Tak, tak widziałem ten filmik już kilka miesięcy temuJest to nie do końca wierna kopia YMHYMS.
Enjoy
O zdjęciach gorszych i lepszych
- Mateusz
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Louie, Louie, Louie
Bardzo ostra parodia, momentami tylko można się uśmiechnąć, ale dla prawdziwych fanów Modern Talking, to jest poprostu ścierwo nie do przełknięcia, ten gościu co to robił, jest na prawdę jakiś chory. Przedstawił tu Thomasa jako pedała, ale parodia Dietera była nawet dobra, ale nie życzyłabym sobie jeszcze jednego tego typu teledysku...
Germany's most successful pop duo ever.
- Jennifer
- vader
To ciekawe jak przerazi cię ubiór Dietera na tej fotce :Jennifer pisze:Te różowy podkoszulek Dietera mnie przeraża

America - oh it's saturday night
America - lazer beams, and lights
http://img291.imageshack.us/my.php?image=mtbljr9.png
mojej roboty
America - lazer beams, and lights
http://img291.imageshack.us/my.php?image=mtbljr9.png
mojej roboty
- Jennifer
- Louie, Louie, Louie
- Mateusz
Bycie fanem nie oznacza tego że trzeba pozabijać wszytskich próbujących sparodiować Twoich idoli, Byc fanem to nie musi oznaczać bycia fanatykiemLouie, Louie, Louie pisze:dla prawdziwych fanów Modern Talking, to jest poprostu ścierwo nie do przełknięcia
Pedały to sa przy rowerze, na homoseksualnych mężczyzn mówimy gej.Louie, Louie, Louie pisze:Przedstawił tu Thomasa jako pedała
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Louie, Louie, Louie
- Mateusz
ja Cie nie zmuszam do lubienia tej parodii. napisałaś że dla prawdziwego fana to ścierwo nie do przełknięcia a ja tak się składa uwazam się za prawdziwego fana dlatego protestuje. osobiście nieźle się ubawiłem na tym filmiku gdyż jak wiadomo praodia jest robiona z przymrużeniam oka, czego również wymaga się od odbiorcy;)Louie, Louie, Louie pisze:a jeśli Tobie się podoba, to nie znaczy, że wszystkim oki?!
owszem, to już zależy od każdego człowieka i poczucia estetyki swoich wypowiedziLouie, Louie, Louie pisze:Można mówić jak się chce
Pozdrawiam.
T. Prachett
T. Prachett
- Louie, Louie, Louie
Grrr!Mateusz pisze:poczucia estetyki swoich wypowiedzi
Estetyka wypowiedzi? To naucz się pisać "parodia". A ja nie widzę tu nic śmiesznego. Ten gościu po prostu nie lubi M.T i już! Nie będę się z tobą kłócić, bo jak tobie się takie g**** i dno moralne podoba, to nie mamy o czym rozmawiać!Mateusz pisze:praodia jest robiona z przymrużeniam oka, czego również wymaga się od odbiorcy
Germany's most successful pop duo ever.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Mateusz
nie wiem co ma estetyka wypowiedzi do literówki którą każdy moze zrobić szybko piszac, chyba mylisz troszkę pojęcia a poza tym jestes bardzo złośliwa.Louie, Louie, Louie pisze:Estetyka wypowiedzi? To naucz się pisać "parodia"
tutaj owa "estetyka wypowiedzi" niestety zawiodłaLouie, Louie, Louie pisze:bo jak tobie się takie g**** i dno moralne podoba
rzeczywiście masz racje, od dawna twoje chaotyczne posty działają mi na nerwy. Kiedy czytam te twoje nie wnoszące nic do tematu mętne wypowiedzi na myśl przychodzi mi tylko jedno - rozkrzyczana, rozpieszczona małolata która wszytsko wie najlepiej i nie da sobie nic powiedzieć. To mój ostatni post skierowany do Ciebie.Louie, Louie, Louie pisze:nie mamy o czym rozmawiać
T. Prachett
T. Prachett
- Jennifer
Poniekąd czuję sie winna że tym niefortunnym linkiem doprowadziłam do Waszej kłótni
. To, czy ta parodia się komuś podoba czy nie, to tylko i wyłącznie sprawa gustu odbiorcy. Akurat moim zdaniem, autor w sposób zabawny parodiuje MT, aluzje do rzekomego homoseksualizmu Thomasa nie przekroczyły granicy dobrego smaku. Dla mnie poniżej poziomu są komedie typu American Pie itp. ale to juz innna bajka
Jeżeli ArCrack dojdzie do wniosku, że jednak filmik jest obraźliwy i niecenzuralny to go najwyżej usunie. Ale po co się kłócić o taką błahostkę? Czy tematy związane z homoseksualnością (zresztą traktowane z przmrużeniem oka) muszą być od razu dnem moralnym? D:
Jeżeli ArCrack dojdzie do wniosku, że jednak filmik jest obraźliwy i niecenzuralny to go najwyżej usunie. Ale po co się kłócić o taką błahostkę? Czy tematy związane z homoseksualnością (zresztą traktowane z przmrużeniem oka) muszą być od razu dnem moralnym? D:
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże
Nic Tu Nie Pomoże
- Elltoja
- Jennifer
Dieter jest sparodiowany najlepiej
Jego uśmiechy są przeurocze i jakże zbliżone do oryginału
. Dla mnie wypas- do tego wierność strojów, tła i choreografii. To wygląda jak druga nieocenzurowana wersja YMHYMS.
Biedny Tom, zastanawiam się, jak by zareagował gdyby to zobaczył.
(Podczas konferencji w Moskwie w 1998 Tom dostał od fotoreporterów koszmarną lalkę , która w zamierzeniu miała przypominać go z czasów młodości. Dieter ze śmiechu się dusił, natomiast Thomas.. no coż... minę miał niewyraźną
)
Biedny Tom, zastanawiam się, jak by zareagował gdyby to zobaczył.
(Podczas konferencji w Moskwie w 1998 Tom dostał od fotoreporterów koszmarną lalkę , która w zamierzeniu miała przypominać go z czasów młodości. Dieter ze śmiechu się dusił, natomiast Thomas.. no coż... minę miał niewyraźną
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże
Nic Tu Nie Pomoże