Powrót Modern Talking???
- only love
- Kontakt:
ech chętnie posłuchałabym jakiejś nowej płyty modern talking i fajnie by było gdyby jednak wrócili choć już 2 razy się rozstawali to teraz mogli by wrócić tak naprawdę i na zawsze ech jak bym się cieszyła bo tak jak nagle ich zabrakło to nie mogłam tego przeboleć i miałam nadzieję że wrócą i żeby się tylko na nadziei nie skończyło

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Skyliner89MT
Fajne by było jak by Modern Talking powrócił. Bardzo bym się cieszył
:D:D. Ale to jest mało prawdobodobne, że Thomas Anders i Dieter Bohlen jeszcze kiedyś razem zaśpiewają
:(:(. Chociaż mogliby przyjechać razem do Sopotu czy do Krakowa czy wogule do Polski. I zaśpiewać. W Rosji często koncertują. Czemu by nie mogli koncertować w Polsce. Wydaje mi się, że gdyby Thomas i Dieter razem przyjechali do Polski i zaśpiewali piosenki Modern Talking to by pewnie by się dużo fanów zebrało
:D:D. Ja bym napewno przyszedł na Ich koncert. Kiedy się dowiedziałem w 2003 roku o rozpadzie Modern Talking to normalnie się rozpłakałem
:(:(
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Soldier
Oni nie koncertuja razem TSkyliner89M To koncerty Thomasa z zespolem ale bez Dietera czesto firmuje sie dodatkowo na plakatach napisem MT lub exMT.TSkyliner89M pisze:W Rosji często koncertują.
Nie zgadzam sie z ta opinia-przyznam sie szczerze,ze te jazzowe kawalki w wykonaniu Thomasa to ostatnio moje ulubione-fajnie sie ich slucha kiedy jestem sama w domu i chce odpoczac.Marzy mi sie jeszcze jedna taka plyta Thomasa ,ale gdyby nagrali z Dieterem cos w stylu -TV Makes The Superstar,I'm No Rockefeller czy Juliet-tez kupilabym plyte napewno.Chyba najwazniejsze,zeby wogole obydwaj chcieli cos nagrac razem-byloby naprawde super.Pioetrek pisze:Śmieszny Thomas, który nagrywa płytę jazzową a nawet byle krytyk na onecie widzi, że jest ona kiepska
- Pioetrek
- Kontakt:
[/quote]Nie zgadzam sie z ta opinia-przyznam sie szczerze,ze te jazzowe kawalki w wykonaniu Thomasa to ostatnio moje ulubione-fajnie sie ich slucha kiedy jestem sama w domu i chce odpoczac.Marzy mi sie jeszcze jedna taka plyta Thomasa ,ale gdyby nagrali z Dieterem cos w stylu -TV Makes The Superstar,I'm No Rockefeller czy Juliet-tez kupilabym plyte napewno.Chyba najwazniejsze,zeby wogole obydwaj chcieli cos nagrac razem-byloby naprawde super.Pioetrek pisze:Śmieszny Thomas, który nagrywa płytę jazzową a nawet byle krytyk na onecie widzi, że jest ona kiepska
Ja też się z nią nie zgadzam...z tym, że to nie opinia a ironia w temacie śmieszności
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Skyliner89MT
To ja wiem, że nie koncertują razem. Przecież rok temu Dieter Bohlen był w Moskwie zagrał tam pare piosenek Blue System i Modern Talking. Thomas Anders też chyba był rok temu gdzieś tam w Rosji. Chyba też w Moskwie
nie pamiętam dokładnie gdzie. Ale oni często koncertują w Rosji. I bardzo szkoda, że nie koncertuje Thomas Anders czy Dieter Bohlen w Polsce
O to mi cały czas chodzi
:D:D
Pozdrawiam
:D:D
O to mi cały czas chodzi
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- only love
- Kontakt:
co jak co ale ich powrót by nie był żenujący gdyby wrócili i zostali już jako zespół na dłużej a rozstali by się dopiero jakby przyszła pora na zasłużoną emeryturkę

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Peter
Re: Powrót Modern Talking???
Nie, to nie jest dobry pomysł. Wydaje mi się, że lepiej by było gdyby Dieter pisał podobne kawałki np: dla Caro, sam już ma za dużo lat by często występować na scenie. Również Thomas by mógł tworzyć w tym stylu, ale już nie pod szyldem Modern Talking. Dieter ma za dużo lat to nie byłoby już niestety to, poco niszczyć legendę?
- only love
- Kontakt:
może i lepiej by było gdyby nie zaistnieli ale bez jaj dieter nie jest aż taki stary i to określenie "za dużo lat" gdybym nie znała go to bym se pomyślała ze ma 60 lub 70 tym czasem do 60tki parę latek mu jeszcze brakuje
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Kudlaty
2 powrót na kilometry smierdziałby komercja... panowie juz tyle o sobie "ciekawych" rzeczy naopowiadali, ze trudno byłoby uwierzyć, ze znów się pogodzili i chca razem dalej grać...
I need a woman. A woman to run to.
Someone who cares in the night.
Someone who cares in the night.
-
Alunia96
- Użytkownik nieaktywny
Ja się bardzo cieszę ,bo nie ukrywam ,że MT to dla mnie najważniejszy zespół fajne by było gdyby się pogodzili nie tylko ze względu na kasę ,ale i na fanów.
- Peter
No i proszę Modern Talking wraca na scenę, szkoda tylko, ze w Sopocie, zobaczymy w jakim składzie. 
- only love
- Kontakt:
heh nie miałam okazji zobaczyć tego ale coś mi się wydaje że śpiewali osobno każdy swoje piosenki ... mam racje czy nie??? podpowiedzcie bo net mi się muli i nie mogę zobaczyć.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Peter
No duże rozczarowanie, bo na koncercie pojawił się tylko Thomas.