Przedstawcie się :)
- użytkownik #1463
Re: Przedstawcie się :)
Witaj Arturze w naszym gronie 
-
Karna
Witam, mam 16 lat i pochodzę z Małopolski. Lubię MT odkąd poznałam ich piosenki, ale zaczęłam się nimi interesować dopiero kilka miesięcy temu i stało się to moim nowym hobby.
Poza tym jestem fanką Dietera i jego twórczości. Tak na marginesie: interesuję się językiem japońskim i tym, co związane z Japonią, dlatego cieszę, że MT uzyskało tam tak wielką popularność.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Witaj Karna w naszym gronie fanów Thomasa i Dietera
- Peter
Pewnie zaintersuje Cię twórczość wokalistki japońskiej o nazwie BOA. Witaj na forum.Karna pisze:Witam, mam 16 lat i pochodzę z Małopolski. Lubię MT odkąd poznałam ich piosenki, ale zaczęłam się nimi interesować dopiero kilka miesięcy temu i stało się to moim nowym hobby.Poza tym jestem fanką Dietera i jego twórczości. Tak na marginesie: interesuję się językiem japońskim i tym, co związane z Japonią, dlatego cieszę, że MT uzyskało tam tak wielką popularność.
-
Karna
Tak się składa, że nie za bardzo
. Znam tylko piosenkę napisaną przez Dietera. Innych wokalistów jest tak wiele, że można w czym wybierać.
-
krzysztof9
Cześć.Mam na imię Krzysztof mam 37 lat mieszkam koło Poznania, uwielbiam tę muzykę chyba od 12 roku życia więc chyba w pewien sposób jestem tu najstarszy , cieszę się że tylu nas jest.Pozdrowienia do wszystkich .
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Cześć jestem Michalina i chyba podobnie jak wy interesuję się zespołem MODERN TALKING a najbardziej postacią THOMASA ANDERSA.
-
ttdziewiec
- Członek TAFC Polska
Hej
jestem Renata z Krakowa, jestem fanką Thomasa od początku istnienia Modern Talking. Zaraziłam też moją córkę, która również należy do fanclubu.
Pozdrawiam wszystkich
jestem Renata z Krakowa, jestem fanką Thomasa od początku istnienia Modern Talking. Zaraziłam też moją córkę, która również należy do fanclubu.
Pozdrawiam wszystkich
- mabuse89
Witamy drogie panie

Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Witam Wszystkich 
- MODERN JEANNE
Również witam wszystkich nowych.Widzę że mnóstwo ludzi przybyło i bardzo się cieszę 
I LOVE DB AND TA!
- Jasmine
Witam wszystkich
Ale się nas coraz więcej robi, świetnie ^^
- MTalkingusia28
Super. Ja też bardzo ciepło witam wszystkich nowo przybyłych.
Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja również chciałam serdecznie powitać nowych Fanów i forumowiczów 
Swoją drogą od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad tym aby policzyć ile osób jest zarejestrowanych na forum.Pewnie o wiele więcej ogląda i czyta stronkę.Szkoda,że nie wszyscy biorą udział w dyskusjach.Takich najaktywniejszych to chyba z 10ciu,może 20 będzie.
Dlatego zachęcam Was do wyrażania swoich opinii i brania udziału w dyskusjach
Pozdrowionka.
Swoją drogą od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad tym aby policzyć ile osób jest zarejestrowanych na forum.Pewnie o wiele więcej ogląda i czyta stronkę.Szkoda,że nie wszyscy biorą udział w dyskusjach.Takich najaktywniejszych to chyba z 10ciu,może 20 będzie.
Pozdrowionka.
- FMike
Sam kiedyś, nim się zarejestrowałem często zaglądałem na forum, i czytałem posty (lata: '06,'07,'08.) ponieważ obiecałem sobie że zarejestruje się dopiero gdy będę miał internet w domuatlantyda ;o) pisze:Swoją drogą od jakiegoś czasu zastanawiałam się nad tym aby policzyć ile osób jest zarejestrowanych na forum.Pewnie o wiele więcej ogląda i czyta stronkę.Szkoda,że nie wszyscy biorą udział w dyskusjach.Takich najaktywniejszych to chyba z 10ciu,może 20 będzie.
"...I'm A Rough Boy..."