Thomas - album 2008/2009 - plany

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Krzychoo

Re: Thomas - album 2008

Post autor: Krzychoo »

Niestety są podejrzenia, że album wogóle nie powstanie, oby to tylko chwilowa słabość Thomasa :/
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Płyta na pewno powstanie pytanie tylko czy wyjdzie jako CD czy będzie dostępna tylko w internecie.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Wiadomo kiedy ma byc w końcu ten album??? Na stronie Sound Chateau napisane jest niezmiennie że "album w przygotowaniu".... czy ktokolwiek wie coś więcej?
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
secret_girl

Post autor: secret_girl »

czy to prawda,że Thomas wystąpi na Festivalu w Sopocie w sierpniu? :?
pozdrawiam wszystkich fanów MT;*
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

secret_girl pisze:czy to prawda,że Thomas wystąpi na Festivalu w Sopocie w sierpniu? :?
błagam - poczytajmy to forum troszeczke zanim coś napiszemy

viewtopic.php?f=8&t=1734
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
secret_girl

Post autor: secret_girl »

pytam dla pewności :D
pozdrawiam wszystkich fanów MT;*
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Mateusz pisze:błagam - poczytajmy to forum troszeczke zanim coś napiszemy
Popieram w zupełności. Nie żebym już od razu chciał się czepiać secret girl ale faktycznie nawet jeśłi ktoś bardzo rzadko bywa tutaj na forum to pownien mimo wszystko zadać sobie troszkę trudu i poszperać po nim za pomocą opcji "szukaj". Ostatecznie jak ktoś nie chce poświęcić na to kwadransa to też można do kogoś na PW zapytać. Pozdrawiam :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Ciekaw jestem czy te 2 nowe kawałki Thomasa dotrądo Polski? i Czy będą grane przez stacje radiowe... No najważniejsze - czy będziesz jakaś premiera tego w Polsce...
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Mam nadzieję, że nowy album będzie lepszy niż najsłabszy album Souled.
Awatar użytkownika
Adi

Kilka wspaniałych ballad + parę skocznych utworów w stylu Modernu, ewentual. mieszanka pop-soul-hiszpańskie latino?, może coś w stylu "Love is a mystery". Rozumiem muzyków jaki muszą mieć orzech do zgryzienia zastanawiając się w jakim stylu zrobić kolejny album? Czy zmieniać styl, czy stary łączyć z czymś innym, czy się przyjmie :?: Pożyjemy zobaczymy na co wpadnie lub już wpadł Thomas? 8)
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
jkris

Post autor: jkris »

jestem pewien, ze gdyby Zetka albo Rmf zaczeli grac Ibize to eksperssowo ten kawalek znalazlby sie u nich na listach przebojow i dlugo by z nich nie schodzil. ale tu wkraczamy juz w sprawy ukladow i biznesu, bo o niczym innym mowy tu nie ma... niestety :x
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Radio Zet współpracowało przy Sopot Festival i jest szansa, że zainteresują się nowymi nagraniami Thomasa bo takim udanym występem przypomniał siępolskiej publiczności i to od dobrej strony.
jkris

Post autor: jkris »

riccardo1989 pisze:Radio Zet współpracowało przy Sopot Festival i jest szansa, że zainteresują się nowymi nagraniami Thomasa bo takim udanym występem przypomniał siępolskiej publiczności i to od dobrej strony.
moznaby napisac kilka maili do nich zeby wiedzieli, ze sa tacy co na niego czekaja... moze sie zainteresuja... choc wydaje mi sie, ze oni wspolpracuja z konkretnymi wytworniami i niczego spoza nie beda puszcali ani lansowali...
Awatar użytkownika
shizonek

Post autor: shizonek »

Radio Zet, na moje ucho, puszcza przez całą dobę w kółko z 10-15 piosenek. Chyba więcej nie mają, czy co? :lol: Kiedybym nie włączyła, te same starocie są tłuczone, te same nudy. Nowych i fajnych kawałków nie uświadczysz u nich (ani w jakimkolwiek innym dużym polskim radiu).. dziwne te stacje radiowe w Polsce. :shock:

Co do nowej płyty Thomasa, to ja mam tylko jedno życzenie: żeby była po brzegi wypełniona kawałkami w stylu "Independent girl" i "King of love" - kocham te utworki! :mrgreen: 8) :D
Żadnego tam jazzu, swingu czy innego smędzenia - nie owijajmy w bawełnę - Thomas najlepiej wypada w dynamicznych utworkach jak ww, smutów nie chce mi się słuchać, mimo wokalu Thomasa.. nie umiem się przemóc. Lubię różną muzykę, naprawdę uważam, że mam baaardzo rozciągliwy gust muzyczny, od Rammsteina, przez gregoriańskie chóry, aż do MT :twisted: - ale pewnych rzeczy niestety nie przeskoczę. Jazzu nie cierpię, wolnych i tzw. nastrojowych piosenek nienawidzę szczerze i bezinteresownie. Thomas, nie rób mi tego.. żadnych smutów, pięknie proszę :D (szkoda, że niestety tego nie przeczyta :mrgreen: ).
Awatar użytkownika
Adi

riccardo1989 pisze:Radio Zet współpracowało przy Sopot Festival i jest szansa, że zainteresują się nowymi nagraniami Thomasa
Biorąc pod uwagę fakt, że raczej rzadko ostatnio puszczają oni coś z Thomasa (przynajmniej teraz nie zdarza mi się natrafiać a Zetki poza domem słucham dość często w samochodzie i pracy) to raczej mała jest szansa na to. Jeśli już to czasem w Zet Dance zetka puszczała "Brother Louie" lub "YMHYMS". Ja tam nie słyszałem "King of Love" lub innych solowych utworów Thomasa. Może ktoś z was przypadkiem ale ja NIE <bezradny>
Obrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Thomas - album 2008/2009

Post autor: Pkmodern »

Co prawda to nie jest płyta w sensie muzycznym, ale zawsze nowe wydawnictwo!!!
9 grudnia będzie premiera "Märchen aus Europa" dla dzieci!!!

Obrazek

Wśród takich niemieckich osobistości jak Barbara Eligmann, Andreas von Thien, Tommy Pieper, Marcus Werner i wielu innych jest Thomas. Na tym wydawnictwie wszyscy czytają najpiękniejsze bajki dla dzieci!!!

Koszt płyty to 19,99 €.
MODERN TALKING FOREVER!!!
ODPOWIEDZ