Das Supertalent 7 (2013)
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Das Supertalent 7 (2013)
No i mamy... problem (z którego nawet się cieszę)!
Po raz drugi w historii zwycięzcą Das Supertalent nie została osoba związana z muzyką. Program wygrał duet Lucas i Falco, czyli chłopak pokazujący sztuczki swojego border-collie. Zapowiedziana płyta staje więc pod znakiem zapytania.
Po raz drugi w historii zwycięzcą Das Supertalent nie została osoba związana z muzyką. Program wygrał duet Lucas i Falco, czyli chłopak pokazujący sztuczki swojego border-collie. Zapowiedziana płyta staje więc pod znakiem zapytania.
Jak piszesz tak cię widzą.
- HubMT
- Kontakt:
Oglądałem i się tego spodziewałem. Szkoda tylko, że ten Fortunato nie trafił do pierwszej trójki, tylko ta Heidi "SHOW RAKETE". To było wg. mnie jakieś nieporozumienie ale cóż, co się stało to się już nie odstanie. Fajnie, że wystąpił też Robbie Williams, miło było go posłuchać.
Teraz tylko czekać na DSDS i Das Supertalent 8.
*Diamonds never made a lady..." 
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Jaki problem...? Toż to wielka szansa dla Bohlena - wyprodukować płytę w której wokalistą będzie piesek... super by było!ArCrack pisze:No i mamy... problem (z którego nawet się cieszę)!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- MODERN JEANNE
Ej a co to jest?Ktoś zna dobrze niemiecki?
http://www.nw-news.de/owl/kreis_hoexter ... ohlen.html
http://www.nw-news.de/owl/kreis_hoexter ... ohlen.html
I LOVE DB AND TA!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Dziewczyna z tego artykułu była na castingu i... właściwie tyle. Opowiada po prostu jak to było stanąć przed jury i kamerami.
- MODERN JEANNE
A dzięki, przeczytałam sam tytuł i pomyślałam że ktoś będzie z DB płyte nagrywał a dopiero co to opublikowali.Tak ,tam dalej coś o castingu jest,teraz trudno mi sobie wyobrazić że żadna płyta może nie wyjść po zwycięstwie tego pana z pieskiem bo już się nastawiłam 
I LOVE DB AND TA!
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Pewnie nie długo nagra z jakimś młodym talentem, mam wrażenie że on już nie chce z nikim nawiązywać dłuższej współpracy ..
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
- MODERN JEANNE
Mam nadzieję że nagra,nawet jednorazową płytę ,gorzej by było gdyby sobie odpuścił bo już się nastawiłam że coś wyjdzie.Od tylu lat siedzi w tym DSDS że dobrze śpiewających gwiazdek ma wokół siebie pod dostatkiem.Zresztą nawet gdyby z Beatrice nagrał nie miałabym nic przeciw,choć liczyłam na dansową płytę z jakimś nowym wokalistą.Najgorzej gdy sobie całkiem odpuść ,wtedy sobie długo poczekamy...
I LOVE DB AND TA!
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Czy ktoś można zna jakąś stronę gdzie można online obejrzeć nowe odcinki programu ?
Good Guys Only Win In Movies
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Najoficjalniej obejrzysz to na stronie RTL: http://rtl-now.rtl.de/das-supertalent.php (choć trzeba zapłacić). Możesz też skorzystać z serwisu typu Online TV Recorder. Urywki są dostępne za darmo na http://www.rtl.de/cms/sendungen/das-sup ... shows.html