Tak ja bardzo, bardzo chętnie przyłożę swoją łapkę do promocji koncertuJoannaIzabella pisze:Tak jest, Mistrzyni Ceremonii na Koszalin!Naddel pisze:Słuchajcie kochani, ogarniemy Koszalinaragorn pisze:Ładny lokallll nad prawie gołym niebem,,,coś jak Szczecin,,,,
,,,,a jescze czy ktoś jest z Koszalina od nas,, i np.organizacja after-party ,czy są jakieś fajne lokale w Koszalinku?![]()
Ja z Pomorza, studiowałam w Koszalinie, chętnie zabierzemy się z siostrą za promo i z pomocą niebios oraz JoannyIzabellizorganizujemy myślę coś fajnego
Będzie super!
20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
- Dominicka
Re: 20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
-
Sylwia Maria
To będzie z pewnością kolejny, fantastyczny koncert:) Mam nadzieję, że uda mi się 20 lipca być w Koszalinie.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Chyba pojadę na drugi koncert Thomasa w życiu do Koszalina o ile kaski będę miała na nocleg i bilet
A spotkanko będzie z fanami,żeby autograf od Thomasa można było wziąć i fotkę?Jakieś info będzie też?Była bym wdzięczna,bo w Szczecinie przegapiłam,bo nie byłam poinformowana tym spotkaniem z fanami i byłam strasznie zła jak się po fakcie dowiedziałam heh... :-/
Pozdrawiam Thomasowiczów
Pozdrawiam Thomasowiczów
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Do tego czasu jest jeszcze sporo czasu ale zrobie wszystko aby uzbierać na ten wyjazd. Jak to sie mówi grosz do grosza i da się rade :)Nie mogę sie doczekać 
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- michal.czeslaw
Ola ogarnij się!Czytasz posty na forum?Jeżeli nie jesteś członkiem TAFCP masz marne szanse na spotkanie z Thomasemaleksandra227 pisze:Chyba pojadę na drugi koncert Thomasa w życiu do Koszalina o ile kaski będę miała na nocleg i biletA spotkanko będzie z fanami,żeby autograf od Thomasa można było wziąć i fotkę?Jakieś info będzie też?Była bym wdzięczna,bo w Szczecinie przegapiłam,bo nie byłam poinformowana tym spotkaniem z fanami i byłam strasznie zła jak się po fakcie dowiedziałam heh... :
-
Sylwia Maria
Ja też mam nadzieję, że uda mi się odłożyć odpowiednią kwotę. W końcu cztery miesiące to trochę czasu.shoker191 pisze:Do tego czasu jest jeszcze sporo czasu ale zrobie wszystko aby uzbierać na ten wyjazd. Jak to sie mówi grosz do grosza i da się rade :)Nie mogę sie doczekać
- JoannaIzabella
Ale Ola dołączy, jak tylko Patryk wróci z urlopu, więc będzie miała również szansęmichal.czeslaw pisze:Ola ogarnij się!Czytasz posty na forum?Jeżeli nie jesteś członkiem TAFCP masz marne szanse na spotkanie z Thomasemaleksandra227 pisze:Chyba pojadę na drugi koncert Thomasa w życiu do Koszalina o ile kaski będę miała na nocleg i biletA spotkanko będzie z fanami,żeby autograf od Thomasa można było wziąć i fotkę?Jakieś info będzie też?Była bym wdzięczna,bo w Szczecinie przegapiłam,bo nie byłam poinformowana tym spotkaniem z fanami i byłam strasznie zła jak się po fakcie dowiedziałam heh... :
![]()
![]()
- bknaf
Ja też mam nadzieję, że jak Patryk wróci to dołączę do TAFC. Zgłoszenie wysyłam zaraz po świętach
- no i koszulka obowiązkowa 
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Super widzę , że rodzinka nam się powiększa 
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Super i czekam na info co do koncertu 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Agata
Koncert odbędzie się w Hali Widowiskowo-Sportowej:
http://www.hala.koszalin.pl/aktualnosci ... 18-00.html
http://www.hala.koszalin.pl/aktualnosci ... 18-00.html
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Latem na hali? 
-
Czolo
http://www.ticketpro.pl/jnp/muzyka/1058 ... ncert.html
Dalsze info
Naprawdę nie obraziłbym się, gdyby było nagłośnienie tak dobre jak w Atlas Arenie.
Dalsze info
Naprawdę nie obraziłbym się, gdyby było nagłośnienie tak dobre jak w Atlas Arenie.
- JoannaIzabella
Hmmm... dziwnie, że w hali. Nie kojarzę, skąd nam się wzięła wizja amfiteatru
Ale obojętnie gdzie, byle był! 
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Jak będzie dobra klimatyzacja, to obojętne gdzie - dla mnie koncert może być nawet na dworcu, najważniejsze, że jest to koncert naszego Thomasa

Don’t Give Up!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Ja byłam na wielu koncertach w swoim życiu, na świeżym powietrzu i zdecydowanie jestem za nimi. Wczoraj koleżanka wręcz mnie opierniczyła, że dlaczego się dziwię, że na hali, że na dworzu to hańba! Nic to, że Sting, U2, Metallica i wielu innych grali na dworzu
Paul McCartney i Rihanna też będą grać u nas na świeżym powietrzu a i sam Thomas w ubiegłym roku, z tego co widziałam na zdjęciach miał u nas koncerty na świeżym powietrzu. Chociaż powiem szczerze, że gdyby miało być powyżej 25 stopni upału, to hala to błogosławieństwo, byle z dobrą klimą.