11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!

Post autor: edmund1974 »

piotreczek27 pisze:Witam bylem na koncercie niestety siedzialem wysoko poniewaz nie jestem w klubie TA a chcialbym byc
Witaj.

No akurat do tego, by zakupić bilet do sektora fan nie jest konieczna przynależność do polskiego fanclubu Thomasa. Bilety na ten sektor mogli zakupić bez wyjątku wszyscy chętni za pośrednictwem tej strony:

http://www.moderntalking.pl/spodek/

A jeśli chodzi o same członkostwo w fanclubie Thomasa to wszelkie informacje można uzyskać pod tym linkiem
http://thomas-anders.com.pl/akt/?page_id=21

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
AT-omka
Kontakt:

Post autor: AT-omka »

szczerze też byłam zdziwiona że tak wiele osób znajduje się w strefie Fan
oczywiscie to normalne że każdy z Fan Clubu chciał zaprosić kogoś z rodziny lub przyjaciół
ale żeby aż tyle osób ??
w sumie skoro było więcej osób spoza Fan Clubu niż tych zrzeszonych to po co tworzyć strefę Fan ?
troszkę to dziwne :roll:
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Witajcie kochani!Piszę dopiero dzisiaj,bo wczorajszy dzień minął mi na podróży.Chcę podziękować za ciężką pracę zarządowi TAFCP-było warto koncert i jego oprawa to majstersztyk.Podobało mi się bardzo,że Thomas nieco zmienił repertuar-na korzyść.Wspaniale było mieć okazje stanąć do wspólnej fotki z fanami i Thomasem.Miło jest usłyszeć od Thomasa,że wie o naszym istnieniu i że nas lubi.Przeczytałam z uwagą poprzednie posty i zgadzam się z tym,że w sektorze fan nie powinno być przypadkowych osób.Członkowie TAFC umieją się godnie zachować,a nie miłe incydenty osób przypadkowych psują nasz wizerunek.Pozdrawiam serdecznie Patryka, Piotrusia,Darunię i resztę wspaniałych fanów.Milo mi było w Waszym towarzystwie przeżywać emocje koncertowe.Pozdrawiam i do zobaczenia w Szczecinie.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Moim skromnym zdaniem problemem sektora fan nie jest obecnosc na nim rodzin i znajomych fanklubowiczow. Jestem pewien, ze wszystkie osoby zaproszone do sektora fan przez czlonkow fanklubu zachowuja sie na koncercie kulturalnie. Problemem jest to, ze do sektora fan dostep maja osoby zupelnie przypadkowe, ktore z roznych zrodel dowiedzialy sie o mozliwosci zakupu biletow na ten sector i z tej mozliwosci skorzystaly. Mysle, ze to wlasnie te przypadkowe osoby z sektora fan zachowuja sie ponizej wszelkiej krytyki: pija alkohol, zaczepiaja innych widzow, krzycza. Dostepnosc biletow w sektorze fan dla WSZYSTKICH sprawia, ze sektor ten praktycznie niczym nie rozni sie od innych sektorow. Jedyna roznica polega na tym, ze bilety na sektor fan mozna nabyc wylacznie poprzez fanklub Thomasa a na pozostale sektory bilety mozna nabywac poprzez rozne portale i sklepy…

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

Zgadzam się z Edmundem,myślę,że Ci z fanów którzy zaprosili do sektora swoich bliskich to nie problem,ja np.cieszę się ,ze mój mąż mógł stać ze mną chociaż nie jest takim fanem jak ja ,ale mnie wspiera,problem stanowią ci,którzy kupują te bilety a w zasadzie im na tym do końca nie zależy ,stąd potem takie"DZIWNE" ZACHOWANIA. Ale ważne że nie doszło do jakiś nad wyraz dziwnych incydentów...iże dobrze się bawiliśmy . Ja strasznie czekam na foty bo na tej grupowej z inslesia.pl to w zasadzie mnie nie widać... :( buuu,ale mam za to ładne zbliżenie z koncertu :))
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
restimek

Post autor: restimek »

Witam. Na początku chciałbym również podzielić się wrażeniami z koncertu. Moim zdaniem TA prezontwał się niesamowicie.
Był naprawdę w doskonałej formie. Nie żałuje ani jedej złotwóki wydanej na wyjazd na jego koncert. Również repertuar
który zaśpiewał był moim zdaniem bardzo trafiony. Doskonale utrzymywał relację miedzy widzami. No i niezapomniany "chicken" :P

Dziwią mnie wypowiedzi niektórych dotyczących zachowania ludzi. Tam gdzie ja stałem
(tuż za barierką sektora fan) atmosfera była naprawdę niezła. Ludzie się dobrze bawili, nie widziałem pijanych w około mnie osób...
Było naprawdę super. Może trafiłem w dobre miejsce :)

Uważam za błędne myślenie że do sektora FAN powinni mieć dostęp tylko członkowie
TAFCPL. Nie jestem członkiem tego fanklubu ( i nie zamierzam być) ale czy to powoduje że jestem mniejszym fanem od was?
Na następny koncert TA w Polsce zamierzam kupić bilety FAN i tak jak już tu ktoś napisał ja również mam nadzieję
że nie zostanę przez was "publicznie ukamienowany". Apeluję też do kilku forumowiczów o powstrzymanie jadu jaki płynie z CZĘŚCI
waszych wypowiedzi. Ja również zostałem "zaatakowany" OSZCZERSTWAMI gdy zapytałem się o możliwość wniesienia kamery na koncert
i gdy przedstawiłem własne zdanie na ten temat. Niemalże zostałem okrzyknięty złodziejem i bandytą który chce zarabiać na nagraniu koncertu
I teraz pytam sie tych osób : Czy wasze oszczerstwa do mnie były podstawne? Zarabiam na nagraniu? "Okradam" w jakikolwiek sposób
jednego z moich ulubionych artystów? NIE!

Co do kwestii wnoszenia alkocholu na koncert to moim zdaniem to, to jest jakas porażka. Niestety ochorna była mało profesjonalna więc wniesienie czegokolwiek
nie sprawiało wiekrzych trudności... Niestety polskie społeczeństwo jest wciąż mało dojrzałe skoro by się dobrze bawić na koncercie potrzebują %%%
Trust your emotions, Believe in your dreams
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!

Post autor: michal.czeslaw »

restimek pisze: Uważam za błędne myślenie że do sektora FAN powinni mieć dostęp tylko członkowie
To nie jest tylko myślenie.To fakt.Wiele osób nie wie o tym,że członkowie TAFC mają zagwarantowany w umowie sektor fan na koncertach Thomasa w Polsce.Więc proszę się nie oburzać, tylko być wdzięcznym za to,że zarząd umożliwia dostęp również fanom niezrzeszonym w TAFC!
Awatar użytkownika
restimek

Wiele osób nie wie o tym,że członkowie TAFC mają zagwarantowany w umowie sektor fan na koncertach Thomasa w Polsce.
Nie wiedzialem o tym, ale z tego wynika że jest zagwarantowany DOSTĘP do sektora fan, a nie WYŁĄCZNOŚĆ??? Jeśli tak to nie widzę tu powodu do wyrażania wdzięczności....
Więc proszę się nie oburzać,....
Nie rozumiem dlaczego wyrażanie swojego zdania jest oznaką oburzania się....
Awatar użytkownika
AT-omka
Kontakt:

nie czuję się lepszą czy gorszą fanką tylko dlatego że należę do TAFCPL
chodzi o sens tworzenia strefy Fan ,
masz pełne prawo nie chcieć należeć do TAFCPL ale skoro taki Fan Club powstał to chyba logicznym jest że
dzięki swej działalności ma z tego jakieś profity , chociażby właśnie takie jak tworzenie strefy Fan na koncertach i spotkania z artystą itp.
co to szkodzi należeć do Fanclubu ? każdy moze się zapisać :-) kto jest fanem TA
na całym świecie są FanClubu różnych artystów i powstają właśnie po to by ułatwić fanom kontakt z ich idolem

jak kto nie chce należeć jego sprawa , masz racje to nie umiejsza jego zaangażowania jako fana
ale tu chodzi o idde Fan Clubów
a nie o segregowanie na tych co należą a co nie ..
ale to tylko moje zdanie;-)
Ostatnio zmieniony pn lut 13, 2012 16:46 przez AT-omka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

AT-omka pisze:...ale to tylko moje zdanie;-)
Nie tylko Twoje.Myślę że każdy kto ma mózg i umie go używać,zdaję sobie z tego sprawę i nie robi niepotrzebnych ceregieli.
Awatar użytkownika
AT-omka
Kontakt:

Cieszy mnie że też tak myślisz , bo inaczej jaki sens miałoby tworzenie TAFCPL ?
:-)
Awatar użytkownika
restimek

Tak AT-omka zgadzam się z tobą co do idei istnienia Fan Clubów. I cieszę się że w końcu ktoś odnosząc się do moich postów napisał kulturalną wypowiedź na poziomie! Bo do wypowiedzi "jedynej" nie mam nawet zamiaru się odnosić. Właśnie tego typu wypowiedzi skutecznie odstraszają mnie od TAFC PL.
Awatar użytkownika
AT-omka
Kontakt:

głupio tylko że tak potem wychodzi jak wyszło :-(
muzyka Thomasa powinna nas łączyć nie ?
cuż ..
każdy widzi świat po swojemu :-)
ile ludzi tyle opini ...
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Tam gdzie stałam (dawna "strona Roba") nie było żadnych incydentów i można było się świetnie bawić. Przy okazji pozdrawiam Evaalex, która stała koło mnie - śmiesznie wyszło z tym Twoim transparentem trzymanym do góry nogami :D

Mieszkańcom Śląska polecam dzisiejsze wydanie "Dziennika Zachodniego" - na stronie 28 jest relacja z koncertu i kilka fotek. Pozostali mogą kupić e-wydanie na http://www.prasa24.pl
Białe szaliki nie uszły jednak uwadze.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Członkowie Fanklubu Thomasa niech zajrzą w miejsce dostępne tylko dla Was - tam Atlantyda zamieściła super fotki z koncertu!
MODERN TALKING FOREVER!!!
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Wracając do opinii z koncertu to według mnie koncert był niesamowity, Thomas jak zwykle we wspaniałym nastroju i podobały mu się atrakcje a zwłaszcza te "monster" balony.Ja bawiłam się super i ten nowy basista całkiem fajny a nie wiadomo dlaczego Rob odszedł z zespołu?

Oczywiście pozdrawiam wszystkie osoby, z którymi mogłam bawić się na koncercie. Nie będę wypisywać bo jeszcze kogoś pomylę albo pominę, ale jeszcze raz wszystkich bardzo mocno ściskam i bardzo im dziękuję za serdecznie i mile spędzony czas:-) :D
ODPOWIEDZ