Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
Awatar użytkownika
anna 22.10

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: anna 22.10 »

Wracając do organizacji w Zabrzu: ludzie nie znali tytułów piosenek np." no face......" i balony nie poszły do góry, wylądowały na ziemi i były podeptane. Bynajmniej z lewej strony sceny tam gdzie ja stałam. Też się na nic niezałapałam.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Były rozdawane wczesniej ale brali do ręki myśląc że to prezent od M1.
Myślę że chodzi Ci o coś innego. Nie dostałes się na spotkanie i to boli.

Balony były rozdane i dzieci zabrały, kwiatki też. Rozdawaliśmy też wydrukowane instrukcję, ale ich to nie wiele interesowało.
Z ogni zrezygnowaliśmy ze względu na wczesną porę koncertu. Nie było by efektu. Będą na następny raz.

Tak byliśmy zajęci wczesniej przed koncertem, dzień wczesniej i tydzień, mieśiąc.
Musieliśmy też przyszykować sale na konferencję i kamery.
Tym osobą coś się należy za to że poświęcają czas wolny na Fan Club.
Wiem że Aneta starała sie Ci to wytlumaczyc na PW, ale chyba nic z tego nie wyszło.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
ZEUS

Post autor: ZEUS »

Najlepiej było w Kielcach...kto chciał to kupił sobie cały komplecik( balony,zimne ognie itp). i miał wszystko w odpowiednim czasie z karteczką co robić...
ale tam też było miejsce żeby wcześniej nadmuchać balony i je z boku gdzieś tam położyć.W Zielonej Górze też były wcześniej nadmuchane w Zabrzu na to miejsca nie było za bardzo.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
andziuch93

Post autor: andziuch93 »

W Kielcach pięknie wszystko wyszło :) A jeżeli chodzi o Zabrze to najważniejsze, że Thomas nas nie zawiódł i jak zawsze pokazał klasę i dał wspaniały koncert :)
From coast to coast
From east to west
I know for sure
You are the best <3
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

No nie był to koncert moich mrzeń, dotego Tomka samolot spuznił się z powodu pogody nad Katowicami.

Tak dla informacji wszystkich:
Wiele dostaje maili o wstąpienie do TAFCPL.
Wszystkim odpisuję że wstąpienie do TAFCPL nie gwarantuje spotkań z Thomasem i aby dokładnie przeczytali regulamin który im posyłam. I jakoś po tym częśc z nich nie przysyła ankiet. Czyli co? Jaki morał?

Tak po krótce:
Wchodzą ci co udzielaja się merytorycznie na forum
Są conajmniej od roku w TAFCPL
Nie byli jeszcze na spotkaniu
W drugiej kolejnosci wchodzą te osoby co jeżdzą do Koblenz - są tacy co ich poprostu na to nie stać i oni maja pierwszeństwo.
Wchodzą ci co ostatnio zrzekli się swojej wejsciówki na kożyść tych osób co jeszcze NIGDY nie spotkały Tomka osobiście. Ukłony za to dla WAS!!!
Wwielkosć wpłaty na FAN Action nie ma znaczenia przy typowaniu na spotkanie.

Ilosć osób to max 10-15 z nami. Często w ostatniej chwili to się zmiania na naszą niekożyść.
Ostatnio zmieniony ndz cze 05, 2011 0:39 przez 33ccd, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Czy mam przez to rozumieć że przed każdym koncertem ustalacie kto ma wejść, biorąc pod uwagę wszystko to co napisałeś a potem informujecie te osoby o takim przywileju. No to ja się chyba nie doczekam bo mam zamiar pojechać na FanDay jeszcze kilka razy w życiu i do osób biednych nie należę.
Temat zamknięty. Uważam że robicie kawał dobrej roboty. Powinniście tylko czasami zdradzać więcej szczegółów organizacyjnych aby ludzie nie czuli się pokrzywdzeni lub tym podobne. Ja się ze swoim losem pogodziłem :(
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Sebastian.
Nie denerwuje się tylko tłumaczę Tobie i innym osobą co nie są w temacie.
Są sprawy o których nie mogę powiedzieć jak:
hotel gdzie śpią, knajpa gdzie jedzą, gdzie jest After Party czasami, gdzie konferencja itp. Obliguje mnie do tego umowa z Menagerem.
Wenetualnie po fakcie.
Nie mogę też powiedzieć o planowanym koncercie choć uwież mi ze bardzo bym chciał Wam wszystkim dać znać. Muszę czekać na oficialna zgodę.
Zangażowanie wększej ilości osób jest niemożliwe narazie gdyż dostaję około 5-6 blach do wejścia za scenę i do garderoby.

Czasami nie ma na to warunków technicznych, gdzie wejść, usiąsć, przygotowac kwiaty i inne gadżety.
Dostał mały pokoik dla siebie i całej ekipy i my z menagerem następny. Jedna wspólna toaleta.
Popytaj innych. W Kielcach mieliśmy wielkie pomieszczenie pod sceną. Pomagało nam w Fan Action około 8-10 osób z Fan Clubu.
Zasada jedna podstawowa:
Jak Thomas, czy chłopaki z bandu /w szczegulności Lars/ koło nas przechodzi zachowujemy sie normalnie, nie dopadamy go po autograf czy zdjęcie, przywitać się i tyle. Bez fanatyzmu.

Tak ustalamy ewentualne osoby do wejscia i informujemy je o tym. Jest też zawsze jedna dwie osoby w rezerwie.

Mam nadzieję ze wyjaśniłem to wmiarę.
Ostatnio zmieniony ndz cze 05, 2011 0:32 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Spoko. Wiec tylko że ja zawsze jestem gotowy Wam pomóc co by to miało nie być. Jeśli chodzi o szczegóły to wadomo sprawa że nie możesz zdradzać takich detali. Życzę miłej nocy.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

33ccd pisze:Wiele dostaje maili o wstąpienie do TAFCPL.
Wszystkim odpisuję że wstąpienie do TAFCPL nie gwarantuje spotkań z Thomasem i aby dokładnie przeczytali regulamin który im posyłam. I jakoś po tym częśc z nich nie przysyła ankiet. Czyli co? Jaki morał?
Dokładnie.
Ludzie myślą,że za 20 zł kupują wejściówkę za kulisy.
Tym bardziej dziwię się ludziom ,którzy jeżdżą co roku na Fan Day i mają mnóstwo zdjęć z Thomasem.Powinniście tym bardziej okazać zrozumienie i być wyrozumiałym dla kogoś kto może jeden jedyny raz miałby okazję stanąć obok Idola.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Jeśli chodzi o te róże z koncertu w Zabrzu, widziałam jak wiele osób po prostu je zabierało do siebie. Przykre to, bo nie takie było ich przeznaczenie.
Point Of No Return
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Patryk mógłbyś mi przesłać numer konta bo chciałam wpłacić składkę.
Ja bym mogła zrobić na koncert ten obraz z naszymi zdjęciami i dużym zdjęciem THOMASA tylko musimy ustalić w jakim rozmiarze ma to być, jakie ma być zdjęcie Thomasa i musicie przesłać mi swoje zdjęcie najlepiej wszyscy którzy są w fan clubie. Pod zdjęciem można było by podpisać, że to polski fan club i z jakąś dedykacją dla Thomasa. No to co wy na to?
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

Myślę że chodzi Ci o coś innego. Nie dostałes się na spotkanie i to boli.

Źle mnie zrozumiałeś, jadąc na koncert nie zakładam spotkania z Thomasem, nawet się o to nie staram, wystarczy że słyszę go na żywo. A regulamin Fan Clubu znam. Moja ankieta czeka na wysłanie.
agnieszka1977

Post autor: agnieszka1977 »

Wiecie czytam czytam i czytam i mam wnioski, ludzie przychodzący na koncerty(pomijam tu cały FAN CLUB) to staszna chołota mieliśmy przykład w Zielonej Górze(gwizy,krzyki i rozwalanie balonów). A nawet w Zabrzu też zniszczyli balony a róże były dla nich.Więc tak sobie myślę czy nie ograniczać akcji do fanów.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Fajny tekst. Fanklub to "elita", a reszta to (c)hołota :roll: Idźcie dalej - koncerty tylko dla prawdziwych fanów!
Sądząc po solowej popularności wokalisty zmieścicie się w jakimś niewielkim pomieszczeniu. Ale co to będzie za prestiż 8)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

phantomas pisze:Fajny tekst. Fanklub to "elita", a reszta to (c)hołota :roll: Idźcie dalej - koncerty tylko dla prawdziwych fanów!
Sądząc po solowej popularności wokalisty zmieścicie się w jakimś niewielkim pomieszczeniu. Ale co to będzie za prestiż 8)
Sarkastyczny, ale naprawde zabawny komentarz - ubawilem sie po pachy :-)
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

atlantyda ;o) pisze:Dokładnie.
Ludzie myślą,że za 20 zł kupują wejściówkę za kulisy.
Moim zdaniem to jest CHORE PODEJŚCIE! Ci, którzy myślą, że "kupią sobie fotkę z Thomasem za 20 zł" nie są nawet warci jakiegokolwiek komentarza... Do idola powinni wchodzić Ci, którzy najbardziej na to zasługują i ŚWIADCZĄ o tym, że szczerze podziwiają postać Andersa, a nie chcą tylko zaszpanować! Moim zdaniem te kryteria jakie zastosował Patryk są najbardziej słuszne. Każdy, kto udziela się na forum i należy do Fan-Clubu powinien mieć szanse na pamiątkową fotkę z idolem. Należy tylko poczekać na swoją kolej ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
ODPOWIEDZ