Afterparty Częstochowa
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Re:Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie
cris zapraszam do tematu "29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie". Możesz się tam zapisać na aftrparty,które odbędzie się po koncercie.Będzie możliwość zapoznania się z innymi fanami 
- Evaalex
Re: 29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie
Podzielam zdanie Atlantydy i Sierry. Chcialam tylko znalesc jakies rozwiazanie ktore by moze wszytkim pasowalo.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Nigdy wszystkim nie dogodzisz... A pomysł z cichym miejscem super, bo w klubie nie porozmawiamy, a po koncercie chyba będziemy już wystarczająco wybawieni 
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
W klubie też może być fajnie, pod warunkiem, że byłoby to zorganizowane tak jak w Kutnie. Można było spokojnie porozmawiać i potańczyć, był fantastyczny klimat
Podobno świetnie było też w Łodzi - nie wiem, nie byłam. Ewentualnie jakieś loże maksymalnie oddalone od parkietu, gdzie muzyka by tak mocno nie dawała się we znaki. Ale może być też kawiarnia, pizzeria. Generalnie jest mi wszystko jedno gdzie, byle byśmy się wszyscy spotkali
Ja w każdym razie po koncercie nie zamierzam iść grzecznie spać 
Don’t Give Up!
- cris2002
Tak wiem znam kilku fanów lecz to za mało ,muzykę Thomasa pokazali mi moji rodzice ,byłem na zlocie było czadowo.
- siara1971
- Członek TAFC Polska
A powiedz mi czy twoimi rodzicami nie są przypadkiem cris1974 i syla76 pozdrawiamcris2002 pisze:Tak wiem znam kilku fanów lecz to za mało ,muzykę Thomasa pokazali mi moji rodzice ,byłem na zlocie było czadowo.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Błagam was, tylko nie to. Żadnego rozdzielania się na grupy, przerobione to już było w Koszalinie. Najlepsze byłoby takie miejsce jak w Łodzi było, klub normalny, muza, tańce chyba też, a myśmy mieli osobną salkę. Niekoniecznie musi być tak jak w Kutnie, że cały klub dla nas. Byleby do naszej salki nie mieli wstępu obcy ludzie.
W Gdańsku pomimo, że byliśmy ledwie co po koncercie poszaleliśmy na parkiecie, ale ogólnie średnio wyszło, bo mieliśmy swoje miejsce, kompletnie nie oddzielone od innych, głośno, rozmawiać średnio się nawet dało. I kiepsko z muzą, gdyby nie Naddel, która poszła do didżeja nie doczekalibyśmy się pewnie nawet jednej piosenki, a miała być muza lat 80-tych, a była głównie z lat obecnych.
Powinniśmy wybrać miejsce, gdzie będzie można się wyszaleć na parkiecie, dla chętnych, ale i w spokoju pogadać. Nie chcę powtórki z Koszalina, mamy się bawić RAZEM, a nie w dwóch wrogich (dosłownie tak to wyglądało w najostrzejszym okresie w Koszalinie) obozach.
Wkurza mnie jedynie, że jak zwykle wszyscy (poza stałymi 4-5 osobami) nagle się budzą, nieomal z ręką w nocniku, że to im nie pasuje, tamto im nie pasuje w danej lokalizacji, ale jak był czas na takie rozmowy, to odzywało się te 4-5 osób, a reszta milczała, lub było "mamy czas", a teraz czasu zostało niewiele i nagle robi się sajgon. A temat After był kilkakrotnie dawany po koncercie w Nysie!
W Gdańsku pomimo, że byliśmy ledwie co po koncercie poszaleliśmy na parkiecie, ale ogólnie średnio wyszło, bo mieliśmy swoje miejsce, kompletnie nie oddzielone od innych, głośno, rozmawiać średnio się nawet dało. I kiepsko z muzą, gdyby nie Naddel, która poszła do didżeja nie doczekalibyśmy się pewnie nawet jednej piosenki, a miała być muza lat 80-tych, a była głównie z lat obecnych.
Powinniśmy wybrać miejsce, gdzie będzie można się wyszaleć na parkiecie, dla chętnych, ale i w spokoju pogadać. Nie chcę powtórki z Koszalina, mamy się bawić RAZEM, a nie w dwóch wrogich (dosłownie tak to wyglądało w najostrzejszym okresie w Koszalinie) obozach.
Wkurza mnie jedynie, że jak zwykle wszyscy (poza stałymi 4-5 osobami) nagle się budzą, nieomal z ręką w nocniku, że to im nie pasuje, tamto im nie pasuje w danej lokalizacji, ale jak był czas na takie rozmowy, to odzywało się te 4-5 osób, a reszta milczała, lub było "mamy czas", a teraz czasu zostało niewiele i nagle robi się sajgon. A temat After był kilkakrotnie dawany po koncercie w Nysie!
- danielk
- Członek TAFC Polska
Zapisujcie sie na Afterparty ......atlantyda ;o) pisze:cris zapraszam do tematu "29.11.2013 - Thomas Anders na Andrzejki w Częstochowie". Możesz się tam zapisać na aftrparty,które odbędzie się po koncercie.Będzie możliwość zapoznania się z innymi fanami
Danielk
- Evaalex
Masz racje wszystko jedno gdzie ale warze jest zeby bylo miejsce w ktorym istnialaby mozliwosc do prowadzenia rozmow. Przy gllösnej muzyce jest to prawie nie mozliwe.DorkaWawa pisze:W klubie też może być fajnie, pod warunkiem, że byłoby to zorganizowane tak jak w Kutnie. Można było spokojnie porozmawiać i potańczyć, był fantastyczny klimatPodobno świetnie było też w Łodzi - nie wiem, nie byłam. Ewentualnie jakieś loże maksymalnie oddalone od parkietu, gdzie muzyka by tak mocno nie dawała się we znaki. Ale może być też kawiarnia, pizzeria. Generalnie jest mi wszystko jedno gdzie, byle byśmy się wszyscy spotkali
Ja w każdym razie po koncercie nie zamierzam iść grzecznie spać
- michal.czeslaw
Słuchajcie!!!Dosyć już tego męcenia,ja chcę tu,a ja tu.Są ludzie na miejscu i robią co mogą,aby było gdzie tyłek posadzić.Uszanujmy to.Jak komuś nie będzie pasować nie musi iść.A jak tak będziecie marudzili,to skończy się na tym,że porobią się grupki, pójdą na piwko i after mamy z głowy.Nie ma co wydziwiać,bo wiadomo,że nie da się całego klubu wynająć.Jest nas po prostu za mało.Ja mam zamiar być z Wami obojętnie gdzie.Do zobaczenia! 
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Zaraz dojdziemy do tego, że będziemy usiłowali zmienić lokalizację koncertu, bo ta nie jest fajna...michal.czeslaw pisze:Słuchajcie!!!Dosyć już tego męcenia,ja chcę tu,a ja tu.Są ludzie na miejscu i robią co mogą,aby było gdzie tyłek posadzić.Uszanujmy to.Jak komuś nie będzie pasować nie musi iść.A jak tak będziecie marudzili,to skończy się na tym,że porobią się grupki, pójdą na piwko i after mamy z głowy.Nie ma co wydziwiać,bo wiadomo,że nie da się całego klubu wynająć.Jest nas po prostu za mało.Ja mam zamiar być z Wami obojętnie gdzie.Do zobaczenia!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Nie ma co porównywać lokalizacji koncertu z lokalizacją afterparty, bo lokalizacja koncertu nie od nas zależy, komuś miasto pasuje/może-jedzie, nie pasuje/nie może, nie jedzie. Proste jak świński ogon. a każdy koncert pokazuje, że jest grupa osób, które pojadą nawet w najdalszy koniec naszego kraju, a nawet poza.
Mnie jest obojętne gdzie, nie ukrywam jednak, że wolę kameralne, mału puby, kluby, kawiarnie, niż mega giga kluby. Śmieszy i przeraża jednocześnie, zachowanie niektórych osób co Afterparty, które w ostatniej chwili zaczynają robić sajgon, bo to czy tamto im nie pasuje, a był wcześniej czas, ale po co się odzywać?
Mnie jest obojętne gdzie, nie ukrywam jednak, że wolę kameralne, mału puby, kluby, kawiarnie, niż mega giga kluby. Śmieszy i przeraża jednocześnie, zachowanie niektórych osób co Afterparty, które w ostatniej chwili zaczynają robić sajgon, bo to czy tamto im nie pasuje, a był wcześniej czas, ale po co się odzywać?
- aragorn
- Członek TAFC Polska
,,,dajcie spokój ,,nasi Częstochowianie pewnie się dwoją i troją żeby się razem spotkać ,,więc co znajdą to będzie ,,,a chyba mają na uwadze że jesteśmy grupą nie ma co psioczyć ,,,,tylko przejść do meritum ,,to więc jaki jest na tą chwile klub namierzony? 
That's the only thing i really know.......
- JoannaIzabella
Dobre pytanie, bo też się ciut zgubiłam...aragorn pisze:,,,dajcie spokój ,,nasi Częstochowianie pewnie się dwoją i troją żeby się razem spotkać ,,więc co znajdą to będzie ,,,a chyba mają na uwadze że jesteśmy grupą nie ma co psioczyć ,,,,tylko przejść do meritum ,,to więc jaki jest na tą chwile klub namierzony?
- Evaalex
Dzis otrzymalam moj indentyfiakiator i zdyecie z Nysy. Zamawiam przejazd i nocleg w akademiku w Czestochwie
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Do mnie też dziś doszedł
Mam pytanie, identyfikator zabrać wraz z identyfikatorem fanclubowym i zapisać na nim swoje dane? bo wydaje mi się, że gdzieś czytałam, że to tylko pamiątkowy identyfikator.