Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Post autor: Gasolina91 »

Club 80 prowadzi selekcje pod względem ubioru. Pamiętajcie o tym :!:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ania(Aneta)"]Eva to jest dobry pomysł.

Aneto fejnie ze Tobie sie moj pomysl podoba. Mom nadzieje ze znajdziesz tu kogos ,kto Tobie pomoze. Jak mowilas chcesz pierwszy raz do Koblenz jechac i bez znajomosci jezyka niemieckiego albo angielskiego mozesz sobie rady nie dac. Moze bys na takim spodkaniu kogos poznala ,kto by Ciebie ze soba zabral.Zycze Ci tego z calego serca. Wiem ze juz chyba jakies 5 lat albo wiecej o tym marzysz.
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Gasolina91 pisze:Club 80 prowadzi selekcje pod względem ubioru. Pamiętajcie o tym :!:
Selekcja względem ubioru, jest niezgodna z prawem. Więc tutaj już można się wykłócać.
Wiele osób będzie ubranych normalnie, w końcu wcześniej idziemy na koncert, najważniejsze żeby tam się dobrze czuć.

Czuję że z tym klubem będą jakieś problemy.
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
Moi.Anne
Członek TAFC Polska

Post autor: Moi.Anne »

Hmmmm...ale z drugiej strony klub ma jakieś zasady. To raczej przyjęte, że pewien rodzaj ubrania nie bardzo jest "na miejscu" w danych okolicznościach i to absolutnie nie ma być obraźliwe dla owych "inaczej ubranych". Są sytuacje, które generują pewien styl. I to jest raczej normalne. Np.komuś wygodnie w szlafroku. Ale jeśli ma jakieś poczucie elementarnych podstaw współżycia międzyludzkiego to...do klubu w szlafroku nie pójdzie. Tak, jak laska nie wystroi się w szpilki i mini, żeby ćwiczyć w fitness clubie - tak i tu pewne normy są. Nie powinno to szokować :)
...I miss you...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Sussudio pisze:
Gasolina91 pisze:Club 80 prowadzi selekcje pod względem ubioru. Pamiętajcie o tym :!:
Selekcja względem ubioru, jest niezgodna z prawem. Więc tutaj już można się wykłócać.
Wiele osób będzie ubranych normalnie, w końcu wcześniej idziemy na koncert, najważniejsze żeby tam się dobrze czuć.

Czuję że z tym klubem będą jakieś problemy.
No właśnie jak należy się ubrać?Przecież jest to dyskoteka,więc chyba nie będzie problemu,że ktoś będzie w koszulce fan clubowej i jeansach np.Proszę aby jaśniej napisać sprawę odnośnie ubioru.Jak nie należy się ubierać lub jak trzeba być ubranym.Mój kolega pojechał z Rudy Śląskiej do Wrocławia do Baru jak MT występowali i co? i musiał bilet wyrzucić bo go nie wpuszczono.Był ubrany w t-shirt ,jeansy i adidasy,do tej pory nie mogę w to uwierzyć.
Awatar użytkownika
Evaalex

Ja lubie byc elegansko ubrana wychodzac gdzies wieczorem.Podzielem zdanie moi Anne.Ja tez posiadam dosyc wysokie spilki, ale niewiem czy w Lutym gbedzie pogoda na to zeby ubrac spilki i mini. Taki ubiur sie na koncewrt nie nadaje.MOZNa ALE UBRAC ELEGANSKIE SPODNIE KOSZULE ALBO BLUSKE eleganskie wyzsze cieplew buty i nato ciepla kurtke albo plaszcz .Ja sie tak wlasnie ubiore.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Na stronie Clubu 80 można przeczytać: "W klubie obowiazuje selekcja. Jak w każdym klubie na wysokim poziomie obowiazuje selekcja, którą przeprowadza kompetentna i przeszkolona osoba. Kilka dobrych porad: Nie nalezy przychodzić w bluzach i kapturach, spodniach dresowych, typu bojówki, moro czy 3/4 oraz w ubiorze posiadajacym logotypy drużyn piłkarskich.Tenisówki, trampki, sandaly czy klapki nie sa odpowiednim obuwiem do zabawy w naszym klubie"
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Krzychu
Członek TAFC Polska

Post autor: Krzychu »

atlantyda ;o) pisze:Przede wszystkim zapytajcie naszych niepełnoletnich fanclubowiczów czy są zainteresowani spotkaniem w tym Clubie
Jako że mnie także do 18 lat zabraknie w lutym 3 miesiecy, też będę należał do tej grupy, co chcą, a nie mogą. Daria i Sara, na pewno też były by zainteresowane (jeśli sie nie zwiną do domu), wiec to nei ulega wątpliwosci, że "chcemy, a nie mozemy" ; <
Ale jest takie powiedzenie: Na władzę, nic nie poradzę :P
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Gasolina91 pisze:Tenisówki, trampki, sandaly czy klapki nie sa odpowiednim obuwiem do zabawy w naszym klubie
To tylko szpilki zostają ;P nie rozumiem <pokręcony>
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

atlantyda ;o) pisze:
Gasolina91 pisze:Tenisówki, trampki, sandaly czy klapki nie sa odpowiednim obuwiem do zabawy w naszym klubie
To tylko szpilki zostają ;P nie rozumiem <pokręcony>

Zobaczyć Atlantydę w szpilkach!!! BEZCENNE !!!!!:)

Ja do tego klubu w jeansach i podkoszulku, lub polo Fan Clubowym wchodziłem zawsze.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Ania(Aneta)
Członek TAFC Polska

Post autor: Ania(Aneta) »

Na stronie Club80 są fotki, można zobaczyć jak są ludzie ubrani. W sumie to nic szczególnego nie znalazłam oprócz kilku koleżanek i prawie gołego faceta to nic.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Krzychu pisze:Jako że mnie także do 18 lat zabraknie w lutym 3 miesiecy, też będę należał do tej grupy, co chcą, a nie mogą. Daria i Sara, na pewno też były by zainteresowane (jeśli sie nie zwiną do domu), wiec to nei ulega wątpliwosci, że "chcemy, a nie mozemy" ; <
Ale jest jeszcze cień nadziei, szef klubu gadał wczoraj ze wspólnikiem na ten temat i dziś będzie decyzja. No przecież nie chodzi tu o kilkuletnie dzieci.........
Awatar użytkownika
Kellok

Post autor: Kellok »

Krzychu pisze:
atlantyda ;o) pisze: Jako że mnie także do 18 lat zabraknie w lutym 3 miesiecy, też będę należał do tej grupy, co chcą, a nie mogą. Daria i Sara, na pewno też były by zainteresowane (jeśli sie nie zwiną do domu), wiec to nei ulega wątpliwosci, że "chcemy, a nie mozemy" ; <
Nie powinno być tragedii, jeśli grupa pełnoletnich zbierze się i będzie negocjować z bramkarzami. Jak to się nie uda, to można dorwać jakiegoś menadżera klubu i z nim uzgodnić, potruć im wszystkim d**y, aż nie będą mieli dość, porobić trochę miłego wrażenia i może nawet zapewnić, że pełnoletni biorą na swoją odpowiedzialność nieletnich, że ci się nie narąbią i nie rozniosą miejscówki w drobny mak :mrgreen:
Tak w ogóle jesli chodzi o afterparty, to ja ze względu na oszczędność zdecyduję się na plenerowe połączone ze spacerem :wink:
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

W kwestii ubioru to myślę, że nie powinniście mieć problemu - każdy obowiązkowo w koszulce fancluobowej!:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

Krzychu pisze: Jako że mnie także do 18 lat zabraknie w lutym 3 miesiecy, też będę należał do tej grupy, co chcą, a nie mogą. Daria i Sara, na pewno też były by zainteresowane (jeśli sie nie zwiną do domu), wiec to nei ulega wątpliwosci, że "chcemy, a nie mozemy" ; <
Ja tez jestem z tych co chcą ale nie mogą.....;/
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
Evaalex

Mam nadzieje ze wszystkich nie pelnoletnich tez do klubu wposzcza, Ja zamierzam przyjsc jednak na spilkach, ale tylko jak nie bedzie slisko.
ODPOWIEDZ