Thomas Anders w Kielcach

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Joanna91

Re: Thomas Anders w Kielcach

Post autor: Joanna91 »

Bardzo fajny wywiad :) Thomas jak zwykle jest świetny :)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
adamanders
Członek TAFC Polska

Post autor: adamanders »

THOMAS ANDERS, THOMAS ANDERS,THOMAS ANDERS..... cóz dla nas znaczą te dwa słowa :lol: czytając wasze komentarze zastanawiam się co tu jeszcze dopisać.Byłem już na kilku koncertach Thomasa i trzeba to wyraznie podkreślić że te kieleckie były najlepsze ze wszystkich.Na pewno złożyło się na to kilka rzeczy jak miejsce,akustyka,wreszcie porządne nagłośnienie no i przede wszystkim fani. Thomas kiedyś w jednym z wywiadów podkreślił że to właśnie ludzie czynią koncert wyjątkowym a nie miejsce a teraz to wszystko tak fajnie się zgrało .Widać było jak się świetnie bawił w naszym towarzystwie!!! Dał się ponieść tej wspaniałej atmosferze o czym przekonały się te seniority które zaprosił na scenę a z jedną nawet zatańczył co jeszcze nie miało miejsca !!gratulacje Madzia :D . Chciałbym podziękować tym wszystkim fanom którzy byli przy scenie, za odpowiednie zachowanie że nie było żadnych prób wejścia na scenę itp. jednak polak potrafi i to jak!!!! Zresztą nawet ochrona była pod wrażeniem i mogli czuć się chłopcy zupełnie niepotrzebni a nawet też dobrze się bawili -sam widziałem.Szkoda że się już skończyło teraz powrót do szarej rzeczywistości....a może nie tak szarej :lol: :lol: Wielkie podziękowania dla Solarisu że znowu mogliśmy gościć naszego kochanego Thomaska :lol: dla Piotra ( za gościnę też ) Patryka,Anety ,Arka .Madzi .Renaty,Kingi,Gosi i innych członków TAFCPL za wspólne zaangażowanie,bawić się w waszym towarzystwie -bezcenne
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Super wywiad!! I tutaj ukłon w stronę Solaris Music. DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO!!!
Adaś dzięki za gratulacje i również za super zabawę. Jestem najszczęśliwszą dziewczyną pod słońcem. Jeszcze nie ochłonęłam. :)

A co do nastolatek to uważam, że jest to kwestia rodziców. Ja interesuję się Thomasem i MT dzięki rodzicom. Dzięki nim wychowałam się na tej muzyce. Niepotrzebne mi jakieś Dody, Mandaryny itp.
Dlatego wielkie podziękowania dla rodziców. To Wasza zasługa :)

Pozdrawiam
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Witam,myślę że fenomen Thomasa polega na tym,że jest bardzo czynny zawodowo.Ileż już było wykonawców jednego sezonu.Coś tam zaśpiewali,a za pół roku nikt już o nich nie pamiętał.Większości z nich kasa uderzała do głowy,wóda,narkotyki i kończył karierę.A nasz Thomasek komponuje,koncertuje i z jaką siłą przyciąga na swoje koncerty.Przykładem są młode dziewczyny jak Magdalena _92 czy fanka_MT,które swoją determinacją pociągają innych.Pozdrawiam je gorąco.
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Dziękuję. Dla mnie ( i dla Fanki MT pewnie też ) to jest zaszczyt być fanką Thomasa. Artysta z klasą, pradziwy Gentleman of music!!! Jest jeden jedyny!!! :)

Pozdrawiam
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
Beti3771

Post autor: Beti3771 »

Magdalena_92 pisze:A co do nastolatek to uważam, że jest to kwestia rodziców. Ja interesuję się Thomasem i MT dzięki rodzicom. Dzięki nim wychowałam się na tej muzyce. Niepotrzebne mi jakieś Dody, Mandaryny itp.

Magdalena i tu przyznaję ci rację to wyłącznie zasługa rodziców wiem to na swoim przykładzie ja jestem fanką z lat 80 i mam trójkę nastoletnich synów którzy wraz zemną z przyjemnością słuchają Thomasa i MT.
Muszę też dodać że to zależy od gustu człowieka bo nie każdemu wpada w ucho ten typ muzyki.
Moim zdaniem ludzie którzy nie lubią muzyki lat 80 w ogóle nie znają się na dobrej muzyce.

Wywiad z Thomasem był wspaniały dzięki takim wywiadom możemy się wiele dowiedzieć o naszym idolu.
Podziękowania dla Solaris Music za udostępnienie tego wywiadu.
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Magda powiedz,czy już ochłonęłaś po tańcu z Thomasem?
Awatar użytkownika
Beti3771

Post autor: Beti3771 »

Myślę że Magda długo nie zapomni tego tańca :lol:.
To było pewnie niesamowite uczucie zatańczyć z Thomasem.
Ja bym chyba się nie odważyła Magda wielkie gratulacje za odwagę.
ttdziewiec
Członek TAFC Polska

Post autor: ttdziewiec »

Dzięki Ci Magdaleno!!!!
Wzruszyłam się Twoimi słowami!:) Ja z kolei jestem dumna ze swoich dzieci, bo nie dają się ponieść jakimś modnym trendom np. na narkotyki itp. tylko krzystają z życia mądrze i według własnych upodobań!
O gustach nie ma co dyskutować, każdy ma prawo do własnego. Chyba najważniejsze jest to, żeby niczyich gustów nie wyśmiewać! I żyć zgodnie z własnymi !!!
A Thomasa trudno nie kochać - przecież to chodząca klasa!!!:)

Pozdrawiam wszystkich FANÓW:)
Kocham Cię Mario-Magdaleno:) :D

Renata
Awatar użytkownika
Joanna91

Beti3771 pisze:
Magdalena_92 pisze:A co do nastolatek to uważam, że jest to kwestia rodziców. Ja interesuję się Thomasem i MT dzięki rodzicom. Dzięki nim wychowałam się na tej muzyce. Niepotrzebne mi jakieś Dody, Mandaryny itp.

Magdalena i tu przyznaję ci rację to wyłącznie zasługa rodziców wiem to na swoim przykładzie ja jestem fanką z lat 80 i mam trójkę nastoletnich synów którzy wraz zemną z przyjemnością słuchają Thomasa i MT.

A ja tak do końca się z tym nie zgodzę. Mnie nikt z rodziny nie przekonywał do słuchania MT, zostałam fanką tego zespołu tylko dzięki sobie, a gdybym miała opierać się na opinii rodziców, to nie jeździłabym na koncerty Thomasa, bo nie raz słyszałam: "byłaś na koncercie w Nędzy, starczy Ci", generalnie teksty, że oszalałam itp. co nie jest miłe. Ze strony bliskich mi osób usłyszałam kilka przykrych słów na temat mojego zainteresowania MT i Thomasem ale nie zraziło mnie to, wręcz przeciwnie. A muzyki współczesnej też słucham, np. Dodę i jej twórczość ostatnimi czasy bardzo polubiłam i wcale jedno nie wyklucza drugiego, bo MT i tak będzie dla mnie zawsze numerem jeden!
ttdziewiec
Członek TAFC Polska

Droga Joanna91

Dlatego ja uważam, że najważniejsze jest szanować gusty i upodobania innych ludzi i absolutnie nigdy nie negować i nie wyśmiewać się!!!!!!!!!!!!!! Każdy ma prawo do własnych zainteresowań.. To czyni każdego z nas interesującym:):)
I tak trzymaj Joanno:)*

Pozdrawiam
Renata
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

No to teraz czas na mnie!!!! :D
Emocje nadal mnie trzymają, większość, a raczej prawie wszystko została tu pięknie przez was opisana.
Więc mnie zostały już tylko podziękowania

SERDECZNIE CHCĘ PODZIĘKOWAĆ, Zarządowi Fan-Clubu Patrykowi, Piotrkowi i Arkowi za wspaniała organizacje , przygotowania i poświecenie jaki wkładają w tak doskonała funkcjonalność Fan-Clubu (Thomas może być z WAS dumny)
Patryk, dziękuje za wsparcie za doskonała organizacje za pomysły i czas (mnóstwo czasu) który poświęcasz sprawom Fan-Clubu.

Arkowi, Piotrkowi, Patrykowi za przygotowanie i profesjonalne przeprowadzenie wywiadu!
Rafałowi z Solaris Music za zorganizowanie wywiadu, za sprowadzenie Thomasa do Polski że kolejny raz mogliśmy się cieszyć
wspaniałym koncertem.''DZIĘKUJE RAFAŁ''

Wielkie całusy :D i podziękowania dla Organizatorów Pawła z DECO-ARTMEDIA i Grzegorza z VENUS-PŁYTKI Gdyby nie podpisany przez nich kontrakt nie było by tego wspaniałego koncertu w tak bajecznym miejscu jakim jest Amfiteatr Kadzielnia.
Mam nadzieje ze inni też podpiszą się pod moimi podziękowaniami!!!!!
Wspaniałym dziewczynom z którymi nie tylko mogłam dzielić te niezwykłe chwile ale również przy sprawach zwiazanych z organizacją gadżetów koncertowych.Kindze, Reni, Annie i Marii Magdalenie.
A także Małgosi,Darii, Sarze i Ewelinie

Adasiowi który nas dzielnie wspierał :)

Oraz wszystkim fanom z Fan-Clubu i z Forum którzy stanęli na wysokości zadania, bez których nasze przygotowania nie odniosły by takiego niesamowitego wrażenia i efektu.DZIĘKUJE

Jeszcze krótka informacja,dla osób kopiujących zdjęcia!!!!
Przypominamy że zdjęcia pobierane z naszych stron są prawnie chronione każde z nich musi mieć umieszczone czytelne dane dotyczące właściciela i autora zdjęć .
W przeciwnym razie będą pociągnięte do odpowiedzialności z mocy prawa.To samo dotyczy zdjęć wykadrowanych.
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

ja również dziękuję tym wszystkim wymienionym powyżej,skoro to dzięki nim był tak fajnie zorganizowany koncert :) A co do gustów,o to nigdy nie należy się spierać:))
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
Joanna91

ttdziewiec pisze:Droga Joanna91

Dlatego ja uważam, że najważniejsze jest szanować gusty i upodobania innych ludzi i absolutnie nigdy nie negować i nie wyśmiewać się!!!!!!!!!!!!!! Każdy ma prawo do własnych zainteresowań.. To czyni każdego z nas interesującym:):)
I tak trzymaj Joanno:)*

Pozdrawiam
Renata
Zgadzam się z Panią. Cieszę się, że fani, którzy mają już swoje dzieci, przekazują im wiedzę o MT i zapoznają je z ich twórczością. Ja również poznałam wiele rożnych piosenek z lat 80'tych dzięki mamie, jednak od kiedy zagłębiłam się w tworczość Modern Talking, jest on dla mnie na pierwszym miejscu :) Pozdrawiam serdecznie.

Dziękuję wszystkim organizatorom, fanom i oczywiście Thomasowi za świetny koncert :)
ttdziewiec
Członek TAFC Polska

Skorpionku

podpisuję się pod Twoimi pięknymi podziękowaniami całym sercem!!!!:):)
DZIĘKUJĘ!!!

Renata
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Ja także podpisuje się pod tymi wszystkimi podziękowaniami :) Bez Was, kochani organizatorzy i fani Thomasa, byłby to kolejny, wrześniowy weekend... a tak się nie stało! :) Każdy z nas będzie coś wspominać :) Nie potrafię się posiąść z radości, że Kielce dały mi tyle dobrego! :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
ODPOWIEDZ