100% Anders - autobiografia Thomasa
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Re: "100% Anders" - autobiografia Thomasa
Witam.
Właśnie przeczytałem na niemieckim forum Thomasa, że fani, którzy zamówili na Amazon.de autobiografię Thomasa dostali od Amazona e-maila z informacją, że książka pojawi się wcześniej niż przewidywano. Aktualny termin ukazania się książki
"Thomas Anders, Tanja May "100 % Anders: Die Autobiografie" to... już 5 lipca 2011!!
Kilkoro niemieckich fanów potwierdziło na forum fakt otrzymania e-maila takiej treści, więc nie jest to informacja wyssana z palca:
http://www.thomasanders-online.com/ta-f ... ?sNo=43815
Pozdrawiam!
Edmund
Właśnie przeczytałem na niemieckim forum Thomasa, że fani, którzy zamówili na Amazon.de autobiografię Thomasa dostali od Amazona e-maila z informacją, że książka pojawi się wcześniej niż przewidywano. Aktualny termin ukazania się książki
"Thomas Anders, Tanja May "100 % Anders: Die Autobiografie" to... już 5 lipca 2011!!
Kilkoro niemieckich fanów potwierdziło na forum fakt otrzymania e-maila takiej treści, więc nie jest to informacja wyssana z palca:
http://www.thomasanders-online.com/ta-f ... ?sNo=43815
Pozdrawiam!
Edmund
You Can Win, If You Want.
- michal.czeslaw
To wspaniała wiadomość.Ale czy w księgarniach się ukarze też w tym terminie?Mam zamiar zakupić dzieło mojego idola(gorzej będzie z czytaniem)....edmund1974 pisze: "Thomas Anders, Tanja May "100 % Anders: Die Autobiografie" to... już 5 lipca 2011!!
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Mysle, ze bedzie mozna zakupic te ksiazke we wszystkich ksiegarniach w Niemczech. Wg. Amazon.de autobiografia Thomasa pojawi sie nawet jeszcze troszke wczesniej, bo... 1 lipca 2011!!michal.czeslaw pisze:To wspaniała wiadomość.Ale czy w księgarniach się ukarze też w tym terminie?Mam zamiar zakupić dzieło mojego idola(gorzej będzie z czytaniem)....edmund1974 pisze: "Thomas Anders, Tanja May "100 % Anders: Die Autobiografie" to... już 5 lipca 2011!!
http://www.amazon.de/100-Anders-Die-Aut ... 281&sr=8-1
Pozdrawiam!
/AKTUALIZACJA/
Wg. moderatorow niemieckego forum Thomasa informacja o wczesniejszym terminie wydania autobiografii Thomasa Andersa jest informacja falszywa!
http://www.thomasanders-online.com/ta-f ... ?sNo=43854
Juz niczego nie rozumiem. Ktos tu nas zaczyna robic w trabke. Jesli to wina Amazon.de, to mam pytanie: kto tam pracuje - jacys amatorzy, czy praktykanci???
Chyba przyjdzie nam jednak troszeczke dluzej poczekac na biografie Andersa. Ale "co sie odwlecze, to nie uciecze".
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony wt cze 28, 2011 11:38 przez edmund1974, łącznie zmieniany 2 razy.
- Peter
Ja zakupię ze względu na to, że szanuję Thomasa nie jako muzyka a jako człowieka, który ma klasę. Najbardziej mnie jednak interesują fragmenty dotyczące Dietera Bohlena.
- Agata
Jak wiadomo, planowane są odczyty autobiografii. Terminy ustalane będą w sierpniu, a już teraz wiadomo, że wśród miejsc znajdzie się Koblencja i Osnabrück.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Jeśli jeden z odczytów będzie miał miejsce rzeczywiście w Osnabrück to poproszę swego tatę, który od 1980 roku mieszka w tym mieście, by udał się na to spotkanie z Thomasem i kupił dla mnie jego autobiografię a następnie by poprosił mojego idola o dedykację dla mnieAgata pisze:Osnabrück
Pozdrawiam!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wygląda na to, że oficjalna okładka będzie wyglądała tak:

Ciekawe jak bardzo Thomasowa wersja prawdy będzie odległa od tej, którą przedstawił Bohlen
Na marginesie - interesujące, że obaj wydają pierwsze książki w tym samym wieku.

Ciekawe jak bardzo Thomasowa wersja prawdy będzie odległa od tej, którą przedstawił Bohlen
Na marginesie - interesujące, że obaj wydają pierwsze książki w tym samym wieku.
Jak piszesz tak cię widzą.
- angel
Jaka śliczna okładka, Thomas wygląda na okładce tej książki po prostu bosko
.
Swoją drogą nie mogę się doczekać przeczytania tej książki,strasznie mnie ciekawi to co Thomas w niej opisał np. o Modern Talking czy o Dieterze.
Swoją drogą nie mogę się doczekać przeczytania tej książki,strasznie mnie ciekawi to co Thomas w niej opisał np. o Modern Talking czy o Dieterze.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- I-love-M-T
Rzeczywiście, wygląda wspaniale (jak zawsze zresztą)angel pisze:Thomas wygląda na okładce tej książki po prostu bosko.
Ja również czekam z niecierpliwością na ukazanie się tej książki i poważnie zastanawiam się nad jej kupnem. Jestem bardzo ciekawa, jak Thomas opisał swoje, tak barwne przecież, życieangel pisze:Swoją drogą nie mogę się doczekać przeczytania tej książki,strasznie mnie ciekawi to co Thomas w niej opisał np. o Modern Talking czy o Dieterze.
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- Gasolina91
No no, zdjęcie czarujące.
angel, będziesz nam zdawać relacje z treści autobiografii
angel, będziesz nam zdawać relacje z treści autobiografii
Point Of No Return
- angel
He he nie ma sprawy GasolinaGasolina91 pisze: angel, będziesz nam zdawać relacje z treści autobiografii
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ta nowa okładka jest dużo ładniejsza od poprzedniej a Thomas na tym zdjęciu wygląda bardzo przystojnie 
MY DREAMS COME TRUE 
- phantomas
- Kontakt:
Mam tylko jedno pytanie. Kto to właściwie kupi poza garstką fanów?
Radzę poczekać ze 2 miesiące do wyprzedaży i wtedy kupić po bardzo okazyjnej cenie.
Radzę poczekać ze 2 miesiące do wyprzedaży i wtedy kupić po bardzo okazyjnej cenie.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- pysia20
- Członek TAFC Polska
WITAM
słuchajcie a wogole biografie bedzie mozna nabyc w Polsce??inni mowia tak drudzy nie 
You Are Not Alone..!!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Proste...Zainteresowaniphantomas pisze:Mam tylko jedno pytanie. Kto to właściwie kupi poza garstką fanów?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Płyt Thomasa w Polsce się nie sprzedaje, a żadna z książek Dietera nie doczekała się polskiej premiery.pysia20 pisze:WITAMsłuchajcie a wogole biografie bedzie mozna nabyc w Polsce??inni mowia tak drudzy nie
Nie widać w tej chwili najmniejszych szans na polskie wydane książki Thomasa. Nabyć może i się da - na Allegro egzemplarze z importu, po niemiecku.
Jak piszesz tak cię widzą.