Thomas i Omid Soltani - We Are One
- Agata
Re: Thomas i Omid Soltani - We Are One
Uwe już wspomagał projekty w orientalnym klimacie:
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Eva,odpowiedziałaś już na to o co miałam zapytać
. Chodziło mi właśnie po głowie,czy to Omid nie miał życzenia zaśpiewania z Thomasem a nie odwrotnie...
Evaalex pisze:Omid jest jak my Fanem Thomasa. Z pomoca Uwe spelnil sobie mazenie nagrania jednego utworu ze swoim gwiazdirem. To ze wam sie niepodoba jego muzyka, nie znaczy ze Omit nie ma talentu. Poprostu jest to dla nas nie zwyczajny styl.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
atlantyda ;o) pisze:Eva,odpowiedziałaś już na to o co miałam zapytać. Chodziło mi właśnie po głowie,czy to Omid nie miał życzenia zaśpiewania z Thomasem a nie odwrotnie...
Evaalex pisze:Omid jest jak my Fanem Thomasa. Z pomoca Uwe spelnil sobie mazenie nagrania jednego utworu ze swoim gwiazdirem. To ze wam sie niepodoba jego muzyka, nie znaczy ze Omit nie ma talentu. Poprostu jest to dla nas nie zwyczajny styl.
Ja również chciałbym zaśpiewać w duecie z Thomasem
A tak na poważnie - jeśli Thomas będzie śpiewał z każdym swoim fanem, który ma jakieś tam znajomości w branży muzycznej (np. jest piosenkarzem) to kiepsko to widzę. Moim zdaniem Thomas powinien trzymać jakiś tam poziom i nie śpiewać "z pierwszym lepszym" piosenkarzyną - no ale może Thomas uważa tego typu współpracę za doskonałe posunięcie marketingowe.
Już wkrótce się przekonamy, co z tej współpracy wyjdzie...
You Can Win, If You Want.
- Evaalex
Z tego co przeczytalam wychodzi ze moze bez pomocy Uwe by tego duetu nie bylo. Chyba czytales Edmundzuie wiadomosc na facebooku pisana przez web Mädels.
Pierwszy lepszy do Thomas nie dojdzie.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Nie czytałem, ale to nie ma znaczenia. Nie oszukujmy się - ten Omid to żadna gwiazda światowej klasy. Pewnie w Iranie jest supergwiazdą, może w innych islamskich krajach również, ale poza tym obszarem jest on raczej "mr nobody"...Evaalex pisze:Z tego co przeczytalam wychodzi ze moze bez pomocy Uwe by tego duetu nie bylo. Chyba czytales Edmundzuie wiadomosc na facebooku pisana przez web Mädels.
Thomas Andersa megagwiazdą już na świecie nie jest, ale nadal ma w bardzo wielu krajach Europy i świata pozycję gwiazdy.
Pozdrawiam.
- Evaalex
Moze Thomas chce mu pomudz w karjerze. Sara Conor byla tez nie znana dopuki nie wystapila w twledysku z jednym amerylanskim piosenkazem.
Jest nie wielu znanych wykonawcow, ktorzy spiewaja do takiej muzyki jak Omid. Nie wiemy czy w krajach w ktorych wielu ludzi takiej muzyki slucha nie jest Omid przypadkowo slawny. Ja uwazam ze ta wspolpraca Thomasa z Omidem mogla by byc podobna jak muzyka Ofry Hasy, ktora jest jedno z nie wielu ktorym sie z Taka muzyka udalo karjere zrobic.
Jest nie wielu znanych wykonawcow, ktorzy spiewaja do takiej muzyki jak Omid. Nie wiemy czy w krajach w ktorych wielu ludzi takiej muzyki slucha nie jest Omid przypadkowo slawny. Ja uwazam ze ta wspolpraca Thomasa z Omidem mogla by byc podobna jak muzyka Ofry Hasy, ktora jest jedno z nie wielu ktorym sie z Taka muzyka udalo karjere zrobic.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
No jeśli Thomas chce być takim "dobrym samarytaninem", który wyciąga pomocną dłoń do każdego piosenkarza, który po plecach Thomasa chce się wspiąć na listy przebojów to proszę bardzo - mnie nic do tego. Jego ryzyko i jego potencjalny zysk (bądź strata).Evaalex pisze:Moze Thomas chce mu pomudz w karjerze. Sara Conor byla tez nie znana dopuki nie wystapila w twledysku z jednym amerylanskim piosenkazem.
Pozdrawiam.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Po prostu język arabski jest taki zatykająco-duszący i do tego muzyka jest specyficzna i może stąd właśnie się bierze niechęć do tego duetu?
Don’t Give Up!
- kate
Thomas napisał jakiś czas na Twitterze, że jest w Malmo i spotyka się wkrótce z Omidem.
Pozostaje czekać, aż podzieli się z nami szczegółami z tego spotkania.
Pozostaje czekać, aż podzieli się z nami szczegółami z tego spotkania.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- Ann
- Członek TAFC Polska
Thomas jest już w studio w Malmo o czym poinformował dwie godziny temu na Twitterze 
https://twitter.com/ThomasAndersGoM/sta ... 10/photo/1
https://twitter.com/ThomasAndersGoM/sta ... 10/photo/1
MY DREAMS COME TRUE 
- aragorn
- Członek TAFC Polska
,,,,hejjj a moje zdanie na ten temat jest takie że Thomas lubi wspierać i promować młode talenty ,,,przypomnijcie sobie jak przytaknął młodemu wokaliście w wywiadzie ,,,,,Kawa czy Herbata przed koncertem w Warszawie.

That's the only thing i really know.......
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
tak... i ten "młody talent" Omid który wręcz marzy aby zrobić karierę...aragorn pisze:,,,,hejjj a moje zdanie na ten temat jest takie że Thomas lubi wspierać i promować młode talenty ,,,przypomnijcie sobie jak przytaknął młodemu wokaliście w wywiadzie ,,,,,Kawa czy Herbata przed koncertem w Warszawie.![]()
MODERN TALKING FOREVER!!!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
aragorn pisze:,,,,hejjj a moje zdanie na ten temat jest takie że Thomas lubi wspierać i promować młode talenty ,,,przypomnijcie sobie jak przytaknął młodemu wokaliście w wywiadzie ,,,,,Kawa czy Herbata przed koncertem w Warszawie.![]()
Bez wątpienia masz rację - ten Omid toż to dzieciak jeszcze - pewnie niedawno obchodził "osiemnastkę"
- MTalkingusia28
Co Wy wygadujecie.... Dzięki Thomasowi poznałam irańskiego piosenkarza.
Wcześniej była Kasia Nova, potem Kamaliya a teraz Omid.
A teraz na serio. Szanuję wszystkie projekty Thomasa i zawsze będę ale ten Omid nie wróży nic ciekawego. Jeśli mi się nie spodoba co jest możliwe to po prostu nie zwrócę uwagi na tę piosenkę i już. Nie podoba mi się głos Omida i szkoda, że Thomas nie znalazł sobie kogoś z bliższych stron na swoim poziomie, bo Thomas ma świetny głos i cudownie wykonuje przeróżne piosenki i mógłby wybrać kogoś kto jest taki świetny jak on. Wtedy piosenka byłaby świetna tak moim skromnym zdaniem. Z utęsknieniem czekam na coś nowego od Thomasa ale nie z Irańczykiem. Mam nadzieję, że ta płyta z Uwe wyjdzie za kilka miesięcy, bo nie mogę się już jej doczekać. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Evaalex
Daje Tobie racje Aragonie.Thomas lubi pomagac inym ludziom. Jego syn taz pomaga biedniejszym dzieciom dajac im ubrani i zabawki ktore jemu sie nie podobaja. Ojciec pomaga mlodym talentom a syn dziecim w swoim wieku.aragorn pisze:,,,,hejjj a moje zdanie na ten temat jest takie że Thomas lubi wspierać i promować młode talenty ,,,przypomnijcie sobie jak przytaknął młodemu wokaliście w wywiadzie ,,,,,Kawa czy Herbata przed koncertem w Warszawie.![]()
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Ewa wymień mi te "młode talenty" którym w ostatnim 10-leciu pomógł Thomas bo ja takowych nie kojarzę...?
MODERN TALKING FOREVER!!!