Masz racjęewelajna pisze:Myśle, że zlot ma racje bytu, jeżeli jest dobrze zorganizowany. Na poczatek wybrac środek Polski, by powiedzmy kazdy mial po równo. A jak wyjdzie pierwszy to się pomysli nad 2gim. Najlepiej wybrać ładne miejsce, gdzie są i domki, i można namiot postawić(ja tak lubię). Żeby w razie awarii pogodowej było się gdzie schować, a jak ciepło to grill czy coś. Mogę się za czymś rozejrzeć pomimo ze jestem ze ślaska (czyli nie złoty środek). Myśle, że jeżeli nastawienie bedzie dobre to czy to będzie sala czy łono natury impreza wyjdzieJeżdze i jeździłam na różne zloty i wiem że wszytko zależy tylko i wyłącznie od nastawienia.
Jak zyskać lepsze nastawienie? Obudźmy w sobie większy entuzjazm, radość życia! Taki Zlot to będzie przecież fajna zabawa! Jako motywator niech posłuży świadomość, że wszystko będzie fotografowane, nagrywane, opracowane w tekście i ten materiał będzie upominkiem dla Thomasa!
Słuchajcie, jak nie spróbujemy, to nie będziemy wiedzieć. Rzucam więc hasło:
I Zlot Fanów Thomasa Andersa odbędzie się w sobotę, 29 czerwca 2013r. w Kutnie! Czas: powiedzmy od godz. 17.00 do której wytrzymamy! Miejsce spotkania: Chilli Club. Typ imprezy: zamknięta. Program Zlotu, szczegółowe informacje o przewidzianych konkursach itp. a także o bazie noclegowej podam w ciągu najbliższego tygodnia.
No i już
Wiem, nieco (