Koncert w Warszawie (02.12.2012)
- Ann
- Członek TAFC Polska
Re: Koncert w Warszawie (02.12.2012)
No i co z tego,że "No Face..." Thomas zaśpiewał z playbacku.Za to pozostałe piosenki zaśpiewał na żywo,a poza tym była świetna zabawa 
MY DREAMS COME TRUE 
-
Awans
To nie jest zarzut. Chciałem tylko napisać że to zauważyłem. Mam w miarę dobry słuch muzyczny. A po za tym w śpiewaniu na żywo piosenka piosence nie równa. A tu jest za bardzo równo za bardzo czysto.
Jak Anders przyjedzie do Sopot/Gdańsk to też mam zamiar iść na jego koncert.
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Awans pisze:No Face No Name No Number śpiewa z play back
to jest dowód
http://www.youtube.com/watch?v=6bFycRCgkg4
http://www.youtube.com/watch?v=tv0kS9Xkuy0
http://www.youtube.com/watch?v=q0ofvUKMmKA
http://www.youtube.com/watch?v=6rff1ktWqkQ
Boże kochany..ręce opadają. Zaśpiewał i co z tego? 1 czy 2 piosenki na kilkanaście Tragedia normalnie...
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Jesoo, Awans, ależ Ty strasznie pragniesz być zauważony w takim razie! Skoro "to nie jest zarzut", to po hugo tyle razy na forum informujesz wszystkich wszem i wobec, że oto dokonałeś przełomowego odkrycia, że Thomas nie śpiewa na żywo?? Nie łapię, serio. Jak Ci się mimo wszystko podoba, to nie wiem po co drążysz i przedstawiasz "dowody zbrodni" z takim zapałem? Co, komu i po co chcesz udowodnić? <wall>Awans pisze:To nie jest zarzut. Chciałem tylko napisać że to zauważyłem. Mam w miarę dobry słuch muzyczny. A po za tym w śpiewaniu na żywo piosenka piosence nie równa. A tu jest za bardzo równo za bardzo czysto.
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
-
Awans
Jeden wpis został skasowany albo ten ktoś sam go usunął. Że niby ja nie umiem słuchać ze zrozumieniem. A ja chcę udowodnić że umiem słuchać.
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Poważnie myślisz, że dla kogoś to ma znaczenie, czy umiesz, czy nie umiesz?Awans pisze:Jeden wpis został skasowany albo ten ktoś sam go usunął. Że niby ja nie umiem słuchać ze zrozumieniem. A ja chcę udowodnić że umiem słuchać.
-
Awans
A ty twierdzisz że to było na żywo ?
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Nie rozumiem czemu robisz takie zamieszanie na forum? chcesz skłócać ludzi czy co?
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Awans, nie chce mi się o tym gadaćAwans pisze:A ty twierdzisz że to było na żywo ?
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Podpisuję się pod tym w 100% i tym optymistycznym akcentem proponowałbym zakończyć tą niepotrzebną dyskusję...Naddel pisze:Awans, nie chce mi się o tym gadaćAwans pisze:A ty twierdzisz że to było na żywo ?podobnie, jak większości z nas, co chyba powinieneś już był do tej pory zauważyć. Nie ma znaczenia, co ja twierdzę, ponieważ ja nie latam po forum i nie udowadniam ludziom swoich racji. Lubię Thomasa, jestem jego fanką i nawet, gdybym odkryła nagle, że na koncertach puszcza playback, to nie pisałabym o tym dziesięciu postów na forum! Bo po co? Każdy z nas wie swoje i nawet jakbyś miał słuch absolutny, tudzież tajne nagrania z koncertów, to naprawdę niczego nie zmieni...
-
Gosiaczek291287
Witam serdecznie:-) zdecydowałam się napisać na forum,ponieważ chciałam coś uświadomić młodzieży....mimo,iż sama w zasadzie do niej należę uwielbiam muzykę Tomasa Andersa! To wcale nie jest wstyd słuchać piosenek naszych rodziców!!! Byłam na koncercie w Warszawie,ponieważ od dziecka o tym marzyłam!!! Kiedyś pamiętam,że sobie obiecałam,że gdy Modern Talking(wtedy jeszcze jako zespół) pojawi się w Polsce ,to ja będę pierwsza! Słowa dotrzymałam i absolutnie nie żałuję!!!! Koncert był cudowny,a emocje niezapomniane...mam nadzieję,że uda mi się z WAMI (fanami) być na koncercie w marcu...bynajmniej mam o czym teraz marzyć,a jak wiadomo marzenia się spełniają:-))) Co do torwarskiego widowiska byłam w szoku,że Thomas w tak spaniałym stopniu przypomniał atmosferę tamtych lat...jedyne co żałuję,to fakt,iż tak krótko to trwało...mam piękne wspomnienia z tego dnia,których nikt mi nie odbierze i zapewne mam i będę miała co opowiadać znajomym...
Pozdrawiam ekipę spod sceny:-) do marca