To nie było w Bizzare Bizzare tylko w Shooting StarMiReK pisze:Oboje próbowali osobno:Fahrenkrog,Kasia Nova,Omid ,DSDS...nic im nie zapewni takiej gotówki jak MT!
I nie ważne że wcześniej obrzucali się błotem,dla kasy wszystko pójdzie w niepamięć.
Kiedyś,Thomas na pytanie o powrót MT mówił że jest to niemożliwe,dzisiaj powiedział dokładnie odwrotnie"wszystko jest możliwe",przypadek?
A przecież Dieter wyśpiewał w Bizarre Bizarre "Nigdy nie będzie końca Modern Talking"...
Thomas pogodził sie z Dieterem!
-
piotras1272
Re: Thomas pogodził sie z Dieterem!
-
Husku
- Członek TAFC Polska
W Bizarre Bizarre. Tylko musisz puścić piosenkę od tyłu...
- FMike
ArCrack pisze:Spekulacje czas zacząć...
Chyba najważniejszy post w tej dyskusji
"...I'm A Rough Boy..."
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Nawet bardzo. 
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Tak szperałem,i znalazłem że nawet Arek o tym napisał:piotras1272 pisze:To nie było w Bizzare Bizzare tylko w Shooting Star
http://www.moderntalking.pl/php_news/in ... ews213.htm
- shoker191
- Członek TAFC Polska
hmmm..nie sądzę...MiReK pisze:Oboje próbowali osobno:Fahrenkrog,Kasia Nova,Omid ,DSDS...nic im nie zapewni takiej gotówki jak MT!
I nie ważne że wcześniej obrzucali się błotem,dla kasy wszystko pójdzie w niepamięć.
Kiedyś,Thomas na pytanie o powrót MT mówił że jest to niemożliwe,dzisiaj powiedział dokładnie odwrotnie"wszystko jest możliwe",przypadek?
.
Tak jak ktoś wcześniej zauważył , Dieter wycofał się z tworzenia dla zwycięzcy w DSDS,
Thomas również przełożył pare ważnych terminów związanych z albumem . Nie nastawiam się na nie wiadomo jaki comeback , natomiast obstawiałbym że gdyby miałby coś być to najprawdopodobniej jakieś występy okolicznościowe. Biorąc pod uwagę 30 lecie oraz tę schemat powrotu co 11 lat.
Po za tym,moim zdaniem zarówno Thomasowi i Dieterowi pasowałby taki powrót.
Thomas musiałby sie liczyćz potężnym wzrostem zainteresowania swoją osobą i występami.
Dieter natomiast robiłby to , czego chcieliby od niego ludzie i z czego miałby kasę.
Jeden i drugi miałby w tym swój interes.
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- Skyliner89MT
Cisza przed burzą
.
Zresztą w tym rok przychodzi 30 lecie powstania Modern Talking
Zresztą w tym rok przychodzi 30 lecie powstania Modern Talking
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- weidung
- Członek TAFC Polska
Tak czytam i czytam i moim skromnym zdaniem możemy co najwyżej liczyć na jakiś okolicznościowy występ obu panów w TV albo jakiś pojedynczy koncert. Miło byłoby ich znowu zobaczyć razem, ale na comeback w takim sensie, jaki miał miejsce w '98 nie liczyłbym.
- Evaalex
Ja tez tak mysle ze comeback nie bedzie mial miejsca.weidung pisze:Tak czytam i czytam i moim skromnym zdaniem możemy co najwyżej liczyć na jakiś okolicznościowy występ obu panów w TV albo jakiś pojedynczy koncert. Miło byłoby ich znowu zobaczyć razem, ale na comeback w takim sensie, jaki miał miejsce w '98 nie liczyłbym.
- flipper_69
Będzie singiel jak nic. Kwestia czasu. To wypowiedź w stylu ,,nie potwierdzam, nie zaprzeczam". 
- agnieszka12345
- Kontakt:
Jestem bardzo ciekawa - jak się to wszystko potoczy, nie liczę na to, żeby była reaktywacja po raz trzeci...
-
sq9tm
- Kontakt:
Ja nigdy nie przepadałem za solową karierą Thomasa. Wolałem solową karierę Bohlena. Bardzo by mnie ucieszył powrót Modern Talking lub wyprodukowanie kilku hitów dla Thomasa przez Dietera. Byłem na kilku koncertach Modern Talking ale zawsze brakowało mi Dietera. Czekam z niecierpliwością jak się plany potoczą.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Lub celowe wywołanie szumu wokół siebie, ale to raczej nie w stylu Thomasa...flipper_69 pisze:Będzie singiel jak nic. Kwestia czasu. To wypowiedź w stylu ,,nie potwierdzam, nie zaprzeczam".
- agnieszka12345
- Kontakt:
- michal.czeslaw
dopiero co wczoraj Thomas powiedział,że nie wyklucza reaktywacji,a tu proszę-dziennikarze jak zawsze rzetelni, aż do bólu.Czyżby panowie z MT wydali już oficjalną wiadomość o reaktywacji zespołu?agnieszka12345 pisze:http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... =HAQFJqS8q
- Laila
Było by fantastycznie gdyby panowie potwierdzili tą informacje. Chociaż coś tak czuje że Thomas i Dieter chyba jeszcze nie wiedzą że grają jako MT za to dziennikarze już to wiedzą