wolalbym zebys nie wypowiadal sie na temat, o ktorym nie masz pojecia. ja nie musze przyjmowac do wiadomosci, ze plyta Two okazala sie klapa, bo nie liczylem, ze bedzie megasukcesem- jakbys zapoznal sie z moimi wczesniejszymi wpisami zauwazylbys, ze nie bylem zachwycony wyborem 1 singla. pisalem rowniez, ze jak dla mnie Strong jest ciekawsza plyta i zdaje sie, ze bylem pierwszym na tym forum, ktory napisal, ze bonusowe kawalki, ktore sie ukazaly niedawno to disco polo- ciezko zatem nazwac mnie fanatykiem- nie uwazasz?Jacek pisze:Płyta Thomasa była dosyć fajna, ale okazała się klapą tak jak to przewidziałem, a czego ty nie potrafisz przyjąć do wiadomości, zresztą na podstawie czytania twoich postów zdziwiłbym się gdybyś potrafił. Z trasą koncertowa Thomas pobił już wszelkie rekordy niekompetencji, zrobił większość was w bambuko, żeby nie użyć brzydszych wyrazów. No, ale skoro ma tak mało wymagających fanów, którzy zawsze będą myśleli o niemal jak o Bogu, niezależnie od tego co zrobi i co wyda...Np. jego bonusowe kawałki na Stronga to już czysta żenada, chciałoby się powiedzieć - z czym do ludzi
Swoja droga "kolego", jezeli tak bardzo nie odpowida Ci to co oferuje oszust Anders swoim fanom, co jeszcze tutaj robisz? przeciez jest sporo watkow dotyczacych Bohlena i tam mozesz udzielac sie do woli i przekazywac swoje wrozby