"Christmas for You" - świąteczny album Thomasa
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: "Christmas for You" - świąteczny album Thomasa
I już mamy odsłuch całej płyty: http://www.amazon.de/Christmas-for-You/dp/B009YVETXK/
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
dawidsikorski2
Nie ciekawa ta plyta takie flaki z olejem...........
- aragorn
- Członek TAFC Polska
hej,czy wiele osób się wybiera na Fan Day?niestety życie to jedno wielkie pasmo wyborów w 2014 r.dopiero wybiorę się,jak przeczytałem atrakcje to żal,żal.
That's the only thing i really know.......
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Po przesłuchaniu stwierdziłam,że na tą chwilę,jednak "Last Christmas" będę słuchała najczęściej.Spodobało mi się też,nie znana mi wcześniej kolęda "Silverbells" i zupełnie na odwrót znane chyba na całym świecie "Silent Nichgt".Tak czy owak,zrobiło się bardzo świątecznie podczas odsłuchuPkmodern pisze:I już mamy odsłuch całej płyty: http://www.amazon.de/Christmas-for-You/dp/B009YVETXK/
- Krzychoo
Zdecydowanie bardziej wolę głos Thomasa na żywo. Na tej płycie został ewidentnie przepuszczony przez jakieś filtry i nie brzmi już tak naturalnie.
- MTalkingusia28
Rzeczywiście na żywo wyszłoby lepiej, ale mnie się podoba. Sleigh Ride jest fajne. Silverbells także mi się podoba. Poza tym te wolne kawałki są dobre jak np. Can You Hear the Snowflakes Falling. Fajne takie jazzowo swingowe piosenki. Mnie bardzo przypadły do gustu. Silent Night ładnie wyszło. 30 sekund to chyba trochę za mało, żeby do końca ocenić, ale mniej więcej można powiedzieć czy piosenki się podobają czy nie. Oczywiście jak dla mnie Last Christmas i Kisses For Christmas wymiatają.
To z tych szybszych jak np. It's Christmastime. A piosenkę The Christmas Song już gdzieś słyszałam w necie, chyba w jakiejś wyszukiwarce o ile dobrze pamiętam. Ogólnie rzecz biorąc płyta zapowiada się świetnie jak dla mnie oczywiście. To tylko moje osobiste spostrzeżenia na temat tej płyty. Ja bez tego odsłuchu wiedziałam, że piosenki mi się spodobają. Takie miałam przeczucie i się nie myliłam.
Przeczucie zwykle mnie nie myli.
Ale słucham teraz te urywki cały czas. Świetne są.
Christmas is Just Around the Corner (from "Cranberry Christmas") jest zarąbiste.
It's the Most Wonderful Time of the Year jest piękne. Wystarczy mi te 30 sekund. Piękne są te wolne. Bardzo mi się podobają.
It's the Most Wonderful Time of the Year jest piękne. Wystarczy mi te 30 sekund. Piękne są te wolne. Bardzo mi się podobają.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
-
FAN90
Postanowiłem wstrzymać się z ocenami poszczególnych utworów, aż do wysłuchania pełnych nagrań. Jednak co do utworu "Silverbells", to chyba jednak Thomas o wiele ładniej wykonał ją na żywo, choć poczekam do pełnego odsłuchu.
A oto ten występ na żywo jakieś 4 lata temu
http://www.youtube.com/watch?v=Rn6DVPz9r7c
- aneskawb
Hmm myślę, że trzeba być koneserem stylu, w jakim są utwory, żeby zachwycać się nimi rzetelnie. Swoją drogą Thomas chyba bardzo dobrze czuje się w takiej odsłonie
Podoba mi się wykonanie "Silent Night", może dlatego, że nucę razem z Thomasem, ale przede wszystkim dlatego, że ma najładniejszą linię melodyjną..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Give me your palm, I can't live without you..."
- MTalkingusia28
O tak, racja, o wiele lepiej brzmi na żywo niż na płycie ta piosenka.FAN90 pisze:Postanowiłem wstrzymać się z ocenami poszczególnych utworów, aż do wysłuchania pełnych nagrań. Jednak co do utworu "Silverbells", to chyba jednak Thomas o wiele ładniej wykonał ją na żywo, choć poczekam do pełnego odsłuchu.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
-
FAN90
Cieszę się, że podzielasz moje zdanie, bo faktycznie to wykonanie ma coś w sobie wyjątkowego, jest jakaś magia w nim 
- Ann
- Członek TAFC Polska
Po kilkudziesięciokrotnym przesłuchaniu wszystkich fragmentów uważam,że zapowiada się świetny album 
MY DREAMS COME TRUE 
- Agata
- Ann
- Członek TAFC Polska
Bardzo podoba mi się fragment "Marry You"
Słucham tego dzisiaj na okrągło 
MY DREAMS COME TRUE 
- Jor
Plyta Deluxe Edition zamowiona z Amazon i juz wyslana. A skoro juz zamawiana byla plyta TA to i dolozylem do tego wydana niedawno 'Best Of Dieter Bohlen' ze starociami DB...
Tak wiec bedzie czego sluchac podczas najblizszych swiat!
Tak wiec bedzie czego sluchac podczas najblizszych swiat!
- Ann
- Członek TAFC Polska
Świetny album!
Oceniam go na 5+ ( byłoby 6,gdyby nie te chórki i te "...bam,bam,bam,bam..." w piosence "Have Youself A Merry Little Christmas"
)
MY DREAMS COME TRUE 
- Paradise
- Kontakt:
A ja dopiero raz odsłuchałam i mnie się podoba,wybredna nie jestem,prosze jeśli ktoś wie,gdzie można kupić płytę w Wiedniu,napiszcie,miałam kiedys namiar na sklep ale nie moge tego teraz znaleźć...
"You can win if You want..."