Songs Forever
-
Przemo
Thomas ucieknie od popu? Hmmm... szkoda. Wygląda na to, że sam skazuje się w ten sposób na bycie "niszową gwiazdą". Ot, będzie cos tam śpiewał, ale kupowac to będą tylko jego fani, ktorych pozyskał w czasie MT. Nowych raczej nie znajdzie. Ciekawe jak długo ta wierna grupa wielbicieli przy nim wytrwa...
Przemo
-
Ania
Do Przemo- myślę ze ta spora grupa fanów MT, a więc i samego Thomasa przetrwa nawet to że facet zmieni styl swoich kompozycji (sama jestem ciekawa w jakim kierunku podąży). Chociaż będzie mi brakowało tych popowych ballad w jego wykonaniu.
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta 
- Maro_D
Koncepcja jeszcze może być ciekawa, ale tracklista...większość to znane przeboje, w tym i moje ulubione lata 80-te. Jak kupie płytę to zobaczę jak mu to wyszło, ale coś czuje, że nie będzie wysoko notowana przeze mnie. Nie ma to jak oryginał.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Ann
- Członek TAFC Polska
Jeżeli album "Songs Forever" nie bedzie dostępny w Polsce,to będzie można go kupić w sklepie internetowym http://www.fan.pl 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
W wypadku słabej sprzedaży może się skończyć po prostu wydawaniem płyty bez żadnej promocji ani dobrych warunków dla samego Thomasa, niestetyAtlantyda ;o) w księdze gości pisze: Thomas nie wiele robi by zadowolić swoich fanów i uzyskać nowych wielbicieli,może mu na tym nie zależy...ale wytwórnie płytowe nie będą chciały wydawać jego albumów bo nie będą się sprzedawały...może ktoś kupi dla kolekcji a ktoś inny tylko sobie skopiuje i taki będzie finał...przykre ale co raz bardziej prawdziwe
Może dlatego, że koncept płyty mocno ewoluował od tamego czasu i ten kawałek już nie pasuje? Może Thomas stwierdził, że jest on zbyt słaby? Może chce całkowicie odciąć się od tamtych czasów? A może po prostu BMG się na to nie zgadza tak jak nie zgodziła się na umieszczenie go na składance Holiday On Ice? To wie tylko sam Thomas...Szosa w księdze gości pisze: Zastanawia mnie jedno, czy na nowym albumie TA będzie "Just Dream" ?? Bo z tego wynika że nie. Nie rozumiem czemu ?? Przeciez to świetna ballada... a wydana tylko na singlu. I od wydania tego singla wciąż była mowa że ta piosenka ma promować nowy album THOMASA. Naprawde ostatnio THOMAS mnie zadziwia...
Nie do końca zgodzę się ze stwierdzeniem, że Edel jest wytwórnią drugorzędną. Owszem, to nie SonyBMG, Universal ani EMI, ale dla niego - który wydaje płyty wyłącznie w Europie nie potrzeba wielkiej firmy. Tym bardziej z takim repertuarem - nie wygląda to na jakąś karę, Thomas naprawdę lubi taką muzykę i pomysł wydania albumu w takim kształcie nie dziwi mnie. Tym bardziej, że pracę nad nim zaczęły się dużo wcześniej niż podpisano umowę z Edel. Jego klipu i tak nigdzie by nie puszczano, singiel kupiłaby garstka fanów - to nie jest komercyjny repertuar. Dzieciaki oglądające Vivę i MTV wolą Jennifer Lopez i Black Eyed Peas niż swingującego Thomasalukas76 w księdze gości pisze: Thomas, jako piosenkarz, znalazł się w trudnej sytacji. Wiadomo,zeby wydać płytę trzeba podpisać kontrakt, a firma płytowa stawia warunki. Rok 2005 był dla Thomasa kiepski, zadne zapowiadanie płyty i dvd się nie ukazały, nie dogadał się z BMG, która zapewnwe nie chciała inwestować w "produkt" mało opłacalny. Tak więc Thomas wylądował w drugorzędnym edel, z płytą bez porządnej promocji ( brak singla, teledysku, obecności w mediach muzycznych) i z coverami do zaśpiewania.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pioetrek
- Kontakt:
- śliwka
Przed chwilą w Deutschladradio Kultur można były posłuchać wywiadu z Thomasem i usłyszeć piosenkę"All around the world" z jego nowego albumu . Nawet nieźle brzmiała w jego wykonaniu, ale ja byłam nastawiona że usłyszę "Songs that live forever". W ogóle jestem trochę rozczarowana, że to będą covery, wolałabym zupełnie premierowy repertuar. Ale i tak miło będzie posłuchać.
- YaQb85
- Kontakt:
- Ann
- Członek TAFC Polska
Na stronie http://www.ndrtv.de/grandprix/teilnehmer/index.html jest już do przesłuchania "Songs That Live Forever" 
- Mateusz vel. Kokos
może i thomas dostanie się na Eurowizję, ale moim zdaniem sukcesm bedzie dla niego przejście przez półfinał (Niemcy startują juz w półfinale, jak i Polska). W zeszłym roku piosenke w podobnym stylu w półfinale zaprezentowali bułgarzy.. i z tego co wiem.. w finale ich zabrakło, jak i naszego Iwanka.
Co do samej piosenki.. jak na jazz fajna.. jak na Thomasa średnia.. jak dla mnie..słaba.
Co do samej piosenki.. jak na jazz fajna.. jak na Thomasa średnia.. jak dla mnie..słaba.