Jak Wasze zainteresowanie muzyką Thomasa odbiera otoczenie?

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Re: Jak Wasze zainteresowanie muzyką Thomasa odbiera otoczen

Post autor: aldona »

I tak trzymać kochana :D
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

w domu, czy nawet w pocagu jak jade jest podobnie, aaaaaa!! i nawet budzik to -YMHYMS xD
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Fajnie by było tak zorganizować jakąś promocję dla naszego kochanego Thomasa :) Zadzwonić do radia ZET, RMF FM, PLUS czy do jakiekolwiek innego,żeby porozmawiać na temat piosenek solowych Thomasa,a potem podjechać z płytką piosenek,żebyś ktoś z Fanclubu by było przekonująco.Ale to raczej marzenia i pomysł i wątpię czy by wypalił? Bo naprawdę szkoda,że Thomas został"zaszufladkowany" stereotypem Modern Talking z Dieterem.A przecież ma świetne swoje piosenki solowe i dlaczego nikt nie chce tego docenić.Dobrze,że my fani doceniamy i staramy się jak możemy,żeby Thomas nie poczuł się przez nasz"zaszufladkowany"lecz doceniany za swoje piosenki solowe i piękny głos! Ja również mam budzik YMYMS clasic 98 i dzwonek Cheri Lady na połączenia tylko szkoda,że nie mogę mieć czasoumilacza :-(
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Ja już taki pomysł zapodałam pare postów wcześniej, ale bez odzewu...
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

No właśnie widziałam Monia :) I jest nas dwie za tym,a reszta chyba się nie chce zdecydować,hej co z Wami śpicie? ;)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Hey Aleksandro wcale nie wy dwie z Martą ,bo ja wcześniej właśnie o tym pisałam i kilka osób też się już wypowiedziało . :o .Pozdrawiam i trzeba się poważnie nad tym zastanowić :idea:
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Moniką :wink: Marta to moje pseudo na na fejsie :lol:
Myśmy konkretne pomysły, jak to ogarnąć, co zrobić wypisały :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

aleksandra227 pisze:No właśnie widziałam Monia :) I jest nas dwie za tym,a reszta chyba się nie chce zdecydować,hej co z Wami śpicie? ;)
Helo, helo!!! A ja to co? ;) ;) Też jestem za!
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Monia ,bardzo przepraszam za pomyłkę .Ale o Tobie Asiu też nie zapomniałam -przecież napisałam że rozmawiałyśmy z kilkoma osobami :) .Następnym razem wymienię Cię z imienia :!: Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

aldona pisze:Monia ,bardzo przepraszam za pomyłkę .Ale o Tobie Asiu też nie zapomniałam -przecież napisałam że rozmawiałyśmy z kilkoma osobami :) .Następnym razem wymienię Cię z imienia :!: Pozdrawiam wszystkich
Aldonuś, no taż przecie ja żartowała sobie!!! :D
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

No przecież wiem :lol:
Meg
Członek TAFC Polska

Post autor: Meg »

Zdaniem moich rodziców odbiło mi. Mój facet ma dość, jak to ostatnio stwierdził "W domu Thomas Anders, w samochodzie Thomas Anders, a i na pewno w drodze do pracy też tego słuchasz!" :D Zgadza się słucham i to w obie strony :D Ale ja jestem twarda i swoje wiem, Ci którzy się śmieją - ich strata. Miałam kiedyś koleżankę, której słowa utkwiły mi w głowie do dziś: "Szczęśliwi Ci, którzy mają pasję.". Śmiało mogę powiedzieć, że bycie Fanem Thomasa jest pasją i sprawia, że jestem szczęśliwa. Kiedy słucham Jego głosu poprawia mi się nastrój, a kiedy wiem, że jadę na koncert to jaram się jak gwizdek! W pracy już dwa miesiące przed koncertem gadam tylko o tym, a po koncercie kolejne dwa miesiące będę gadać jak to wspaniale było :D Mają mnie dość :)
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

No ja mam podobnie.Też w kółko nawijam o Thomasie i o koncercie.Ostatnio mój chłopak odpowiedział"To jedziesz do tego swojego.."A ja na to,że a jak!Ostatnio też była u mnie jedna babka to była w szoku,że mam książkę Thomasa,że skąd ja ją mam?To mi babcia opowiadała,bo akurat mnie nie było w domu będąc w pracy. Ale u mnie się już zdołali(na szczęście przyzwyczaić).I staram się nie przejmować co myślą o mnie inni,że lubię Thomasa.Cieszę się,że można mieć taką pasję i nie ukrywać tego i można być z tego powodu szczęśliwym i nie mogę się doczekać koncertu w Koszalinie... :P :D
Meg
Członek TAFC Polska

Mam dokładnie tak samo :) Z jednej strony wiem, że oczekiwanie jest ekscytujące, z drugiej strony chciałabym żeby to było już jutro bo się doczekać nie mogę!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Mam wielką nadzieję, że na Zlocie się też odmeldujecie :) Będzie przygotowany materiał foto-video ze Zlotu a także magazyn (z tłumaczeniem na angielski lub - jak znajdzie się osoba chętna do pomocy - na niemiecki) ;) I te materiały przekażemy Thomasowi ;) Więc warto się pojawić! ;)

A Koszalin..... Oh, żeby to już...! :D No i jeszcze ciekawe, jakaż jest ta ewentualna planowana niespodzianka... 8)
Meg
Członek TAFC Polska

Ja niestety nie dostanę urlopu. U mnie w pracy kwestia urlopów jest drażniąca bo nie ma kto kogo zastąpić... I tak wysępiłam na 19 lipca żeby przyjechać na koncert dzień wcześniej, a to co mi zostało trzymam na obrone - mam w lipcu.
ODPOWIEDZ