Co się stało z łańcuszkiem z napisem NORA?
- Elltoja
Trudno powiedzieć czy Nora miała ciężki charakter zawsze, czy tylko w stosunku do Dietera. Mogło być tak, że nie chciała po prostu aby Didi "wyrolował" Thomasa w MT zbierając wszystkie laury. Możliwe, że nie podobały jej się niektóre zapisy w umowie, na które Thomas ostatecznie się zgodził. Możliwe, że uważała iż są dla TA krzywdzące... a jako zakochana kobieta chciała dla swego męża jak najlepiej. To się z pewnością Didiemu nie podobało więc były między nimi spięcia. W koncu też Nora była najzwyczajniej w świecie zazdrosna o męża czemu wcale się nie dziwię - też bym była, gdybym miała TAKIEGO męża 
- only love
- Kontakt:
heh ja też bym była ... ale z drugiej strony przecież odbywa się to wszystko tak że zawsze w znanych zespołach jakby główną postacią rozpoznawaną przez fanów jest wokalista ... to jego najlepiej rozpoznają fani lubią jego głos czy też najbardziej się interesują a z kolei dieter jest kompozytorem i nie mam tu na myśli że on jest mniej ważny ... on jest też bardzo ważny tylko że fani mniej się mogą interesować kompozytorem niż wokalistą i stąd wg mnie taki obrót sprawy <bo wiadomo że dieter zawsze i wszędzie chciał by być pierwszy i najważniejszy>
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
Sylwia30
Bardzo ciekawe sš wypowiedzi na temat Claudii, a zwłaszcza jej charakteru. Z tego co widze potwierdziły się moje przypuszczenia i zasłyszane opinie na jej temat. Nie jest tak kryształowa jak się o niej mówiło zaraz po lubie...
Jeżeli kto wie co jeszcze na temat drugiej żony Thomasa , albo kto poznał ja osobicie, to piszcie o swoich wrażeniach
Szkoda ze nic nie wiemy na temat Nory...Cóż teraz się już chyba nie dowiemy..Szkoda.
Pozdrawiam!
Jeżeli kto wie co jeszcze na temat drugiej żony Thomasa , albo kto poznał ja osobicie, to piszcie o swoich wrażeniach
Szkoda ze nic nie wiemy na temat Nory...Cóż teraz się już chyba nie dowiemy..Szkoda.
Pozdrawiam!
- only love
- Kontakt:
hmm co jak co ale z tym uśmiechem przyklejonym do twarzy to faktycznie musi coś być skoro dieter stale ząbki suszy i z pozoru wydaje się być sympatyczny i miły ale pozory czasem mylą jak widzę. ktoś na forum pisał że dieter się brzydko zachował wobec swoich fanów a owemu osobnikowi nie odpowiedział na cześć, poza tym nie tylko na tym forum źle piszą o dieterze a przecież on tak samo jak i claudia ma przyklejony uśmiech do twarzy i
tak samo sympatycznie wygląda a więc claudia też nie jest taką kryształową księżniczką
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
Stranded
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Peter
Re: Co się stało z łańcuszkiem z napisem NORA?
Co się stało z łańcuszkiem - to chyba już nie jest dzisiaj tajemnicą. 
- Adi
Z tego co wiem to Thomas zawsze powtarzał, że łańcuch leży w sejfie i ma się dobrze. Właściwie to mógłby go zlicytować na szczytny cel.Peter pisze:Co się stało z łańcuszkiem
No ja bym raczej powiedział, że prędzej to była zaborcza miłość choć Thomas nigdy źle o niej nie mówił. Noi jeśłi wierzyć opowiadaniom Dietera, to Nora np. urządzała takie sceny, ze np. jak oni mieli wystąpić w jakimś popularnym talk-show, to Nora mówiła, że OK ale moderator musi "raus". Krążyły też opowiastki, że podczas kręcenia teledysku do "Geronimo's Cadilac" Nora leżała w samochodzie u stóp Thomasa.Elltoja pisze:Trudno powiedzieć czy Nora miała ciężki charakter zawsze, czy tylko w stosunku do Dietera. Mogło być tak, że nie chciała po prostu aby Didi "wyrolował" Thomasa w MT zbierając wszystkie laury. Możliwe, że nie podobały jej się niektóre zapisy w umowie, na które Thomas ostatecznie się zgodził. Możliwe, że uważała iż są dla TA krzywdzące... a jako zakochana kobieta chciała dla swego męża jak najlepiej.
- Soldier
Krążyły też opowiastki, że podczas kręcenia teledysku do "Geronimo's Cadilac" Nora leżała w samochodzie u stóp Thomasa.
, że niby tak była o niego zazdrosna.
[/quote]
No w to akurat nie wierze-to sa napewno plotki.
No w to akurat nie wierze-to sa napewno plotki.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Sprostowanie: nie w teledysku "Geronimo's Cadillac" tylko w teledysku "Cheri, Cheri Lady"! Jest tam scena jak Thomas jedzie samochodem i Nora właśnie tam leżała na tylnym siedzeniu. Tak rozpisywała się prasa w 1985 roku!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Gasolina91
no ok ale czemu lezała? mi sie cos wydaje ze ona siedzi w aucie w Brother Louie jak Thomas wyszedł i spiewa i tam troche widac jakby ja:) 
Point Of No Return
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Ja słyszałem że thomas trzyma ten naszyjnik w sejfie
- Adi
No może i tak było ale jak było naprawdę, tego się nigdy nie dowiemy, chyba że Thomas coś wspominał na ten temat w jakimś wywiadzie o czym ja nie wiem. A książce Dietera to ja bym do końca też nie wierzył bo mimo, że napisał tam wiele prawdy jak sądzę, to też wiele rzeczy podkoloryzował i wyolbrzymił dla poczytności książki. Choć co do Nory to akurat wydaje się być wiarygodne.Elltoja pisze:Trudno powiedzieć czy Nora miała ciężki charakter zawsze, czy tylko w stosunku do Dietera. Mogło być tak, że nie chciała po prostu aby Didi "wyrolował" Thomasa w MT zbierając wszystkie laury. Możliwe, że nie podobały jej się niektóre zapisy w umowie, na które Thomas ostatecznie się zgodził. Możliwe, że uważała iż są dla TA krzywdzące...
- Soldier
A ja pozazdroscilam Thomasowi lancuszka z imieniem Nora i nieskromnie sie pochwale,ze sprawilam sobie lancuszek z inicjalami Thomasa
Czasami nosze te literki z lancuszkiem srebrnym a czasami ze zlotym. No i co? Podoba sie?
http://foto.onet.pl/4mhor,g6xcmqsvewqz,u.html To jest moj maly wyraz uznania dla jego talentu
http://foto.onet.pl/4mhor,g6xcmqsvewqz,u.html To jest moj maly wyraz uznania dla jego talentu
- Gasolina91
Ja to bym chciała taki łańcuszek z napisem DIETER!!! 
Point Of No Return