Witam. Na początku chciałbym również podzielić się wrażeniami z koncertu. Moim zdaniem TA prezontwał się niesamowicie.
Był naprawdę w doskonałej formie. Nie żałuje ani jedej złotwóki wydanej na wyjazd na jego koncert. Również repertuar
który zaśpiewał był moim zdaniem bardzo trafiony. Doskonale utrzymywał relację miedzy widzami. No i niezapomniany "chicken"
Dziwią mnie wypowiedzi niektórych dotyczących zachowania ludzi. Tam gdzie ja stałem
(tuż za barierką sektora fan) atmosfera była naprawdę niezła. Ludzie się dobrze bawili, nie widziałem pijanych w około mnie osób...
Było naprawdę super. Może trafiłem w dobre miejsce
Uważam za błędne myślenie że do sektora FAN powinni mieć dostęp tylko członkowie
TAFCPL. Nie jestem członkiem tego fanklubu ( i nie zamierzam być) ale czy to powoduje że jestem mniejszym fanem od was?
Na następny koncert TA w Polsce zamierzam kupić bilety FAN i tak jak już tu ktoś napisał ja również mam nadzieję
że nie zostanę przez was "publicznie ukamienowany". Apeluję też do kilku forumowiczów o powstrzymanie jadu jaki płynie z CZĘŚCI
waszych wypowiedzi. Ja również zostałem "zaatakowany" OSZCZERSTWAMI gdy zapytałem się o możliwość wniesienia kamery na koncert
i gdy przedstawiłem własne zdanie na ten temat. Niemalże zostałem okrzyknięty złodziejem i bandytą który chce zarabiać na nagraniu koncertu
I teraz pytam sie tych osób : Czy wasze oszczerstwa do mnie były podstawne? Zarabiam na nagraniu? "Okradam" w jakikolwiek sposób
jednego z moich ulubionych artystów? NIE!
Co do kwestii wnoszenia alkocholu na koncert to moim zdaniem to, to jest jakas porażka. Niestety ochorna była mało profesjonalna więc wniesienie czegokolwiek
nie sprawiało wiekrzych trudności... Niestety polskie społeczeństwo jest wciąż mało dojrzałe skoro by się dobrze bawić na koncercie potrzebują %%%