Przecież to nie Dieter występuje tylko C.C.Catch i Systems In Blue bez których Modern Talking nigdy nie brzmiało by tak jak brzmi. ja osobiście bardzo się cieszę że zobaczę SIB na żywo, choć niestety już nie w komplecie. Do zobaczenia w Gdańsku.michal.czeslaw pisze:Może po prostu wielu z nas nie lubi Dietera mimo tego,że zasługi jego w muzyce są ogromne...djeldiablo pisze:.smutne, ale tak to juz chyba jest, ze cudze chwalicie, a swojego nie znacie
Hitparada 80' 7.09 C.C.Catch, Systems In Blue, Fancy, Gazebo
- sebciu1974
- Kontakt:
Re: Hitparada 80' 7.09 C.C.Catch, Systems In Blue, Fancy, Ga
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Nie jest to kwestia żadnej sympatii czy antypatii tylko umowy, która zobowiązuje nas do takiego a nie innego potraktowania sprawy. Niemniej jednak, forum jest ogólnodostępne, jego podgląd jest cały czas na "niebieskich" stronach ModernTalking.pl, a temat imprezy jak widać funkcjonuje tu w najlepsze.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Dr Mabuse
Szkoda, że umowa tak została zredagowana, bo mnie osobiście brakuje w tym właśnie portalu baneru informującego o tak wyjątkowym koncercie... A co plakatu HITPARADY 80's, to jest jak najardziej ok (do tego ten szyld radia ZP z pewnością podnosi rangę imprezy). Jedyną rzecz, jaką bym zmienił, to napis z "7 wrzesień 2012" na "7 września 2012". Z tego co pamiętam z odległej czasowo edukacji tak jest chyba poprawniej 

- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Strona T-A.pl jako fan club nie ma nic wspólnego z innymi wykonawcami i nic o nich nie pisze jesli nie ma to związku z Thomasem. Jest to chyba oczywiste! Nawet gdy chodzi o Dietera, chyba że by się zeszli trzeci raz.

pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Adrian77
- Kontakt:
Ale tu nikt nie mówi o T-A.pl tylko o moderntalking.pl. Osobiście ubolewam nad tym, że nie ma banneru promującego Hitparadę na moderntalking.pl.33ccd pisze:Strona T-A.pl jako fan club nie ma nic wspólnego z innymi wykonawcami i nic o nich nie pisze jesli nie ma to związku z Thomasem. Jest to chyba oczywiste! Nawet gdy chodzi o Dietera, chyba że by się zeszli trzeci raz.![]()
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- 33ccd
- Kontakt:
Jeszcze raz podtrzymuje nasze stanowisko.
Ostatnio zmieniony śr sie 22, 2012 12:39 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- sebciu1974
- Kontakt:
Hitparada 80' 7.09 C.C.Catch, Systems In Blue, Fancy, Gazebo
Mam takie wrażenie że ta dyskusja nie ma sensu i do niczego nie doprowadzi.
Nie mogę jednak przejść obojętnie obok tego tematu, tym bardziej że jestem jego założycielem.
Na stronie moderntalking.pl są informacje o wszystkich produkcjach związanych z Dieterem Bohlenem a zatem i o C.C.Catch też.
W dziale Terminy Live są wzmianki o wszystkich możliwych koncertach zarówno w naszym kraju jak i poza nim.
Rozumiem że reklamować to może nie ale żeby nawet o tym koncercie w Gdańsku nie wspomnieć wymieniając go na liście, to już trochę dziwne. W terminach TV aż gęsto o C.C.Catch. Rozumiem że inni organizatorzy itd ale przecież koncerty poza naszymi granicami też są organizowane przez inną ekipę a jakoś informacja o nich jest.
Trochę to dla mnie dziwne ale tak to już jest.
Nie mogę jednak przejść obojętnie obok tego tematu, tym bardziej że jestem jego założycielem.
Na stronie moderntalking.pl są informacje o wszystkich produkcjach związanych z Dieterem Bohlenem a zatem i o C.C.Catch też.
W dziale Terminy Live są wzmianki o wszystkich możliwych koncertach zarówno w naszym kraju jak i poza nim.
Rozumiem że reklamować to może nie ale żeby nawet o tym koncercie w Gdańsku nie wspomnieć wymieniając go na liście, to już trochę dziwne. W terminach TV aż gęsto o C.C.Catch. Rozumiem że inni organizatorzy itd ale przecież koncerty poza naszymi granicami też są organizowane przez inną ekipę a jakoś informacja o nich jest.
Trochę to dla mnie dziwne ale tak to już jest.
-
batman
Witam. Widzę, że temat braku info o HITPARADZIE rozgorzał na dobre. No cóż - wydaje mi się, że Arek zbyt ulega Solarisowi. Jak tak dalej pójdzie to zabronią mu nawet ogłosić, ze pojawi się nowa płyta Dietera albo innych naszych idoli bo będzie to strona głównie o kolejnych koncertach Thomasa w Polsce. Powiedzmy sobie jednak szczerze - jego portal jego sprawa. Pytanie tylko czy nie powinien się już stać stroną koncertową Thomasa i firmy organizującej jego kolejne koncerty. Trochę się dziwię bo ma rację któryś z moich przedmówców, że informacja o występach Dietera w Rosji albo info o występach live innych podopiecznych Didiego się pojawiają a w stosunku do naszej imprezy trochę wygląda to jak mały sabotaż. Pies to drapał - jak ktoś chce i lubi Caro, Systemsów i innych to przyjedzie. I nie prosiliśmy o reklamę na stronie tylko info w newsach. I również dalibyśmy darmowe wejściówki nawet bez nachalnej reklamy.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Dziękuję za wszystkie krytyczne głosy - mam nadzieję że uda się z nich wyciągnąć konstruktywne rozwiązania na przyszłość.
Chciałbym jednak odnieść się do pewnych treści, które w mojej opinii są krzywdzące dla ModernTalking.pl. Zapytanie o możliwości promocji u nas wpłynęło już PO ogłoszeniu imprezy i do niczego się nie zobowiązywaliśmy, zatem stwierdzenie że coś sabotujemy jest nie na miejscu. Tym bardziej, że na forum można do woli promować to wydarzenie, dzięki czemu jak stwierdził sam organizator - "jak ktoś chce i lubi Caro, Systemsów i innych to przyjedzie".
Z Solaris Music współpracujemy od blisko czterech lat - wtedy Thomas grał koncerty w Polsce na festynach piwnych bo nikt nie chciał zaryzykować pieniędzy na organizację koncertu z prawdziwego zdarzenia. Dzięki ich zaangażowaniu w tej chwili ma on występy w najlepszych halach koncertowych w Polsce. Także C.C.Catch pojawiła się u nas pierwszy raz od 23 lat dzięki nim (śmiem twierdzić, że sukces Discotex był istotnym bodźcem do organizacji podobnych imprez). To ogromny wkład i nie powinno nikogo dziwić, że szeroko reklamujemy te koncerty. Gdyby nie ta współpraca nie funkcjonowałby Thomas Anders Fan-Club Polska, a fani po wspólne zdjęcie z Thomasem musieliby jechać w najlepszym wypadku do Koblencji. Bilety na Thomasa, które możemy rozdać na konkursach to przy tym wszystkim "pikuś". Skoro otrzymujemy takie możliwości, nasz partner wymaga czegoś od nas i tym razem była to lojalność w niekomunikowaniu konkurencyjnego wydarzenia.
Zdaję sobie sprawę, że z punktu widzenia fana który po prostu kupuje bilet i idzie na koncert wygląda to dziwnie, ale takie prawa rządzą tym rynkiem.
To wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie - wszystkim wybierającym się na imprezę szczerze życzę udanej zabawy.
Chciałbym jednak odnieść się do pewnych treści, które w mojej opinii są krzywdzące dla ModernTalking.pl. Zapytanie o możliwości promocji u nas wpłynęło już PO ogłoszeniu imprezy i do niczego się nie zobowiązywaliśmy, zatem stwierdzenie że coś sabotujemy jest nie na miejscu. Tym bardziej, że na forum można do woli promować to wydarzenie, dzięki czemu jak stwierdził sam organizator - "jak ktoś chce i lubi Caro, Systemsów i innych to przyjedzie".
Z Solaris Music współpracujemy od blisko czterech lat - wtedy Thomas grał koncerty w Polsce na festynach piwnych bo nikt nie chciał zaryzykować pieniędzy na organizację koncertu z prawdziwego zdarzenia. Dzięki ich zaangażowaniu w tej chwili ma on występy w najlepszych halach koncertowych w Polsce. Także C.C.Catch pojawiła się u nas pierwszy raz od 23 lat dzięki nim (śmiem twierdzić, że sukces Discotex był istotnym bodźcem do organizacji podobnych imprez). To ogromny wkład i nie powinno nikogo dziwić, że szeroko reklamujemy te koncerty. Gdyby nie ta współpraca nie funkcjonowałby Thomas Anders Fan-Club Polska, a fani po wspólne zdjęcie z Thomasem musieliby jechać w najlepszym wypadku do Koblencji. Bilety na Thomasa, które możemy rozdać na konkursach to przy tym wszystkim "pikuś". Skoro otrzymujemy takie możliwości, nasz partner wymaga czegoś od nas i tym razem była to lojalność w niekomunikowaniu konkurencyjnego wydarzenia.
Zdaję sobie sprawę, że z punktu widzenia fana który po prostu kupuje bilet i idzie na koncert wygląda to dziwnie, ale takie prawa rządzą tym rynkiem.
To wszystko co mam do powiedzenia w tej sprawie - wszystkim wybierającym się na imprezę szczerze życzę udanej zabawy.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
batman
No dobrze Arku ale jakie to jest konkurencyjne wydarzenie. Przecież my nie robimy ani koncertu Thomasa Andersa ani też Solaris nie ma monopolu na organizację koncertów w Polsce i informowanie o nich. Więc powiedz mi jaka to jest konkurencja? Przecież o koncercie Dietera informujecie na swojej stronie a też przecież część potencjalnych widzów ma już dosyć ętego koncertu Toma i wyjedzie sobie do Rosji. Gdyby iść tym tokiem rozumowania nie należy informować żadnych innych koncertów poza tymi które organizuje Solaris. Tak naprawdę wcale się nie gniewam i nie cisnę za bardzo na to bo mam świadomość, że reklama za pośrednictwem internetu w naszym państwie to tylko ułamek całej kampanii więc nie ma się o co napinać. Tyle, że jeżeli chcecie aby portal modern talking.pl był kompedium wiedzy o naszych idolach to trzeba obiektywnie informować o wszystkim co się wokół nich dzieje. Zrozumiałbym gdyby Solaris albo inny podmiot robił w zbliżonym okresie C.C. CATCH - no ok, dałoby się to wytłumaczyć. Ale w przypadku gdy oni pracują nad innym projektem zupełnie nie zbieznym z naszym to jest to bez sensu. Ja też robiłem koncerty wielu artystów nawet zagranicznych. Czy ja bym teraz zabronił komuś reklamować koncert np BAD BOYS BLUE albo Mr PRESIDENT tylko dlatego, że jakiś czas temu ja realizowałem ich koncert? I to jest właśnie takie sabotowanie (oczywiście w niegroźnym tego słowa znaczeniu) naszej imprezy czyli działanie na korzyść zaprzyjaźnionego podmiotu gospodarczego, który zajmuje się podobną branżą kosztem obiektywizmu medium które się tworzy.
- sebciu1974
- Kontakt:
Koncert już za 9 dni.
- Adrian77
- Kontakt:
Batman, wiadomo już coś nt. autografów, zdjęć, spotkania z fanami z artystami?sebciu1974 pisze:Koncert już za 9 dni.
Adrian77
Adrian77
- Pkmodern
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
batman
Witam. Nie - na bilecie niczego w logo C.C. CATCH ni brakuje. po prostu to duże C ma taki połysk i na tle tego papieru jest niewyraźne. Wiadomości odnośnie konferencji i spotkania z artystami podam do poniedziałku. Pozdrawiam i do zobaczenia na imprezie
-
batman
Witam. Mam wstępne potwierdzenie zgody od wszystkich artystów jeżeli chodzi o spotkanie z fanami. Zostaje mi tylko dograć wszystkie szczegóły. Myślę, że to będzie przed koncertem - po próbach w trakcie napełniania sali ale szczegóły podam jeszcze w trakcie. Postaram się wpuścić tylu chętnych ilu będę mógł ale zbyt wiele nie chcę obiecywać.
Dziś zapoznałem się z playlistą Fancy'ego. No trochę dobrej roboty zrobił. Wykona m.in tak dawno nie prezentowane publicznie utwory jak m.in LOVE IN JAPAN, IN SHOCK, BODYGUARD a także z ostatniej płyty FOR ONE NIGHT IN HEAVEN. Oprócz tego mnóstwo innych przebojów z Flames of love, Fools Cry i Bolero na czele.
Dziś zapoznałem się z playlistą Fancy'ego. No trochę dobrej roboty zrobił. Wykona m.in tak dawno nie prezentowane publicznie utwory jak m.in LOVE IN JAPAN, IN SHOCK, BODYGUARD a także z ostatniej płyty FOR ONE NIGHT IN HEAVEN. Oprócz tego mnóstwo innych przebojów z Flames of love, Fools Cry i Bolero na czele.
- Adrian77
- Kontakt:
Superbatman pisze:Witam. Mam wstępne potwierdzenie zgody od wszystkich artystów jeżeli chodzi o spotkanie z fanami. Zostaje mi tylko dograć wszystkie szczegóły. Myślę, że to będzie przed koncertem - po próbach w trakcie napełniania sali ale szczegóły podam jeszcze w trakcie. Postaram się wpuścić tylu chętnych ilu będę mógł ale zbyt wiele nie chcę obiecywać.
Adrian77
Adrian77