat 80'tych dzięki mamie, jednak od kiedy zagłębiłam się w tworczość Modern Talking, jest on dla mnie na pierwszym miejscuttdziewiec pisze:Droga Joanna91
Pozdrawiam
Renata
Dziękuję wszystkim organizatorom, fanom i oczywiście Thomasowi za świetny koncert
-
ttdziewiec
- Członek TAFC Polska
Skorpionku
podpisuję się pod Twoimi pięknymi podziękowaniami całym sercem!!!!:):)
DZIĘKUJĘ!!!
Renata
podpisuję się pod Twoimi pięknymi podziękowaniami całym sercem!!!!:):)
DZIĘKUJĘ!!!
Renata
- Fanka MT
Ja także podpisuje się pod tymi wszystkimi podziękowaniami
Bez Was, kochani organizatorzy i fani Thomasa, byłby to kolejny, wrześniowy weekend... a tak się nie stało!
Każdy z nas będzie coś wspominać
Nie potrafię się posiąść z radości, że Kielce dały mi tyle dobrego! 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!